Jauns Izpārdošana
Sunone Profesionālās 48W UV LED Nagu 48W Nagu Žāvētājs Nagu laka Profesionālās Salons Lampa Gēla Mašīna, Nagu lakas Žāvētājs Skatīt lielāku

Sunone Profesionālās 48W UV LED Nagu 48W Nagu Žāvētājs Nagu laka Profesionālās Salons Lampa Gēla Mašīna, Nagu lakas Žāvētājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.43

-40%

€12.39

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Modelis: SUNone UVLED Nagu Lampa

Gaismas Lodītes: 30pcs LED Gaismas

Dubultā Jauda: 24W/48W

3 Taimera Iestatīšana: 5s/30s/60s

Krāsa:Balta/Zila/Rozā/Zaļā

Kontaktdakšas Tips: ASV/ES

Itme Izmērs: 19cm*15 cm*8.5 cm

KĀ IZMANTOT MŪSU SUNone VIEDO SENSORU NAGU LAMPA?

1. Uzklāt plānā kārtiņā Gēla Pulēšanas līdzekļi saskaņā ar tās lietošanas instrukciju, lai ar tīru, sausu nagu nepieskaroties kutikulu vai ādas līdzās nagus.

2. Izmantot lietderīgi taimeris(5s/30s/60s), kā par savu gel polish prasībām.Vai izmantot auto-sensors, infared sensori sāks sevi, kad jūsu rokas uz nagu lampa, maksimālais darba laiks ir 60 gadiem.

3. Lūdzu, ņemiet vērā, ka konservēšanas laiks mainīties atkarībā no gēla poļu zīmols.Sunone Viedo Sensoru Nagu Lampa ir visu veidu želeju, pulēšanas līdzekļi.

Ja gēla laka ir nedaudz lipīga pēc tam, kad konservēšanas, lūdzu, noslaucīt jūsu nagus ar maigu tīrīšanas vai berzes alkoholu, lai atbrīvotos no lipīgiem atlikums, kas paliek aiz muguras.

Specifikācijas:

1.DIVU-IN-ONE JAUDA: 24W nesāpīga režīmā, atvieglojot sāpes nagus, kad cepšana bāzes mētelis vai top coat. 48W augstas enerģijas, ļaujiet jūsu nagus ātri un pilnīgi, lai nožūst 60 sekunžu laikā.

2.SMART SENSORS: Ar Iekšējo infrasarkano staru sensoru, Rokas, lukturi; Roku ārā, lampas off.Nav nepieciešams iestatīt laika, maksimālais darba laiks ir 60 sekundes.

3.DUBULTO GAISMAS AVOTIEM: 30pcs LED gaismas krelles ir vienmērīgi izvietota, bez mirušās zonas un perfekti žāvēti, saīsina jūsu konservēšanas laikā par 50%.

4.NOŅEMAMS BASEBOARD: Noņemamo datu bāze darbojas labi, lai nagus un toenails, viegli izmantot un tīrīt.

Paketē Iekļauts:

1x Nagu Lampa

1x Strāvas Spraudni

1x Manuālā

Tagi: uv lampas komplekts hnm, asus sunon ventilators, gaisa nagu žāvētāji, polijas kratītājs, ventilators sunon, lampas led, dh naglas, dekori nagu salons, 10 led 48w, lampa nagu uv led 48w.

Datu lapa

Atbalsts Dropshipping/vairumtirdzniecība
Kontaktdakšas Tips ASV/ES
reisa Pērlītēm 30pcs LED Gaismas
Modelis SUNone UVLED Nagu Lampa
Veids LED Lampas
Itme Dimensija 19cm*15 cm*8.5 cm
3 Taimera Iestatīšana 5s/30s/60s
Jauda 48W
Barošanas Avots elektriskā
Spriegums 24/48W
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Nagu Žāvētāji
Izmērs Nail Dryers
Lampu Krelles 30
Svars 445g
krāsa Balta/Zila/Rozā/Zaļā
Modeļa Numurs MZ275737
dubultā jauda 24W/48W
Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sunone Profesionālās 48W UV LED Nagu 48W Nagu Žāvētājs Nagu laka Profesionālās Salons Lampa Gēla Mašīna, Nagu lakas Žāvētājs

Sunone Profesionālās 48W UV LED Nagu 48W Nagu Žāvētājs Nagu laka Profesionālās Salons Lampa Gēla Mašīna, Nagu lakas Žāvētājs

Saistītie Produkti: