Jauns Izpārdošana
2 Pogas, Auto Tālvadības Atslēgu Fob ID46 433MHz W/ Neslīpēts Asmens Peugeot 207 307 308 407 807 ABS Elektronisko Komponentu Skatīt lielāku

2 Pogas, Auto Tālvadības Atslēgu Fob ID46 433MHz W/ Neslīpēts Asmens Peugeot 207 307 308 407 807 ABS Elektronisko Komponentu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.41

-30%

€10.60

Kopīgot

Vairāk informācijas

2 Pogas, Auto Tālvadības Atslēgu Fob ID46 433MHz W/ Neslīpēts Asmens Peugeot 207 307 308 407 807

Apraksts:

Tas ir pavisam jauns 2-pogu tālvadības atslēga ar nesagrieztiem asmens, kas ar tālvadības pulti frekvence 433MHz + ID46 mikroshēmas + ievietojiet akumulatoru.Ar nesagrieztiem asmens būs nepieciešams auto atslēdznieks kodu jauno čipu uz jūsu immo sistēmu.

Iezīmes: Šis produkts sastāv no pavisam jaunu 2 pogas tālvadības atslēgu fob gadījumā un jaunu neslīpēts tukšu asmeni.Ātri, viegli un pieejamu veids, lai aizstātu savu nozaudētu vai sabojātu keyless ieceļošanas tālvadības auto atslēgu fob.Ietver sevī galveno korpusu un visu elektronisko komponentu, pilnu elektronisko bloku ar akumulatoru.Tas ir pilna taustiņu.Apvalks ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS materiāls, kurš ir laika apstākļiem izturīgi, un to var lietot ilgu laika izmantošanu.Pieņemts ID46 mikroshēmas, un tā frekvence ir 433mhz.Tur ir neslīpēts asmens iekšpusē, kas ir jāsamazina, pēc jūsu vietējo izplatītāju vai kvalificētu atslēdznieks.Derīgs Peugeot 207 307 308 407 807.

Specifikācijas:

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu

Materiāls: ABS, elektroniskie komponenti

Krāsa: parādīts attēls

Poga: 2 pogām

Frekvence: 433mhz

Mikroshēmas: ID46

Asmens: VA2

Iepakojuma Svars: apm.45g

Uzstādīt: par Peugeot 207 307 308 407 807

Iepakojums Saraksts:

1 * Tālvadības Atslēga

Piezīmes:

1. Nāk ar taustiņu asmens neslīpēts.jums ir samazināt galvenās asmeni pie automobiļu atslēdznieks

2. Šo taustiņu, sāks savu auto un bloķēt, atbloķēt jūsu durvīm, vienu reizi nogriez un programmēt, tas ir pilnīgs taustiņu.

3. Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu sākotnējā atslēga ir pašu izskatu, galvenais asmens, procesors un frekvence.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. \ 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir) ne kā reklamē

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: clef peugeot 807, egr peugeot 807, portatīvie elektroniskie komponenti, sadales peugeot 807, kniedētas peugeot 807, komplekts peugeot 807, starptautiskais elektroniskās sastāvdaļas, kopējo elektronikas komponenti, elektroniskās sastāvdaļas, loka peugeot 807.

Datu lapa

Valstī/Reģionā Automašīnu Ražošana Tālvadības Auto Atslēgu Peugeot
R/C Funkcija Ar
Mezgls, Detaļas Numurs 433mhz
Ražotāja Daļas Numurs ID46
Poga 2 Pogas
Tālvadības Auto Atslēgu flip atslēga
Materiāla Tips ABS, elektroniskie komponenti
Auto Atslēga auto tālvadības atslēga
Pielāgošana No
automašīnu atslēgu fob Tālvadības Pults Taustiņu Auto
Zīmola Nosaukums Zerone
Uzstādīt Tālvadības Auto Atslēgu Peugeot
Biežums 433mhz
Citas Detaļas Numurs Tālvadības Atslēga

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2 Pogas, Auto Tālvadības Atslēgu Fob ID46 433MHz W/ Neslīpēts Asmens Peugeot 207 307 308 407 807 ABS Elektronisko Komponentu

2 Pogas, Auto Tālvadības Atslēgu Fob ID46 433MHz W/ Neslīpēts Asmens Peugeot 207 307 308 407 807 ABS Elektronisko Komponentu

Saistītie Produkti: