Jauns Izpārdošana
6Sizes Suņu Apģērbu Pet Lietusmētelis Ūdensnecaurlaidīgs Jaka Kaķis, Suns, Kucēns, Kapuce, Lietus Mētelis Maziem Suņiem XS-XXLWaterproof Lietusmētelis Jumpsuit Skatīt lielāku

6Sizes Suņu Apģērbu Pet Lietusmētelis Ūdensnecaurlaidīgs Jaka Kaķis, Suns, Kucēns, Kapuce, Lietus Mētelis Maziem Suņiem XS-XXLWaterproof Lietusmētelis Jumpsuit

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.23

-41%

€7.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

6Sizes Suņu Apģērbu Pet Lietusmētelis Ūdensnecaurlaidīgs Jaka Kaķis, Suns, Kucēns, Kapuce, Lietus Mētelis Maziem Suņiem XS-XXLWaterproof Lietusmētelis Jumpsuit

Apraksts:

Poliestera materiāls ir laba ūdensizturīgs un elpojošs īpašības, kas ir ātri izžūt un ērti valkāt.Mūsu pet lietusmētelis būs saglabāt savu pet sausā un mitrā laikā, un glābt jūs no problēmu mitrā smarža un papildu mētelis uzturlīdzekļus no suņiem.Elastīgās kāju siksnas un nospiediet pogu nodrošinātu drošu un komfortablu fit.Atstarojošs svītras ir īpaši ērti un droši, lai jūs laikā āra aktivitātēm.

Funkcijas:

1. Poliestera materiāls ir ūdensizturīgs, elpojošs un izturīgs.

2. Jumpsuit stilu var nodrošināt aizsardzību no visām pusēm.

3. Piemērots tedija, kucēns, čihuahua un citiem maziem vai lieliem mājdzīvniekiem.

4. Elastīga četru kāju siksnas ir ērti valkāt, un var traucēt lietus, no slapināšanas jūsu mīluļa kājas.

5. Atstarojošs svītras ir ērti, lai jūs varētu atrast jūsu pet, vakarā.

6. Aizsardzības aukliņu kapuce ir viegli, lai atbilstu jūsu mīluļa kakla un var traucēt lietus no ieplūst jūsu pet ir atpakaļ, lai saglabātu to, silts un sauss, jo lietus dienas.

7. Nospiediet pogu aizdari var turēt uz vēdera jūsu pet sausa un ir ērti uzvilkt un novilkt.

Specifikācijas:

Materiāls: Poliesters

Tips: Lietus Mētelis

Amats: Pet Apģērbs

Krāsa: Sarkana

Pēc izvēles Izmērs: XS, S, M, L, XL, XXL Izmēra Krūtīm, Kakla, Muguras Garums XS 27.0-29.0 cm / 10.6-11.4 collu 17-19.0.cm / 7-7.5 collu 19.0-21cm / 7.5-8inch S 31-33cm / 12-13inch 21-23 cm / 8-9inch 23-25cm / 9-10inch M 35-37cm / 14-15inch 25-27cm / 10-11inch 27-29.0 cm / 11-11.4 collu L 43-45cm / 17-18inch 28-30cm / 11-12inch 31-33cm / 12-13inch XL 47.0-49cm / 18.5-19inch 31-33cm / 12-13inch 35-37cm / 14-15inch XXL 51-53cm / 20-21inch 34-36 cm / 13-14inch 39-41cm / 15-16inch

Pasākuma Veids:

Komplektā Ietilpst:

1 x Pet Jumpsuit Lietusmētelis ( Satur Lietusmētelis Tikai )

Piezīme:

Lūdzu zaudēt izmērs 1-2cm, kad mērīšanas jūsu suns, muguras garums nav iekļauti astes garums.Paldies par jūsu sapratni.

Poliestera materiāls ir ūdensizturīgs, elpojošs un izturīgs

Jumpsuit stilu var nodrošināt aizsardzību no visām pusēm

Piemērots tedija, kucēns, čihuahua un citiem maziem vai lieliem mājdzīvniekiem

Elastīga četru kāju siksnas ir ērti valkāt, un var traucēt lietus, no slapināšanas jūsu mīluļa kājas

Atstarojošs svītras ir ērti, lai jūs varētu atrast jūsu pet naktī

Par Atsauksmes

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Pls dod mums 5 Zvaigznes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par Kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

Tagi: vidējo suņu lietus mētelis, mētelis sunim ūdensizturīgs, audums suns, gumijas kucēns kapuci, lietusmētelis suņu mazajiem, adrese chihuahua, vāciņš suņu lietus, suns vidēja lietusmētelis, čihuahua lietusmētelis, jaka vīrietis.

Datu lapa

raksts Cietie
Iezīme Jumpsuit Lietus Mētelis
Veids Suņi
Modeļa Numurs pet lietusmētelis
Materiāls Poliestera
Piliens kuģniecība
suņu apģērbi ūdensnecaurlaidīgi Suņu Lietus mētelis
lietusmētelis Suns Lietusmētelis
Izmantošana Suns Pet Piegādēm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sastāvs 100% augstas qaulity noliktavā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

6Sizes Suņu Apģērbu Pet Lietusmētelis Ūdensnecaurlaidīgs Jaka Kaķis, Suns, Kucēns, Kapuce, Lietus Mētelis Maziem Suņiem XS-XXLWaterproof Lietusmētelis Jumpsuit

6Sizes Suņu Apģērbu Pet Lietusmētelis Ūdensnecaurlaidīgs Jaka Kaķis, Suns, Kucēns, Kapuce, Lietus Mētelis Maziem Suņiem XS-XXLWaterproof Lietusmētelis Jumpsuit

Saistītie Produkti: