Jauns Izpārdošana
High-end Ultravieglajiem Pārgājienu telts,Double Slāņi 2 Personu Ūdensizturīgs Backpacking Telts, CZ-164 HUBBA NX Telts,telts ultravieglajiem Skatīt lielāku

High-end Ultravieglajiem Pārgājienu telts,Double Slāņi 2 Personu Ūdensizturīgs Backpacking Telts, CZ-164 HUBBA NX Telts,telts ultravieglajiem

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€31.63

-25%

€42.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts CZX-164 Ultravieglajiem Hubba Hubba 2P telts

IZTURĪGS, VIEGLS, & ELPOJOŠS: Izturīgs, Viegls Asaru-Izturīgi audumi, kas ir Ūdensnecaurlaidīgi, tur jūs sauss iekšpusē.Micro-mesh audums uzlabo gaisa caurlaidība un komforts, samazinātu kondensāciju.

2 PERSONA: Tas backpacking telts ir plaša pietiekami, lai uzņemt līdz divām personām, ideāli piemērots pāriem.Ērti būvēts ar divām durvīm un diviem vestibules, kas nodrošina lielu summu uzglabāšanas vietas teltīm.

LAIKA AIZSARGĀTS: Šuvju Lentu Konstrukcija padara par necaurejamu barjeru pret Lietus un novērš noplūdes.Vanna Grīdas Dizaina paaugstina apakšā telts, lai aizsargātu jūs no slapjas iemeslu dēļ.

VIEGLI UZSTĀDĪT & brīvi stāvošās: Viena Alumīnija pole struktūra padara telti viegli uzstādīt un iepakojums vienā mugursomā.Brīvi stāvošās ļauj telts jāpārvieto un pārcēlies bez izjaukt.

3 SEZONA: Šī telts ir piemērota 3 Sezonas, un ieteicamais pielietojums Pārgājieni, Ekspedīcijas, Makšķerēšana, Smaiļošana, Auto Kempings, Backpacking, vai Bikepacking.

GARANTIJAS un PIEDERUMI: Nodrošinātiem ar ierobežotu dzīves ilgumu, ražošanas garantija un no U. S. uzņēmums, kas rūpējas.Telts ietver arī Alumīnija Stabi, Atstarojoša Puisis Līniju Trosēm, un Ūdensizturīgu Pēdas par pievienoto aizsardzību vai ultralight izveidota.

Neizmērojams pēc būtības Telts Tips: High-end Ultravieglajiem Pārgājienu telts,Double Slāņi 2 Personu Ūdensizturīgs Backpacking Telts Rainfly Audums: Ūdensnecaurlaidīgs 75D Ripstop 210T PU3000+šuvju lentu Iekšējās Telts Audums: Augstas Kvalitātes B3 Acs Telts apakšas Audums: Ūdensnecaurlaidīgs 210D PU3000+šuvju lentu Iezīme: 3 sezonu telts, kas Izveidota: Viegli bulid 1 minūti Struktūra: Vienas Guļamistabas Pole Materiāls : 7.9 mm augstas izturības Alumīnija Sakausējuma Kolonnu Ūdensizturīgs Indekss: >3000mm UPF Indekss: >50 Izmērs: 210*140*110CM vai pielāgotus Neto Svars: 1.8 kg/gab Iepakojuma Izmērs: 40cm*15 cm*15 cm/GAB druka: sietspiede

Tāpēc būsim reāli par šo.Tas ir vienu un to pašu teltī, kā MSR Hubba Hubba 2P telts.Tas ir arī pašu PRECĪZU teltī, kā Nemo 2P Telts.Bet, galvenā atšķirība ir izmaksas.Šī telts bija $71.99 uz Amazon.MSR un Nemo teltis ir $399...katrs.Tas ir 5-6x vērtību!Ja jūs greifers daži tyvek plēves, nevis nospiedumu jūs varat skūšanās 1.3 lbs.Aizstāt likmes ar Ti likmes, un jums ir VIEGLĀKS nekā MSR vai Nemo teltis.

Kā par kvalitāti.Man ir 0 lietas sūdzēties.Katru valdziņu izskatījās ideāli.Nebija vaļēju gali nodiluši.Vannu (grīdas no telts) tika ierakstīta un aizzīmogotā ļoti labi.Absolūti nekādu caurumu vai jautājumi, es varētu atrast.Alumīnija stabi ir jauks, spēcīgs un izturīgs.Mājienu par kādu, kas jums ir, NAV SPĒKA KAUT ko!!!Ja tas netiks aiziet, ieskatīties un redzēt, ja tas ir drupām vai kaut ko.Tas ir cieši fit, kā tam vajadzētu būt, bet nav pārlieku dedzīgs.

Viegli setup.Viegli, lai nojauktu.Novēl labākais telts tirgū, ja jūs vēlaties, dubultās sienas un daudz vietas minimālu svaru un izmaksas.

Atkal, $34 ir labākais galā es kādreiz esmu atradis, lai telts šo IZCILO kvalitāti.Šī telts ir MSR Hubba Hubba / Nemo 2P telts no sabiedrības, ka ir dažas reālas solījums.Ir vairāki veidi, kā saglabāt svara, kas man sauca video.Daži ir jau nodarbināta MSR / Nemo puiši.Piemēram, nedz ietver zemes lapā, kurā jums ir, lai nopirkt par $50-79.00, papildus $400 telts, atkarībā no tā, cik biezu vēlaties, par "oficiālo" nospiedumu, lai būtu.

Bez pēdas telts sver 3.8 lbs.Atņemt smago likmes (vēl 3-4 oz) un aizstāt tos ar Ti, mietiņus un zemes lapu ar Tyvek lapā (4-5 unces), un jums ir VIEGLĀKS telts nekā MSR vai Nemo $400 teltis.

Vislabāko rezultātu no interneta.Divas durvis, liels rāvējslēdzēji, divas vestibules, lai saglabātu jūsu rīkiem, un partijām, kas papildus istabu gulēt naktī.

Vienas leju pusē ir tas, ka šī telts nav pierādījis, backpacking kopienas.Žēl puse ir tā, ka cilvēki uztver vērtību, uz kādu aprīkojumu, ja tas maksā daudz naudas, un "plusi" lieto.Nē, paldies.Šis ir mans jaunais mīļākais.

UPDATE KLIENTU ATSAUKSMES: (7/8/2018)

Es paņēmu šo telti par diviem braucieniem.Pirmkārt, Gila Ntl.Meža NM, un, otrkārt uz 3 dienu backpacking braucienu Quachita Kalniem Austrumu LABI, Rietumu Arkansas.

Telts tur pat ļoti labi.Pirmais brauciens uz Gila es izmantoti, telts 3 naktis pēc kārtas.Divas reizes man bija 6x6 laukumu, lai uzstādītu telts uz kores līniju pāri meklē upi.Nav daudz vietas, bet man bija iespēja, lai uzstādītu to uz augšu tumsā ar sevi apmēram 5 minūtes.Lukturis daudz palīdzēja.

Nekādas problēmas lidot vai iekšējais acs.Rāvējslēdzēji, strādāja lieliski.Es darīju atklāj, ka es nevar gulēt bez fly.Es tikai jūtos pārāk pakļauti.

Kā Quachita Kalnu taka, tas tika 8 dienu laikā.Mums bija lietus 5 no 8 naktis, un nav piliens bija atrast teltī.Tur ir ievērojami vairāk odi te nekā NM, un man nekad nav bijis jāuztraucas par tiem kļūst.Lai gan, man bija kamene iesprūst starp iekšējo tīklu un ārējo lidot..., kas bija kaitinošas.

Bez problēmām ar poļiem, uzstādīšanas, vai nojaukt.Es esmu ļoti uzmanīgs ar manu teltis.Es nedomāju, turiet to virs manas galvas un krata vigirously, lai iztīru.Esi maigs un rūpēties par iekārtām, un tas kalpos ilgu laiku.

Tagi: telts, runā telts, lapene telts, nh 4 sezonu telts, Lanshan 1 pro, lanshan 2 pro, nometnes telts ceļojumu, nometnes telts, telts piederumi kātiem, im teltis.

Datu lapa

Sezona Četru sezonu Telts
Stils āra
Veids 1 - 2 Personas Telts
Audums Ripstop 210T Poliestera PU3000
Ārpus Telts Ūdensizturīgs Indekss >3000 mm
Lietotāju skaits Divi
Ēkas Tips Celtniecības, Pamatojoties uz Nepieciešamību
Makšķerkāta Materiāls Alumīnija
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Slāņi Dubultu
Modeļa Numurs CZX-164B MSR HUBBA Telts NX
Apakšā Ūdensizturīgs Indekss >3000 mm
Platība 3 kvadrātmetru
Struktūra Viena Guļamistaba

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

High-end Ultravieglajiem Pārgājienu telts,Double Slāņi 2 Personu Ūdensizturīgs Backpacking Telts, CZ-164 HUBBA NX Telts,telts ultravieglajiem

High-end Ultravieglajiem Pārgājienu telts,Double Slāņi 2 Personu Ūdensizturīgs Backpacking Telts, CZ-164 HUBBA NX Telts,telts ultravieglajiem

Saistītie Produkti: