Jauns Izpārdošana
Varavīksnes Bumbu Spēle Atbilstošas Koncentrācijas Biezumu Apmācību Pirmsskolas Izglītības Galda Spēle Zēni Meitenes Viedo Smadzeņu Spēle Skatīt lielāku

Varavīksnes Bumbu Spēle Atbilstošas Koncentrācijas Biezumu Apmācību Pirmsskolas Izglītības Galda Spēle Zēni Meitenes Viedo Smadzeņu Spēle

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.77

-48%

€15.23

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācija:

produkta nosaukums:Varavīksnes Bumbu Atbilstošas Rotaļlietas

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: kā parādīts attēlā

Produkta izmērs: 20*20cm

Skaits krelles: 48

Iepakojuma saraksts:

1*Šasijas

1*Uzglabāšanas soma

48*krelles

Motīvs:

1.48 krāsainas krelles un multiplayer interaktīvas spēles, kas sniedz bērniem ar precīzu izziņas vidi.Viņi var baudīt spēles ar draugiem, aug kopā un uzlabot savu gudrību.

2.Valdes spēle, kas ir funkcijas jautri competition/vecāku-bērnu mijiedarbība/domāšanas loģika/multiplayer spēle//spriedums izraisīt spēlēt.

3.Bumbu atbilstību rainbow ar dziedināšanas varavīksnes krāsu var uzlabot bērnu estētiskās spējas.Luga ir daudzveidīga un mainīt, ļauj bērnam būt laimīga bērnība.

4.Vienkārša Darbība: Viegli lietot, noņemiet to pašu krāsu, spiediet rindu krelles, un savākt tik daudz blakus lodītes vienas krāsas, cik vien iespējams.

5.Šī spēle ir vienkārša un viegli izmantot, izmantot novērošanas spriedums, un rokas-par spēju

Kā spēlēt:

Sagatavot par spēli: nejauši vieta 48 krelles, centrs stāvokli ir tukšs.

Noteikumu ieviešanu:

Krelles var pārvietot tikai vertikāli vai horizontāli.Push krelles uz iekšu, lai atrastu blakus lodītes vienas krāsas.Nekavējoties jāpārtrauc, ja jums rodas šķēršļi priekšā krelles vai sasniedz robežu

Pārvietot atrast lodītes vienas krāsas, un jūs varat to pašu.Likvidēt 2 krelles 5 punkti, 3 krelles 10 punkti, 4 krelles 15 punktus, un tā tālāk.Pēc novēršot loku, kas var tikt likvidēta, kas jums būs uzvarēt ar vairāk punktus.

Piezīmes:

Ievietojot krelles, un katra krāsa būtu sagrīļojās un nav blakus viens otram.

Sākt spēli: Push visu rindu krelles, lai padarītu 2 vai vairāk lodītes vienas krāsas blakus viens otram.Likvidēt blakus krelles, pēc tam pāriet pie nākamā spēlētāja.

Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Tagi: spēle, cat spēles, catan galda spēle koka, galda spēle, slavenā āra spēles, melns suns spēle, uno uzbrukums kāršu spēle, spoks stick, labirints spēles, kāršu spēle uno.

Datu lapa

Feature5 Smadzeņu Spēle
Sertifikācija NAV
Feature1 Varavīksnes Lode Saskaņošanas Spēle
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Brīdinājums NAV
Feature3 Pirmsskolas Izglītība
Modeļa Numurs Varavīksnes Lode Saskaņošanas Spēle
Feature2 varavīksnes balle
Materiāls Plastmasas
Feature4 galda spēle
Tēma Sporta
produkta izmēri 20 x 20 x 20cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Varavīksnes Bumbu Spēle Atbilstošas Koncentrācijas Biezumu Apmācību Pirmsskolas Izglītības Galda Spēle Zēni Meitenes Viedo Smadzeņu Spēle

Varavīksnes Bumbu Spēle Atbilstošas Koncentrācijas Biezumu Apmācību Pirmsskolas Izglītības Galda Spēle Zēni Meitenes Viedo Smadzeņu Spēle

Saistītie Produkti: