Jauns Izpārdošana
BOCAI S925 sudraba gredzeni tendence vīriešu modes Dienvidu rutila Taizemes sudraba retro personības polular vīriešu gredzens Skatīt lielāku

BOCAI S925 sudraba gredzeni tendence vīriešu modes Dienvidu rutila Taizemes sudraba retro personības polular vīriešu gredzens

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.67

-23%

€21.93

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kvalitātes saistības: garantijas tīra sudraba.Ja jūs atklātu, ka mūsu produkts ir viltoti, mēs kompensētu jums desmit reizes pārsniedz pirkuma summu.

Silts atgādinājums: lūdzu, pārbaudiet izmēru produkts rūpīgi pirms pirkšanas.Papildus parādīti produktu mūsu veikalā, ir pieejamas mūsu veikalā var pielāgot produktus saskaņā ar izmēru jums ir nepieciešams.Lūdzu, sazinieties ar mums plašāku informāciju.

Piezīme: rokasgrāmata ražošana un manuālo mērījumu.Tur var būt dažas kļūdas.Lūdzu, skatiet produkta faktiskās produkta datus.

Materiāls; S925 mārciņa sivler Inkrustēts: South rutila Virsmas tecnology: platinum apšuvuma Svars: aptuveni 7,8 g

produkta informācija

Attēlu parādīšana: attēli tiek ņemti vērā visi ar mūsu veikalā, kas ir ļoti reāla.Dažkārt, pateicoties apgaismojumam, šaušanas leņķi un citu iemeslu dēļ, krāsu ornamentiem jūs faktiski saņemt var nedaudz atšķirties no attēlos parādīts šeit; līmenis ir ierobežots, un to objekti ir labāk nekā bildes!

Dārgie draugi: Paldies par jūsu atbalstu un palīdzību mūsu veikalā.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu savlaicīgi mūs informēt!Mēs jums uzlabot un ideāls, tas nekavējoties.Es jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams un darīt savu labāko, lai atbilstu jūsu prasībām!Lūdzu, nav impulsīvs!Neatstāj sliktas atsauksmes viegli!Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, mēs ceram, ka jums var dot mums piecu zvaigžņu slavēt!!!Jūsu ieteikumi un piecu zvaigžņu atsauksmes palīdzēs man labāk kalpot jums!Es novēlu jums laimi un veiksmi uz visiem laikiem!

Tagi: iphone apple logotips, karikatūra gadījumā, melns pankroka, pekinas universitāte, dekoru retro, 925 sudrabs, gredzens s925, mans gredzens puses, gredzens zelta homme, gredzens tievu pirkstu meitene, lūgšanu gredzens.

Datu lapa

Godu Puse
Modeļa Numurs Jauns
Vienuma Tips Gredzeni
Dzimums VĪRIEŠI
Formas\raksts KĀRTA
Metālu Tips SUDRABA
Metāla Zīmogs 925,Mārciņa
Stils Classic
CertificateType CAL
Galvenais Akmens Rubīns
Zīmola Nosaukums BOCAI
Gredzeni Tips Kokteilis Gredzens
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iestatīšanas Veids Neredzams Iestatījums
Sods vai Modes Sods
Sānu Akmens NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

BOCAI S925 sudraba gredzeni tendence vīriešu modes Dienvidu rutila Taizemes sudraba retro personības polular vīriešu gredzens

BOCAI S925 sudraba gredzeni tendence vīriešu modes Dienvidu rutila Taizemes sudraba retro personības polular vīriešu gredzens

Saistītie Produkti: