Jauns Izpārdošana
COWIN KY02[Modernizētas] TWS Taisnība Bezvadu Austiņas Bluetooth Sporta Earbuds ar Mikrofonu, 36H rotaļu laiks, IPX5 Ūdensizturīgs Skatīt lielāku

COWIN KY02[Modernizētas] TWS Taisnība Bezvadu Austiņas Bluetooth Sporta Earbuds ar Mikrofonu, 36H rotaļu laiks, IPX5 Ūdensizturīgs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.89

-37%

€44.98

Kopīgot

Vairāk informācijas

Līdz 36H Ilgums

Līdz 6 stundām ilgums ar vienu uzlādi un vēl 30 stundas ar iekļauto portatīvo apmaksas gadījumā.

Skaidri Izcilu Skaņu

Lielāks skaļrunis nodrošina kraukšķīgus izcilu skaņu bez nop, plaisas un hisses.Spēcīgs Extra bass skaņu, kas dod jums vadīt, lai saglabātu notiek ar enchancing zemās frekvences lielākas sitienu.

Bezvadu Bluetooth 5.0

Ar papildu bluetooth 5.0 tehnoloģiju saderīgu tālruņu nodrošina īpaši ātru savienošanu.

Viegli Touch Kontroli

Viegli kontrolēt ar pieskarieties vai nospiediet touch panel sporta bezvadu austiņas.

Viegli Setup Visām Ierīcēm.

Bluetooth 5 0 nodrošina īpaši ātru savienošanu pārī, saņem datu un instrukciju precīzi, Samazina zvanu un mūzikas atbirums.Bluetooth earbuds automātiski izveido savienojumu ar pēdējo-pārī savienotas ierīces uz starta, lai kopā uzmanību-bezmaksas treniņu pieredzi.

Maksa par Iet.

Līdz 6 stundām ilgums ar vienu uzlādi un vēl 30 stundas ar iekļauto portatīvo uzlādes gadījumā nav jāuztraucas, darbojas no akumulatora.

Super Skaņas Kvalitāti un Bezmaksas Zvans.

Nodrošināt skaidri izcilu skaņu ar jaudīgu dziļu basu skaņas kvalitāte bezvadu austiņas ir tikpat lielisks kā CD, un mūzikas mīļotājiem būs pilnīgi iegrimt mūzikas pasaulē.Iebūvēts mikrofons stereo taisnība bezvadu zvanus, kas piedāvā neticami skaidrību stabilas izgatavots sarunas, kā liels kā mūzika.

Izgatavots pēc Treniņa.

Sviedri-un-laika apstākļiem izturīgi earbuds (ar IPX5 vērtējums) tiek veikti ar precizitāti izstrādāta apvalku, lai aizsargātu splashproof, kad jūs esat pie sporta vai ārpus darbojas.Viegls mini Bluetooth austiņas, kas aprīkotas ar 3 pāriem auss padomus par Neticami ērtu un drošu uzstādīšanu, ja jums treniņa.

Viegli Touch Kontroli.

Viegli kontrolēt ar pieskarieties vai nospiediet touch panel sporta bezvadu austiņas, dual-auss režīmā un viena auss režīmā ir pieejama.Auss pumpuri kontroles funkcija ļauj brīvroku zvanus, mediju atskaņošanas, aktivizējiet balss palīgs un tā tālāk.Nav nepieciešams, lai saņemtu ar mobilo telefonu saskarne, tikai viegli touch ekrāns, bezvadu kontrolieris. 18 mēnešu un ātru reakciju & draudzīga klientu apkalpošana.

Tagi: veikals bezvadu austiņas, austiņu taisnība bezvadu, bem bluetooth earbuds, sl tws earbuds, cowin e7 pro, bluetooth saņem atbalstu caur iev, cowin, sporta tops, fones sem fio, grupa mikrofons.

Datu lapa

Funkcijas Ar Mikrofonu
Vocalism Princips Dinamiskās
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Atbalsts APP
Vadības Pogas
Paziņojums Taisnība Bezvadu
Uzlādes Metode Uzlādes gadījumā
Izturība 16 Ω
Sertifikācija CE
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana No
type1 bezvadu austiņas
Bezvadu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Frekvenču Diapazons 20 - 20000Hz
Bezvadu Tips Bluetooth
Skaļuma Kontrole
Iepakojuma Saraksts Uzlādes Kabelis
Modeļa Numurs KY02A
Bluetooth Versija 5.0
Ar Mikrofonu
Type2 TWS Bluetooth Austiņas
Stils Auss
Zīmola Nosaukums cowin

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

COWIN KY02[Modernizētas] TWS Taisnība Bezvadu Austiņas Bluetooth Sporta Earbuds ar Mikrofonu, 36H rotaļu laiks, IPX5 Ūdensizturīgs

COWIN KY02[Modernizētas] TWS Taisnība Bezvadu Austiņas Bluetooth Sporta Earbuds ar Mikrofonu, 36H rotaļu laiks, IPX5 Ūdensizturīgs

Saistītie Produkti: