Jauns Izpārdošana
8X/15/23X LED Palielināmo Stiklu, Galvas liekamu Remonts, LED Lampas, Gaismas Lupa Lupa Galvu Brilles, Lupa Ar LED Lupa Skatīt lielāku

8X/15/23X LED Palielināmo Stiklu, Galvas liekamu Remonts, LED Lampas, Gaismas Lupa Lupa Galvu Brilles, Lupa Ar LED Lupa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.10

-9%

€10.11

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Šī galvas lupa ar leņķa regulēšana dizains ir diezgan viegli izmantot, ar dažādiem cilvēkiem.Tikai valkāt to kā parastās brilles.Ir 2 pāri rezerves lēcu 8X un 15X attiecīgi.Lupas brilles var sasniegt 23X palielināmo kad kopā lietot kopā.Turklāt 2LEDs gaismas var piedāvāt augstu spilgtumu apgaismojumu naktī, kas padara jūsu nakts lasījumā vai cieši skatīties uz krājumiem viegli.Fit pulksteņu remonts, rotaslietas identifikācijas un tā tālāk.

Funkcijas:

Vadītājs Lupa Nāk Ar 2 Pāriem Objektīvs: Šī galvas lupa nāk ar 2 pāriem akrila lēcu 8x un 15X, ļaujot jums mainīt objektīvu, lai apmierinātu dažādu palielinājumu vajadzībām. Regulējams Skata Leņķis: okulāriem turētājs var griezt manuāli, kas ļauj jums pielāgot skatīšanās leņķis, ko jūs vēlaties. 2LEDs Gaismas Apgaismojums: augsta spilgtuma 2 Led var noregulēt tā, lai vidū, kas sniedz jums skaidru apgaismojumu, ja jūs, lasot vai remonts naktī. Salokāma Konstrukcija: Šis pāris palielināmo stiklu, ar salokāms tempļi dizains ir viegls un labi iepakotas kastē, lai jūsu ērtu nēsāšanu un viegli aizsniedzamas lietošanai. Plašu Pieteikums: Var izmantot par avīžu lasīšanu, mehāniskā apstrāde, juvelierizstrādājumu vērtētāju, pulksteņu labošanas un miniatūras gravēšana, utt.

Specifikācija:

1.Posteņa Nosaukums: Galvas Lupa 2.Krāsa: Kā Parādīts Attēlā 3.Materiāls: ABS Rāmis+Akrila Objektīvs 4.Palielinājums: 8X, 15X, 23X(Kopā) 5.Lēcu Daudzums: 2 Pāri 6.Objektīva Fokusa: 62mm, 33mm, 21mm 7.Regulējams Okulāru Leņķis: 150 Grādu 8.Gaismas Avots: 2LEDs 9.Izstrādātājs: 6*LR1130 Poga Baterijas 10.Piemērots: Lasīšana, Remonts, Juvelierizstrādājumu Identifikācijas, utt. 11.Izmērs nesalocītā veidā: 175X155X52mm 12.Salocīts Izmērs: 85*155*55mm

Iepakojums Saraksts:

1 x Galvu Lupa 1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: binokulārā lupa led, stikla palielināt, brilles 8x 20x, pieres lupa, palielināmais stikls 8x 15x, binokulāra galviņa, galda lampa, skaļrunis, grāmatiņa plaukts, portatīvo datoru remonts, zilā ir mierīga brilles.

Datu lapa

Veids binokļi
3D Brilles Tips Red&Blue
Saderīgu Ierīci Desktop/Laptop Datoriem
Sensora Tips r
Skatīšanās Pieredzi Interaktīvās
All-in-one Virtuālās Realitātes Brilles
Displeja Skaits DUAL
Kontrolieri
Zīmola Nosaukums h96

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

8X/15/23X LED Palielināmo Stiklu, Galvas liekamu Remonts, LED Lampas, Gaismas Lupa Lupa Galvu Brilles, Lupa Ar LED Lupa

8X/15/23X LED Palielināmo Stiklu, Galvas liekamu Remonts, LED Lampas, Gaismas Lupa Lupa Galvu Brilles, Lupa Ar LED Lupa

Saistītie Produkti: