Jauns Izpārdošana
12 Gab - Metāla Mod 6 Mijmaiņas Thumbsticks Džoistiki, Metāla 4 Airi Un 2 Dpads par Vienas Elites Sērijā 2 Kontrolieris Skatīt lielāku

12 Gab - Metāla Mod 6 Mijmaiņas Thumbsticks Džoistiki, Metāla 4 Airi Un 2 Dpads par Vienas Elites Sērijā 2 Kontrolieris

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.51

-25%

€18.02

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

[SUPER SADERĪBA]100% piemērots Viens Elite Kontrolieris Sērija 2. Tas ir atkarīgs no jums, lai izvēlēties dažādas pogas, saskaņā ar to dažādos augstumos.Regulējams augstums ļauj jums spēlēt ar laba sajūta.Baudīt šo jauno pieredzi, ar individuālu izvēli.

[LIELISKU Kontaktu]gludas virsmas no thumbsticks dod jums vairāk brīnišķīgu sajūtu, spēlējot spēles, un tajā pašā laikā, tā var arī palīdzēt jums iegūt labāku sniegumu spēles.

[SPĒCĪGU TĪKLI]tīklus ar thumbsticks ir tik spēcīga, ka jums nav jāuztraucas, ka tie, thumbsticks var nokrist uz leju, ja jūs spēlēt aizraujošu spēli.Kas ir vairāk, viņi vienkārši justies kā drošību, kas pievienots kā X-Box, Viens Elite kontrolieris Sērija 2 noņemamu thumbsticks darīt.

[Jaunu Stilu]Jauns uzlabot, jauni aksesuāri ir atjaunināta saskaņā ar kādu elite 2 sērijas kontrolieris.Nav jāuztraucas par dārgu rokturi tiek izmesti, jūs varat baudīt laimīgu spēle pasaulē, aizstājot jauno noņemams rīki.

[HIGH QUALITY]ir izgatavots no metāla, kas nozīmē, jūs varat saglabāt tos diezgan ilgu laiku, un tās netiks nolietojas viegli.

krāsa: sudraba + melna

Materiāls: metāls + silikona

Iepakojuma Saturs:

2 * stūres

6 * šūpuļzirgs vāciņi

4 * pogas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: stūres airi, vara burvju zizli, shift airi, lt rt izraisīt xbox viens, dpad ps4, d pad, mikroshēmu ps1, thrustmast, kontrolēt elites sērijā 2, handbrak usb.

Datu lapa

Modeļa Numurs Stūres
Zīmola Nosaukums SODIAL
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ar USB NO
Saderīgs Marku/Modeli NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

12 Gab - Metāla Mod 6 Mijmaiņas Thumbsticks Džoistiki, Metāla 4 Airi Un 2 Dpads par Vienas Elites Sērijā 2 Kontrolieris

12 Gab - Metāla Mod 6 Mijmaiņas Thumbsticks Džoistiki, Metāla 4 Airi Un 2 Dpads par Vienas Elites Sērijā 2 Kontrolieris

Saistītie Produkti: