Jauns Izpārdošana
Karājas Plaukts Kempings Portatīvo, Saliekams Nerūsējošā Tērauda Grils Statīva Karājas Plaukts Pot Drēbju Pakaramais Tūrisma inventārs Skatīt lielāku

Karājas Plaukts Kempings Portatīvo, Saliekams Nerūsējošā Tērauda Grils Statīva Karājas Plaukts Pot Drēbju Pakaramais Tūrisma inventārs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.13

-28%

€26.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Nerūsējošā tērauda karājas plaukts ar 5 āķiem, kas rada ērtu pakaramais jūsu podi, krūzes, apģērbs, un citi kempings rīkiem.Tas ir saliekams un viegli uzstādīt, ideāls kempings, pārgājieni, backpacking, un citām āra aktivitātēm.

Funkcijas:

Izturīga nerūsējošā tērauda konstrukcija.

Konusveida padomus prod viegli augsnē.

Vītņu savienojums, lai viegli setup un sabrukumu.

Ietver 5 āķiem karājas podi, krūzītes, tējkanna, drēbes, utt.

Zippered somiņa ar regulējama plecu siksna ērtai pārnēsāšanai.

Liels karājas plaukts kempings, pārgājieni, backpacking, un citām āra aktivitātēm.

Specifikācijas:

Materiāls: Nerūsējošais tērauds

Izmērs: S / L (nav obligāts)

S: 86 * 54 * 72cm / 33.8 * 21.2 * 28.3 jo

L: 100 * 78.5 * 101cm / 39.4 * 30.9 * 39.8 jo

Iepakojuma Izmēri: 53 * 6 * 5cm / 20.9 * 2.4 * 2.0 jo

Iepakojuma Svars: 816g - 922g / 1.1 lb - lb 2.0

Iepakojums Saraksts:

1 * Karājas Plaukts (nepieciešama Montāža)

5 * Āķis

1 * Somiņa

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: izlietnes plaukts nerūsējošā, metāla cooking pot, krāsns restes plaukts nerūsējošā, elastīga monopod, astoņkāji tālruni, machanical cooking pot, mikro plaukts nerūsējošā, tērauda statīvs, jetboil cooking pot, monopod octopus.

Datu lapa

Veids Kabatas, Multi Instrumenti

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Karājas Plaukts Kempings Portatīvo, Saliekams Nerūsējošā Tērauda Grils Statīva Karājas Plaukts Pot Drēbju Pakaramais Tūrisma inventārs

Karājas Plaukts Kempings Portatīvo, Saliekams Nerūsējošā Tērauda Grils Statīva Karājas Plaukts Pot Drēbju Pakaramais Tūrisma inventārs

Saistītie Produkti: