Jauns Izpārdošana
LOVIRS Sieviešu Pamata Norādīja Toe Sekla Komfortu Paslīdēt uz Dzīvokli Kleita Puse Gadījuma Kurpes Izmērs 4-15 Skatīt lielāku

LOVIRS Sieviešu Pamata Norādīja Toe Sekla Komfortu Paslīdēt uz Dzīvokli Kleita Puse Gadījuma Kurpes Izmērs 4-15

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€33.90

-33%

€50.60

Kopīgot

Vairāk informācijas

Paziņojumi: Visi mūsu apavi ir jāpārbauda, stingri, pirms nosūtīšanas.Pārkraušanas laiks: 3-7 dienu laikā(Paātrināta Kuģniecības - UPS ir pieejams) Bezmaksas Sūtījumu: Mēs piedāvājam jums ePacket, kas parasti aizņem 10-15 darba dienu laikā(neieskaitot brīvdienas un nedēļas nogales) un Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu ; Maksas: UPS/DHL, kas parasti aizņem 3-7 darba dienu laikā(neieskaitot brīvdienas un nedēļas nogales).

Kompensāciju un Atdevi: 1. Ja ir kādas problēmas ar pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas pirmais.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu. 2. Visiem objektiem ir jābūt atgriezās sākotnējā stāvoklī,citādi mēs atteikties atmaksāt. 3. Pircējs ir atbildīgs par visas maksas, notika atgriešanās procesu.Par Atsauksmes: Jūsu atsauksmes mums ir ļoti svarīgs, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem&pakalpojumiem, lūdzu, mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar visām 5 zvaigznēm.Tai skaitā: Postenis, kā aprakstīts, komunikācijas un kuģošanas ātrums.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs jums varam palīdzēt, lai atrisinātu problēmu, cik drīz vien iespējams.

Paldies jums tik daudz!Novēlu jums ir jauka diena :)

产品包装后的尺寸 :30 Cm * 20 Cm * 10 Centimeters产品包装毛重 :0.700 Kg

Tagi: sieviete vulcanize kurpes kažokādas, mocasin sieviete, sliņķis apavu sieviete, apavu sportā sievietēm, kamielis sienas, sūkņa sievietēm, dzīvoklis sieviete, papēdis sandales, lady vulcanize apavi, ikdienas kurpes sievietēm.

Datu lapa

Slēgšanas Tips Siksnas Sprādzes
Pirksta Formu Norādīja Toe
Sezona Pavasara/Rudens
Modelis Tips Cietie
Virsas Materiāls Saime
Dzīvokļi Tips T-Siksna
Zolīte Materiāls PU
Godu Ikdienas
Zole Materiāls Gumijas
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Oderes Materiāls PU
Vienuma Tips Dzīvokļi
Zīmola Nosaukums LOVIRS
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Modes Elements T-neizšķirts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LOVIRS Sieviešu Pamata Norādīja Toe Sekla Komfortu Paslīdēt uz Dzīvokli Kleita Puse Gadījuma Kurpes Izmērs 4-15

LOVIRS Sieviešu Pamata Norādīja Toe Sekla Komfortu Paslīdēt uz Dzīvokli Kleita Puse Gadījuma Kurpes Izmērs 4-15

Saistītie Produkti: