Jauns Izpārdošana
VR Piederumi Kontrolieris Silikona Rokturis Aizsardzības Vāks Oculus Quest 2 VR Touch Kontrolieris Gadījumā Ar Šarnīrs Siksna Rokturis Skatīt lielāku

VR Piederumi Kontrolieris Silikona Rokturis Aizsardzības Vāks Oculus Quest 2 VR Touch Kontrolieris Gadījumā Ar Šarnīrs Siksna Rokturis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.38

-20%

€9.23

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sviedri Pierādījumu Silikona Kontrolieris Grip Vāks + Šarnīrs Siksnu Oculus Quest 2 Pieskarieties Kontroliera Aksesuāri

Motīvs:

1. Pilna aizsardzība - silikona kontrolieris touch rokturi vāka un aizsardzības gredzenu vāciņš nodrošina pilnu aizsardzību jūsu Oculus Quest 2 kontrolieri no ietekmē, nesaskrāpē un netīrības.Uz šarnīrs siksniņa ir izgatavota no izturīga PU Ādas, kas novērš kontrolieriem tiek izmesti ārā spēlējot spēles.

2. Liels koriģējamība - Metāla sprādzes konstrukcija padara šarnīrs siksnas ir regulējams, lai atbilstu dažādu izmēru rokās.Grozāms kniežu ļauj nedaudz pielāgot leņķis dažādu izmēru rokas vai spēles darbības, pievienojot lielāku elastību.

3. Caurumu dizains - caurumu dizainu uz silikona aizsardzības gredzenu vāks nodrošina, ka signāls var ievadīt kontrolieris parasti.Regulējams, elastīgs siksnas ir izgatavotas no elastīga auduma nodiluma, elastību un anti-slip.Anti-sadursmes aizsardzība silikona gredzeni ir izgatavoti no augstas kvalitātes silikona.

4. Izskats Humanizēts Pirkstu Rozetē Dizains - Jaunu anti-skid dizains, piebilstot, anti-skid tekstūras virsmas, Īpašu saķeri pretestību laikā augstas intensitātes VR spēlēt vai nosvīdis rokās, jūs varat viegli turēt savu kontrolieri un pasargātu to no nokrišanas vai kas.kas ir vairāk, lai būtu ērti cilvēkiem ar lielu rokās turēt un viegli piekļūt visām pogām; punkts dizainu uz gredzenu, vāku var kalpot kā rezerves, kad gredzens ir hit, kas ir brīva no sadursmes un skrāpējumiem.

5. Viegli uzstādīt un noņemt - Unibody konstrukcija padara slapju ceļu segums ļoti viegli integrēt jūsu personas datu apstrādātāja vai noņemt.All-in-one dizains, nav jāuztraucas par enerģisku kustību padarīs slapju ceļu segums sākt slīdēt nost.

Specifikācija:

Saderība: par Oculus Quest 2 pieskarieties kontrolieris (neskaitot VR austiņas vai kontrolieris)

Krāsa: Melns, Balts (Nav Obligāts)

Materiāls: Silikona

Produkta svars: 100g

Iepakojuma izmērs: 20*14*3cm/7.87*5.51*1.18"

Piezīme:

1. Tur var būt nelielas izmēru novirzes dēļ manuāla mērīšana, dažādas mērīšanas metodes un instrumenti.

2. Attēlā var neatspoguļot faktisko krāsu objektu, jo dažādu fotografē gaisma, leņķis un displeja monitors.

1 Pāris X Kontrolieris Ietilpst Rokturis

1 Pāris X Šarnīrs Siksnas

Tagi: ierīču oculus meklējumos, quest 2 siksna, oculus quest 2 das siksna, kontroles vr, oculus quest 2 siksnas gomvr, oculus quest 2 sejas vāciņu, kabelis oculus, gadījumā, oculus meklējumos, oculus quest 2 siksna siksna, oculus touch.

Datu lapa

Svars 100 g
Izmērs 20X14X3cm
Iepakojums
Saderīgu Zīmols par Oculus Quest 2 VR Aizsardzības Aksesuāri
Saderīgs Modelis par Oculus Quest 2 VR Aizsardzības Aksesuāri
Veids Kontrolieri
Zīmola Nosaukums vanpower
Apjoms /
Modeļa Numurs Kontrolieris Grip Vāks + Šarnīrs Siksnu Oculus Quest 2
Komplektā Bundle1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

VR Piederumi Kontrolieris Silikona Rokturis Aizsardzības Vāks Oculus Quest 2 VR Touch Kontrolieris Gadījumā Ar Šarnīrs Siksna Rokturis

VR Piederumi Kontrolieris Silikona Rokturis Aizsardzības Vāks Oculus Quest 2 VR Touch Kontrolieris Gadījumā Ar Šarnīrs Siksna Rokturis

Saistītie Produkti: