Jauns Izpārdošana
Serums sejai ar melleņu ekstraktu brīnums, 15 ml Skatīt lielāku

Serums sejai ar melleņu ekstraktu brīnums, 15 ml

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€1.67

Kopīgot

Vairāk informācijas

Seruma bioaqua brīnums, būtībā ar melleņu ekstrakts un hialuronskābe ir nepieciešama, lai īpašnieki nobriedušu ādu cīņai pret sausumu, tumši loki un citas pazīmes ādas zudumu un novecošanās.Serums lieliski mitrina.Saskaņo ādas reljefu un uzlabo tās kopējo stāvokli.Palēnina novecošanās procesu.Gandrīz pilnībā sastāv no dabīgām dabas komponentiem ir kolagēns un hialuronskābe.

Priekšrocības serums sejas brīnums, būtībā bioaqua:

Dabas .Pateicoties dabas sastāvs serumu, visi aktīvie komponenti ir pilnīgi absorbēts ar ādas šūnām.

Dubults efekts .Mitrinoša un atjaunojoša ādas rodas arī izvēlētā produkta sastāvs.Melleņu ekstrakts, kolagēns, anti-novecošanās, Koenzīms Q10 un hialuronskābe aktu, vispusīgi, pilnīgi risināt problēmas, cīnīties pret sausums, trūkums, uzturs un novecošanās.

Novērš tūsku .Lielisks līdzeklis, lai tūska.Papildus veicot citas funkcijas, melleņu ekstrakts, kas darbojas arī kā līdzeklis, lai atbrīvotos no liekā šķidruma.Regulāri lietojot, arī likvidē maisiņus zem acīm.

Šis serums ir lielisks anti-novecošanās produktu.Ieteicams lietot no 30 gadu laikā.Kā daļu no seruma, melleņu ekstraktu, kas baro ādu un piesātina ar vitamīniem, nostiprina asinsvadus un tonizē, izlīdzina grumbas, novērš tumšos lokus zem acīm un maisiņi.Hialuronskābe ir spēcīgs mitrinošs efekts.Kolagēna izlīdzina ādu, padara to elastīgu, novērš smalkās grumbas.Koenzīms Q10 ir spēcīgs antioksidants un aizsargā ādas šūnas no novecošanas.Apgādā to ar enerģiju, paātrina reģenerāciju.

Seruma brīnums, būtībā-hipoalerģiska produkts un ir piemērojama visiem ādas tipiem.Iepakots ērti stikla pudele zilā krāsā ar pilinātāju kartona kastē ar substrātu.Apjoms флакона-15 Jr. konsistence līdzinās gaismas caurspīdīgu želeju.Ir patīkams aromāts.

Lietošanas metode: attiecas uz krēma uzklāšanas, viegli pieskaroties virsmai ar pirkstu galiem, uz iepriekš notīrītas un toniku apstrādātas ādas no rīta un vakarā.Pievērsiet īpašu uzmanību, lai grumbas.Nelietojiet berzēt.Pieteikties kursiem 90 dienas, ar pārtraukumu uz 1 mēnesi.

Tagi: bioaqua kosmētikas, bērnu sejas maska, dubultā maska sejai, biaqua, bioaqua maska, bioaqua acu maska, bioaqua sejas krēms, bioaqua sejas, bioaqua kolagēna maska, bioaqua komplekts.

Datu lapa

Vienuma Tips sejas serums
Zīmola Nosaukums bioaqua
Izcelsme CH(Izcelsmes valsts)
Iezīme Pinnes Ārstēšana

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Serums sejai ar melleņu ekstraktu brīnums, 15 ml

Serums sejai ar melleņu ekstraktu brīnums, 15 ml

Saistītie Produkti: