Jauns Izpārdošana
40*16*25cm Sausās barības Maisītājs 6-Režģis, Smidzinātāji Graudaugu Pārtikas Uzglabāšanas Tvertnes Virtuves Uzglabāšanas Tvertnes Virtuves Pārtikas Konteiners Skatīt lielāku

40*16*25cm Sausās barības Maisītājs 6-Režģis, Smidzinātāji Graudaugu Pārtikas Uzglabāšanas Tvertnes Virtuves Uzglabāšanas Tvertnes Virtuves Pārtikas Konteiners

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.03

-39%

€31.20

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Piemērots Dažādu Veidu: Sausās barības Maisītājs ir piemērots visu veidu sauso pārtiku, piemēram, graudaugiem, konfektes, auzu pārslām, riekstiem, pupām, rīsiem, kafijas, u.c.Lai apmierinātu ģimenes vajadzības.

2、ealed Uzglabāšana: top vāciņš ir laba gaisa necaurlaidība, kas palīdz novērst pārtiku no mīzali un saglabātu tā svaigumu.Sadalījums pēc pieprasījuma var uzturēt par pārtikas higiēnu.

3、asy Darboties: caurspīdīga struktūra var atbilst jūsu vajadzībām uzreiz, vienkārši novietojiet bļodu ar dozatoru un nospiediet pogu.

4、Izmantot Bērniem: Šī ir ideāla izvēle vecākiem, kuru vecāki veicināt savu bērnu neatkarību, vai, kas dzīvo veselīgu vai svara, paaugstināta riska grupu.

5、Augstas kvalitātes Materiāls: izturīgs plastmasas konteiners ir izgatavots no augstas kvalitātes pārtikas kvalitātes plastmasas, kas var tikt izmantots ilgu laiku un ir droši par jums un jūsu ģimeni.Augšējo vāku var noņemt, bet tas ir ērtāk, lai pievienotu.Augšējo vāku var noņemt viegli, piebilstot, graudu.

Funkcijas:

1. Piemērots Dažādu Veidu: Sausās barības Maisītājs ir piemērots visu veidu sauso pārtiku, piemēram, graudaugiem, konfektes, auzu pārslām, riekstiem, pupām, rīsiem, kafijas, u.c.Lai apmierinātu ģimenes vajadzības.

2. Noslēgtā Uzglabāšana: top vāciņš ir laba gaisa necaurlaidība, kas palīdz novērst pārtiku no mīzali un saglabātu tā svaigumu.Sadalījums pēc pieprasījuma var uzturēt par pārtikas higiēnu.

3. Viegli Darboties: caurspīdīga struktūra var atbilst jūsu vajadzībām uzreiz, vienkārši novietojiet bļodu ar dozatoru un nospiediet pogu.

4. Izmantot Bērniem: Šī ir ideāla izvēle vecākiem, kuru vecāki veicināt savu bērnu neatkarību, vai, kas dzīvo veselīgu vai svara, paaugstināta riska grupu.

5. Augstas kvalitātes Materiāls: izturīgs plastmasas konteiners ir izgatavots no augstas kvalitātes pārtikas kvalitātes plastmasas, kas var tikt izmantots ilgu laiku un ir droši par jums un jūsu ģimeni.Augšējo vāku var noņemt, bet tas ir ērtāk, lai pievienotu.Augšējo vāku var noņemt viegli, piebilstot, graudu.

Specifikācijas:

Materiāls: plastmasa

Modelis: 6-cell graudu rīsu kausu

Izmērs: aptuveni 40*16*25cm/15.75*6.30*9.84 collas

Piemērotas: veikala, daudz graudu, miltu, mung pupiņas, rīsi, auzu pārslām, kafijas, u.c.

Iepakojuma Saraksts:

1*Sausā Barība Dozatoru

Tagi: rīsi izsmidzinātājs, bērnu pārtikas uzglabāšanas tvertni, atdalītājs sulu, graudaugu izplatītājs, milti pārtikas uzglabāšanas tvertni, graudu, alumīnija izsmidzinātājs, muca vīna, stikla dozatoru konteineri, dri pārtikas.

Datu lapa

Modeļa Numurs Sausā Barība Dozatoru
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Noliktavā
Izmantošana Citi
Materiāls Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

40*16*25cm Sausās barības Maisītājs 6-Režģis, Smidzinātāji Graudaugu Pārtikas Uzglabāšanas Tvertnes Virtuves Uzglabāšanas Tvertnes Virtuves Pārtikas Konteiners

40*16*25cm Sausās barības Maisītājs 6-Režģis, Smidzinātāji Graudaugu Pārtikas Uzglabāšanas Tvertnes Virtuves Uzglabāšanas Tvertnes Virtuves Pārtikas Konteiners

Saistītie Produkti: