Jauns Izpārdošana
Universāla Masāžas Galda, Gultas Segtu Poliestera Salons, Masāža, SPA palagu Dīvāna Mājās Mīksta Gulta Vāks Skaistumkopšanas Salons Mājās Skatīt lielāku

Universāla Masāžas Galda, Gultas Segtu Poliestera Salons, Masāža, SPA palagu Dīvāna Mājās Mīksta Gulta Vāks Skaistumkopšanas Salons Mājās

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.48

-30%

€10.69

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

1. Izgatavoti no augstas kvalitātes audumiem, gultas lapa ir ērts un ādai draudzīgiem, mīksts uz tausti, un tas nāk ar smalku ķermeņa jūtas, un augstākās gaisa caurlaidība, un tas ir veselīgi un videi draudzīgi, skaisti un praktiski.

2. Elastīgo saiti ir izturīgs, un gulta lapa ir iesaiņots, ar gumiju, kas var cieši wrap matracis, bez bīdāmās viegli.

3. Priekšējā daļa ar palagu nāk ar caurumu dizains, un tas ir pielāgotas skaistumu gulta; loksnes nāk ar seaming tehnoloģiju, saspringts šuves un nav zaudēt malām.

4. Caurumu gulta lapa ir precīzi izmērīts, lai apmierinātu cilvēka ķermeņa standartiem un atbilst kaklu ciešāk bez apgrūtināšanu klientiem.

5. Universālā tents ir piemērots dažādu skaistumkopšanas gultas, un tā stingri wraps skaistumu gulta bez mainās.

Specifikācija:

Nosaukums: Gulta Lapa

Materiāls: poliestera šķiedras audums (poliestera)

Izmērs: universāls aptuveni 80cm/31.50 collas

Iepakojuma Saraksts:

Gulta Lapu*1

• Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.• Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.• Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)

Maksājums :

• Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Bankas Pārskaitījums , QIWI Maku, WebMoney , Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.• Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma• Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

• Klientu atsauksmes mums ir ļoti svarīgi.• Lūdzu, atstāt uz 1 minūti, lai sazinātos ar mums, PIRMS jūs atstāt sliktu atsauksmju, mēs atrisinātu problēmu, pozitīvi un darīt visu, ko varam, lai jūs pārliecināta,• ja ir kāda problēma ar jūsu pirkumu.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Mūsu biroja darba laiks ir :- no 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai - no 8:30 līdz 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)Mēs atvainojamies par vēlu atbildi laikā holidaysOur Misiju:1. Eksporta augstas kvalitātes preces no konkurētspējīgu cenu, lai jums.2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Tagi: gulta dīvāns, dīvāns paliktņi, krēms touch, vāks dīvāns, spa palagu, gultas veļa mi, sega sedz saulrieta, masāža segtu tabula, gulta kokvilnas veļa, vienreizējās lietošanas masāžas galda mīksto loksnēs.

Datu lapa

Modeļa Numurs Masāžas Galds Bed Cover
Materiāls Poliestera Šķiedras

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Universāla Masāžas Galda, Gultas Segtu Poliestera Salons, Masāža, SPA palagu Dīvāna Mājās Mīksta Gulta Vāks Skaistumkopšanas Salons Mājās

Universāla Masāžas Galda, Gultas Segtu Poliestera Salons, Masāža, SPA palagu Dīvāna Mājās Mīksta Gulta Vāks Skaistumkopšanas Salons Mājās

Saistītie Produkti: