Jauns Izpārdošana
LIELISKI ELITES SPANKER Taktiskās Āpšu Vertikālā ID Turētājs Siksniņa Kartes Failu Karājas Turētāju Regulējams, kredītkaršu Turētājs Skatīt lielāku

LIELISKI ELITES SPANKER Taktiskās Āpšu Vertikālā ID Turētājs Siksniņa Kartes Failu Karājas Turētāju Regulējams, kredītkaršu Turētājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.48

-9%

€11.64

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izgatavots no 500D Cordura Materiāla,kas Ir priekšā slots ID kartes slots Micro-mesh kartes turētājs x 3 atpakaļ, katrs var turēt 2 kredītkartes.Izmērs: 5" L x 3.5" W (12.7 * 9 cm).

Regulējams demontāža, kakla siksniņa, Matēts sadalīt rin par keysg, siksniņa, carabiners.

Ne tikai var ievietot ID kartes, aizmugurē ir vieta, kur nodot pildspalvu, jūs varat veikt ar jums,kas paredzēts valkāšanai gan horizontāli, gan vertikāli.

Piemērots ID-kartes, EDC seifs un svarīgi mazi faili, kas var pakārt kaklā,Var izmantot studentu kartes, darba kartes, āra sporta, tūrisma, atpūtas un tā tālāk.

100% Kvalitātes Garantija: Jūsu apmierinātība ir mūsu pirmā prioritāte, mēs rūpējamies par visu kvalitātes jautājumiem, kas saistīti ar REZERVES VAI PILNĪBĀ ATMAKSĀT ar 90days; Ja jums rodas jebkādas problēmas, lietojot, nekad lūdzam nosūtīt e-pastu mums, un mēs darīsim to visu tieši jums.

Kad jūs iet pārgājieni, kempings, kāpšana,braukšana ar velosipēdu vai, iespējams, ceļo

tas ir labāk, lai ņemtu id kartes turētājs, kas var būt jūsu vērtslietas ap kaklu un tucked krekls vai jaka, nevis ar lielgabarīta laukumā maks, viens no jūsu bikses kabatas.

Tas ir izgatavots no 500D Cordura neilona, kas nav smags, bet ļoti ciets.

Paredzēts valkāšanai gan horizontāli, gan vertikāli.

Ņemot jūsu vērtslietas kartes, ap kaklu,

Un aizmugurē kartes turētājam var tikt norautas un ir saistīts ar jūsu vestes vai somas, jauka izvēle.

Mēs injicēt taktikas elementus savā ikdienas dzīvē, izturība & daudzpusība,lietas, kas jums izmantot ikdienas dzīve kļūst labāka.Šīs ID kartes turētājs ir lielisks produkts, lai atbilstu jūsu litru priekšmetus, piemēram, sīkrīkus veidu kartes.Logu varētu būt atrauts no tā ir burvju uzlīmju pamatnes, lai prezentētu savu ID, nepārvietojot siksniņa.Izstrādātas ar Elastīgu Cilpu: turiet savu pildspalvu/zīmuli, tā vietā, lai sandwich to piedurknēm.Arī stingru metāla gredzenu, lai noturētu ķermeni, lai siksniņa, varētu nodot savas atslēgas un nav jāuztraucas par kaut ko, kas veic vai nāk papildus.

Produkta Displejs

Displeja Izmērs

Krāsu Displejs

Tagi: hanging failus turētājs, birste, skūšanās, flyy, c medību piederumi, soma cordura, siksna twinfalcon, spanker, dokumentu maks, taktiskās, dachshund suns, Kartes Turētāju.

Datu lapa

Skaits BW113
atklāta tipa Nē Rāvējslēdzēju
Svars 0.06 KG
Karšu klase Business & Kredītkartes
Materiāls CORDURA
Dzimums Unisex
Modelis Tips Cietie
Stils Ikdienas
Sporta veids Medības
krāsa BLK COB RGN
Zīmola Nosaukums LIELISKI ELITES SPANKER

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LIELISKI ELITES SPANKER Taktiskās Āpšu Vertikālā ID Turētājs Siksniņa Kartes Failu Karājas Turētāju Regulējams, kredītkaršu Turētājs

LIELISKI ELITES SPANKER Taktiskās Āpšu Vertikālā ID Turētājs Siksniņa Kartes Failu Karājas Turētāju Regulējams, kredītkaršu Turētājs

Saistītie Produkti: