Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Isabella 3.0 Peter Turner ( pilna versija ) maigc trikiem

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.47

-15%

€5.26

Kopīgot

Vairāk informācijas

Isabella 3.0 Peter Turner

Apvienojot jaunus principus, kas ir pieejams jau šodien, (kas nebija pieejama, kad es pirmo reizi sāku savu braucienu uz star zīme/ dzimšanas datums zīlēšana) sajauc ar veco principu, es esmu priecīgs teikt, ka es beidzot varētu aizvērt durvis uz kaut ko, kas ir bijusi apsēstība mans pārāk ilgi.

Tas ir tā, tad pēdējo reizi, ka "Isabella " Zvaigzne" sērijas.Man nebūs atkārtoti apmeklējot d.o.b zīlēšana pieņēmumu vēlreiz, jo es esmu tik laimīgs ar to, tas man liek smaidīt tikai domāt par to.

Ne vairāk matemātikas/ aprēķiniem, ne vairāk zodiaka numuri, nav gultiņas, dalībnieks nekad raksta kaut ko uz leju (tas ir pilnīgi prop-mazāk), ātri veikt, rock ciets attiecībā uz metodi, un ļoti maz procedūru.

Efekts darbojas šādi –

Izpildītājs lūdz viņa/ viņas dalībnieks iedomāties savu dzimšanas datums rakstveida gaisā.Izpildītājs, pēc tam vada dalībnieku domāt par iedomātu vārdu un iedomāties, ka to dzimšanas datumu pieder, kas iedomāto personu.

Izpildītājs paskaidro, ka, iedomājoties, dzimšanas datumu objektīvi, it kā tas piederētu kādam citam, padara to iespējams dievišķo.Lai pierādītu, viņa/ viņas punktā izpildītājs izskatās pēc dalībnieku un sāk, atklājot savu zvaigzni zīmi.

Izpildītājs, pēc tam pārceļas uz atklājot nosaukums, kuru dalībnieks ir tikai doma un apdari, atklājot dzimšanas datumu!

Par sekotāju daži no maniem iepriekšējiem darbiem, jūs zināt dažas no metodēm, kas te – es gribu, lai būtu patiesi godīgs un uzreiz, tas ir, kā šīs metodes darbojas kopā, ka ievestu pavisam jaunā gaismā.

Man ir ņemtas vērā jūsu atbildes uz jautājumu, ko uzdevu nesen uz manu Facebook lapu un es esmu iekļautas saites uz video izrādes visdažādākajās vidēs un video smalkumus (iekšpusē grāmata).

(Tikai angļu valodā – ja jums ir interese takeaway mentalism, tad izvairīties no tā.Tiem, kas vēlas nodot nelielu darba apjomu (nekas pārāk nospiežot) jums būs burtiski varētu iet un darīt to, ko jūs pieprasāt, lai darītu īsta!

Tagi: haunted magic, valdes burvju triks, close up magic, mikroshēmu burvju triks, dont pass, toms akmens, burvju triks sansmind, papīra soma triks, uguns komplekts magic, deivids roth.

Datu lapa

Izmērs One Size
Materiāls Metāla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Isabella 3.0 Peter Turner ( pilna versija ) maigc trikiem

Saistītie Produkti: