Jauns Izpārdošana
HHYUKIMI Zīmola Ceļojumu Soma Septiņu gabals Uzvalks Apakšveļa Uzglabāšanas Apdares Ceļojumu Bagāžas Apģērbu Uzglabāšanas Organizators Ūdensizturīgs Skatīt lielāku

HHYUKIMI Zīmola Ceļojumu Soma Septiņu gabals Uzvalks Apakšveļa Uzglabāšanas Apdares Ceļojumu Bagāžas Apģērbu Uzglabāšanas Organizators Ūdensizturīgs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.60

-40%

€14.34

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šis iepakojuma veids organizatori ietilpst :

★ 1 Papildu kuba izmērs : 14.56 * 10.6 * 4.7 collas

★ 1 Liels kubs , izmērs : 12.8 * 8.66 * 4.7 collas

★ 1 Vidējs kubs , izmērs : 7.87 * 5.9 * 4.7 collas

★ 1 Apavu soma, izmērs : 13.77 * 8.26 collas

★ 1 Liela kabata, izmērs : 12.99 * 9.05 collas

★ 1 Vidēja maisiņš , izmērs : 10.6 * 7.48 collas

★ 1 Maza kabata , izmērs : 6.69 * 5.12 collas

HMUNII Ceļojumu rīku, vislabāk jums.

❤ Tas ir ideāls, lai kopīgotu ar ģimeni un draugiem, iesim, ceļot kopā ar viņiem.

❤ Attiecas uz jūsu ceļasomu , uz muguras pārnēsājamiem vai visu veidu luggages.

❤ Saglabāt lieliski.Mums ir labākais kvalitātes tirgū visvairāk saprātīgu cenu.

1.7 Komplekti ietver : 1 Papildu kuba , 1 Liels kubs , 1 Vidējs kubs ,1 Apavu maiss,1Large kabata , 1 Vidēja kabata , 1 Maza kabata .Kubi dažādu izmēru apģērbu un apavus .Mazo un slim klucīšus var turēt apakšveļa , krūšturi , zeķes un tualetes piederumiem .Veļas maisiņš ar netīru lupatu , un citām soma var turēt tualetes , aksesuāri , grims , kosmētikas un vairāk .

2.Šo ceļojumu sistēma ļauj viegli pārvaldīt vietu , pack jūsu lietas ātri veidot un uzturēt viss labi, skaidri un organizēti , un aizsargāt savu apģērbu un bagāžu no plankumus , grumbas un zaudējumiem , dod jums un jūsu ģimenei komfortablu braucienu .

3.Izgatavots no Viegli ūdensizturīgs katjonu auduma .Acu panelis elpot un ātri identificēt, ko jūsu vajadzībām , dubultu rāvējslēdzēju ir labākais, lai pack un kompresiju , rīkoties tā, ka soma kā carryon , tas ir liels, lai karājas un veikt .Tie ir izturīga , viegla un izturīga .

4.Tie iederas visvairāk veikt somas , luggages , mugursoma un duffel somas , vai atvilktnes .Liels ceļojumā ,backpacking , kruīzi , kempings , pārgājieni, vai joga, trenažieru zāli , vai tīru glabāšanas .Tas uzvalks , sievietēm, vīriešiem , bērniem .

Paketē iekļauts:1 x7 Komplekti

Visi izmēri tiek mērīti ar roku, lūdzu, pagaidiet, 2~3cm starpība.

Attēli ir tikai atsauces, paraugi.Sakarā ar ierobežojumiem, fotogrāfiju un neizbēgama atšķirības monitora iestatījumi, krāsu, kā parādīts attēlā var neatbilst 100% par tiem posteņiem sevi.

Tagi: komplekts koferis, somā, kriega bagāžas, soma grims, kvadrātveida apģērbu uzglabāšanas maiss, mallrat ceļojuma somas, valiz organizators, bezmaksas piegāde priekšmetus, ievērojot dolāru, loui vuitton, soma g.

Datu lapa

Postenis Svars 295g
Ceļojumu Soma Ceļojumu Totes
Modeļa Numurs ceļojumu uzglabāšanas maiss
Modelis Tips Cietie
Vienuma Tips Ceļojuma Somas
Galvenais Materiāls Poliestera
Godu Universāls
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Cietība MĪKSTS
Objekta Garumu 37cm
Postenis Augstums 15cm
Ir Drawbars No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums SIEVIETES
Objektu Platums 30cm
Stils Ikdienas
Zīmola Nosaukums HHYUKIMI
Materiāla Sastāvs Poliestera

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

HHYUKIMI Zīmola Ceļojumu Soma Septiņu gabals Uzvalks Apakšveļa Uzglabāšanas Apdares Ceļojumu Bagāžas Apģērbu Uzglabāšanas Organizators Ūdensizturīgs

HHYUKIMI Zīmola Ceļojumu Soma Septiņu gabals Uzvalks Apakšveļa Uzglabāšanas Apdares Ceļojumu Bagāžas Apģērbu Uzglabāšanas Organizators Ūdensizturīgs

Saistītie Produkti: