Jauns Izpārdošana
Par 6.1 collu LCD ekrānu CLAA061LA0MCW CLAA061LA0BCW 6.1 collu AUTO GPS DVD, LCD displejs, touch screen Skatīt lielāku

Par 6.1 collu LCD ekrānu CLAA061LA0MCW CLAA061LA0BCW 6.1 collu AUTO GPS DVD, LCD displejs, touch screen

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.19

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piegāde: Mēs jums pārbaudīt tos stingri, pirms nosūtīšanas.Mēs tikai jāmaksā par kuģniecības izmaksas, un nodoklis par mūsu valsti, ja tur ir jebkura piegādes izmaksas un nodokli par savu valsti, jums ir nepieciešams, lai samaksātu par to.Mēs kuģis to 3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs saņemt pasūtījumu.Piegādes laiks parasti ir no 7 līdz 50 dienām, kas būs atšķirīga dažādās valstīs.Jūs varat izvēlēties www.winwithwow.lv Standard Shipping,Tā ir ātrāka nekā citiem. * Asv / Apvienotā Karaliste / Austrālija var veikt 7-30 dienām. * Kanāda var veikt 7-35 darba dienu laikā. * Francija / Spānija / Vācija var veikt 7-30 dienām. * Austrumu Eiropā, var pieņemt 16-30 darba dienu laikā. * Itālija / Brazīlija / dienvidamerika var veikt 30-50 darba dienu laikā. * Piegādā ar DHL Express: 7-12 darba dienu laikā (jums ir jāmaksā papildus maksu).Garantijas un Atgriešanās: Mēs piedāvājam garantija uz visiem mūsu produktiem.Pircējiem jābūt kuģniecības izmaksas, kas atgriežas bojāts vai nav bojātu preci pie mums.Atgriešanās elementiem jābūt labā stāvoklī, tāpat kā mēs nosūtījām, nav bojāts.Atpakaļ nosūtītās preces ir jāapstiprina asv, tas būtu oriģinālajā kastē, kā mēs nosūtīts.Fiziski bojāts objekti, kas saņemti, ir jāziņo 2 dienu laikā.Visi NE-Pārdevējs Kļūda atdevi, ir 15% atkārtoti turēšanas maksu un kuģniecības un pārkraušanas izmaksas ir neatmaksājamas. ( E. g.jūs nopirku nepareizo objektu), Sazinieties ar Mums:

1. Ja tur ir kāda problēma, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums ziņu, mēs atbildēsim jums 1 darba dienas laikā. (nav iekļauta Valsts svētku dienas)

2. Darba laiks: no pirmdienas līdz sestdienai

3. Ja jūs nepiekrītat saņemt atbildi 1-2 darba dienu laikā, lūdzu, pārbaudiet savu e-pastu, vai Manu Ziņojumu gadījumā, ja jūsu e-pasta pakalpojumu sniedzēju ir pārāk agresīvi surogātpasta filtru, bloķēt vai manu e-pastu.Lūdzu, pievienojiet mums savu kontaktu un e-pastu mums vēlreiz.

4. Lielāko pasūtījumu ir pieņemamas, zemākas cenas, tiks piedāvāta, lai jūs par lielāko pasūtījumu.

Piezīme:

Mums tikai vajag vairāk 100% pozitīvas atsauksmes, Lūdzu, neatstājiet nekādas negatīvas atsauksmes un neitrālu atsauksmes, pirms sazināties ar mums.Paldies!

Ekrāniem jums ir iegādāties izmanto, var būt pazīmes, lietošana, piemēram, skrambas vai zīmes, bet mēs jau jāizmēģina pirms nosūtīšanas, tāpēc nav jāuztraucas par kvalitāti.

Tagi: control pannel, 1920x480, jvc ekrāna, at070tn90, 7 collu displejs, ac power bank, claa061la0acw, lcd uart 2004, aveņu pi 7 collu touch screen vāciņu, magnēts planšetdatoru.

Datu lapa

Modeļa Numurs CLAA061LA0MCW
Ekrāna Tips Pjezoelektrisko
Saderīgu Zīmols Universal
Zīmola Nosaukums htytech
Produkta Tips Planšetdators LCD
Displeja Izmērs <7 Collu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Par 6.1 collu LCD ekrānu CLAA061LA0MCW CLAA061LA0BCW 6.1 collu AUTO GPS DVD, LCD displejs, touch screen

Par 6.1 collu LCD ekrānu CLAA061LA0MCW CLAA061LA0BCW 6.1 collu AUTO GPS DVD, LCD displejs, touch screen

Saistītie Produkti: