Jauns Izpārdošana
Mūsdienu Kristāla Lustras, Lampas Zelta Spīdumi de Cristal, lai Dzīvojamā Istaba, Restorāns, Viesnīca Projektu, Gaismekļi, Iekštelpu Apgaismojums Skatīt lielāku

Mūsdienu Kristāla Lustras, Lampas Zelta Spīdumi de Cristal, lai Dzīvojamā Istaba, Restorāns, Viesnīca Projektu, Gaismekļi, Iekštelpu Apgaismojums

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€821.68

-27%

€1 141.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ievedmuitas nodokļi, nodokļi un citi muitas formalitātes maksas nav iekļautas postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.Tie ir pircēja pienākums.Pls sazinieties ar muitas iestādē, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkuma.

Mūsdienu Kristāla Lustras, Lampas Zelta Spīdumi de Cristal, lai Dzīvojamā Istaba, Restorāns, Viesnīca Projektu, Gaismekļi, Iekštelpu Apgaismojums

Category: Lielas Lustras Gaismas Stils: Modern Zīmols: Meerosee Modeļa Nr: SU85896 Materiāls: Kristāli, Cinka Sakausējums, Metāls Izmērs: D1080 H1620mm L36 Spuldzes: Kvēlspuldzes, Spuldzes Bāze: E14 par 220V vai E12 par 110V Spuldze Iekļauta vai Nav: Spuldzes nav iekļautas Piemērotas Spriegums: 110V-240V Krāsa: tāpat kā attēlu Iekārtas Tips: Kulons Pamata Montāža ir nepieciešams.Lietošanas rokasgrāmatā ir iekļauti.Garantijas laiks:2 gads Visi izmēri ir manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet dažas kļūdas Pateicoties ietekmē stikli un spoguļi,lūdzu atļaut noteiktu krāsu atšķirība.Cena uzskaitīti neietver spuldzes, Ja jums ir nepieciešams, LED spuldzes, pls sazinieties ar mums, lai nopirkt.Pircējs rādīt:

1. jautājums: Kā es varu samaksāt par savu pasūtījumu?

A1: Pēc Darījuma,Kredītkartes, western union vai bankas pārskaitījumu,kā jums patīk.

2. jautājums: Kad var jums nosūtīt ārā?Un piegādes laiks?

A2: Par produktu sastāvu, mēs varētu kuģis no aptuveni 3-7 darba dienu laikā, no krājumiem, mēs nosūtīt informāciju par 10-20 darba dienu laikā.

Ķīnas ziņu: 25-45 darba dienu laikā.

Ekspress piegāde(fedex/DHL/UPS): 7-15 darba dienu laikā.

Q3: vai Ir kāds izsekošanas numuru par manu preci?

A3: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar sekošanas numuru, un jūs varat sekot līdzi sūtījuma statusu uz attiecīgā interneta vietnē.

4. jautājums: Ko es varu darīt, ja man jūsu pakete?

A4: saņemot paku, pls to atvērtu, lai pārbaudītu, pirms to parakstīšanas, ja tas ir bojāts, uzdot "Kaitējumu Pierādījumus" no piegādes uzņēmumu, un pēc tam, nekavējoties sazinieties ar mums, lai saņemtu palīdzību.

5. jautājums: Ko es varu darīt, ja es dont saņemt savu paketi uz ilgu laiku?

A5: Pls sazinieties ar mums, mēs izskatīsim un paplašināt aizsardzību datums jums.

6. jautājums: Ko es varu darīt, ja ir bojātas detaļas?

A6: Pls sazinieties ar mums tūlīt, lai palīdzētu, mēs izskatīsim un dosim jums labāko risinājumu, mēs sniegs bezmaksas nomaiņu vai kompensāciju pareizi.

7. jautājums: Kā sazināties ar klientu apkalpošanas dienestu?

A7: Pls nosūtīt mums ziņu vai trademanager ziņu vai e-pastu.

8. jautājums: Vai pircējam ir jāmaksā nodoklis?A8: Jā, tāpēc, ka nodoklis ir jāmaksā pēc pircēja Pasūtījuma, un tas ir ārpus mūsu kontroles.Tiešsaistē cena Nav iekļauta nodokļu,lūdzu, ņemiet vērā,.9. jautājums: Visi crystal ir K9? A9: Jā, visi kristāli(ieskaitot mazo astoņstūra kristāli) mēs, ko izmanto, ir 100% reāla K9 kristāli, galvenais kristāls ražots Ķīnā!Mēs izmantojam tikai izvēlēto kristālu bez burbulis, bez piemaisījumiem, bez skrāpējumiem.Tas nekad nemainīsies krāsu un refrakcijas!

Tagi: dub emblēmu, buldogs auto, stikla chandalier, auto atspirdzināties, gaisa atsvaidzināt auto, auto perfum, pelējuma pole, kristāla, metāla chandalier, antikvāru stikla chandalier, bathroommat.

Datu lapa

ēdamistaba lampas Iekštelpu Apgaismojums
Preci Liela Lustra Gaismas Armatūra
Stils Mūsdienu
Ir Regulējamas, No
Materiāls Kristāli, Cinka Sakausējums, Metāls,
Pamatnes Tips Ķīlis
Garantijas laiks 2 Gadi
Slēdža Tips Slēdzis slēdzis
Ēnā Tips Shadeless
Ēnā Virzienā Uz leju
Zīmola Nosaukums MEEROSEE
Gaismas Avots E14 par 220V vai E12 par 110V
Korpusa Materiāls Crystal
Funkcijas milzīgas lustras gaismas
Spriegums 110V-240V
Iezīme mūsdienu kulons gaismas
Izmērs D1080 H1620mm,
Sertifikācija CCC
Pieteikums Dzīvojamā Istaba, Ēdamistaba, Guļamistaba, Viesnīca, Restorāns
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
gaismas armatūra Lamparas Gaismas
Vienuma Tips Lustras
Apdare Dzelzs
Ir Spuldzes Iekļauts No
Barošanas Avots AC
Instalācijas Veids Semiflush Mount
Modeļa Numurs SU85896

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mūsdienu Kristāla Lustras, Lampas Zelta Spīdumi de Cristal, lai Dzīvojamā Istaba, Restorāns, Viesnīca Projektu, Gaismekļi, Iekštelpu Apgaismojums

Mūsdienu Kristāla Lustras, Lampas Zelta Spīdumi de Cristal, lai Dzīvojamā Istaba, Restorāns, Viesnīca Projektu, Gaismekļi, Iekštelpu Apgaismojums

Saistītie Produkti: