Jauns Izpārdošana
Mērīšanas Tases Mērīšanas Karotes Uzstādīt Nerūsējošā Tērauda Mērīšanas Kauss Karoti Cepšanai, Tēju, Kafiju Virtuves Rīki Ar Silikona Rokturi Skatīt lielāku

Mērīšanas Tases Mērīšanas Karotes Uzstādīt Nerūsējošā Tērauda Mērīšanas Kauss Karoti Cepšanai, Tēju, Kafiju Virtuves Rīki Ar Silikona Rokturi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.17

-49%

€14.33

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ligzdošanas mērtrauku un Karošu Komplekts no Nerūsējoša Tērauda ar Silikona Rokturi - Ideāls Mērīšanas Komplekts Vārīšanai un Cepšanai

- Kauss izmēri ir 1/8 tases (30ML), 1/4 tase (60ML), 1/3 glāze (80ML), 1/2 glāze (120ML) un 1 cup (240ML).

- Karoti izmēri ir 1/4 tējkarotes (1.25 ML), 1/2 tējkarote (2.5 ML), 1 tējkarote (5ML), 1/2 ēdamkarote (7.5 ML) un 1 ēdamkarote (15ML).

- KOMPLEKTS NO 10 MĒRĪŠANAS PIEDERUMI: Šis komplekts ietver 5 mērtrauku un 5 mērīšanas karotes; visu mērīšanas piederumi, kas piepildīs visas jūsu vārīšanai un cepšanai vajadzībām!

- Ne vairāk guesstimating, kad jūs pievienot sastāvdaļas, lai jūsu iecienītākās receptes.Ar mūsu precīzas mērīšanas kausi un karotes, jūsu receptes nāks ārā ideāls, katru reizi!

- IZTURĪGA UN IZTURĪGA: Izgatavots no neplīstoša augstas kvalitātes nerūsējošs lieljaudas, spoguļi-pulētas 304 nerūsējošā tērauda.Mūsu rokturi nekad līkumu, izskatot sausās vai mitrās sastāvdaļas.

- ELEGANTS DIZAINS: Ovāla nagu kauss dizains izskatās awesome, un padara to ļoti viegli ieliet sastāvdaļas.Ligzdošanas iespēja ir lieliski piemērots uzglabāšanai telpā un neatness.

- VIEGLA APKOPE: nerūsējošā tērauda paaugstināma mērtrauku un karošu komplekts ir trauku mazgājamā mašīna droši.

- AUGSTAS KVALITĀTES NERŪSĒJOŠĀ TĒRAUDA: Izstrādāts ar augstas kvalitātes, pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda un krāsains, BPA-free silikona, Nerūsējošā Tērauda mērtrauku un Karošu Komplekts ir must-have katram virtuvē!Ļoti izturīgs un videi draudzīgs, mūsu nerūsējošā tērauda trauki ir cieti, labi būvēti priekšmetus, kas ilgst gadiem.

- KRĀSAINS ROKTURI, PRECĪZUS MĒRĪJUMUS: Pievienot spilgtas krāsas jūsu virtuvē ar šiem krāsains, praktiski mērīšanas kausi un karotes!Iegravēts marķējums skaidri parādīt mērījumus un silikona rokturi nodrošina labāku saķeri.Rokturi ietilpst izgriezumiem, lai jūs varat saglabāt kausi un karotes no iekļauti gredzeni un glāzes nest iekšā cita kompakta uzglabāšana.Iepakots gluds, skaistā kastē, šis komplekts ir ideāls rezidentiem dāvanu, Mātes Diena dāvanu, dzimšanas dienas dāvanu vai svētku dāvanu!

- TRAUKU mazgāšanas mašīnas DROŠU UN BPA-FREE: Nerūsējošā tērauda trauki ir prieks lietot un aprūpi.Nerūsējošā tērauda var dezinficē, lai nodrošinātu optimālu tīrību.Mūsu nerūsējošā tērauda trauki ir trauku mazgājamā mašīna drošu jūsu ērtībai, tostarp piederumiem, ar silikona detaļām.Silikona nav toksisks, pārtiku, drošu un BPA-bezmaksas, lai jūs varētu sagatavot veselīgas receptes, neuztraucoties par to, toksiskas ķimikālijas!

Tagi: saites tases, vīrieši pasākums, kūka silikona mērīšanas tases, kafijas tase, mērīšanas kauss nerūsējošā tērauda šķidrums, krāsas nerūsējoša tērauda mērīšanas tases, suns spogulis, kausa measur, šaura nerūsējošā tērauda mērīšanas karotes, virtuves trauks.

Datu lapa

Posteņa Nosaukums
Piemērojams gadījumos
Funkcija, 6
Iezīme Eco-Friendly
Metāla Tips Nerūsējošā Tērauda
Funkcija 5
Sertifikācija FDA
4. funkciju
3. funkciju
Veids Mērīšanas Instrumenti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Mērtrauku un Karošu Komplekts
Materiāls Metāla
2. funkciju
Līdzeklis 1
Mērīšanas Instrumenti Tips Mērīšanas Karotes
Zīmola Nosaukums KEMORELA

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mērīšanas Tases Mērīšanas Karotes Uzstādīt Nerūsējošā Tērauda Mērīšanas Kauss Karoti Cepšanai, Tēju, Kafiju Virtuves Rīki Ar Silikona Rokturi

Mērīšanas Tases Mērīšanas Karotes Uzstādīt Nerūsējošā Tērauda Mērīšanas Kauss Karoti Cepšanai, Tēju, Kafiju Virtuves Rīki Ar Silikona Rokturi

Saistītie Produkti: