Jauns Izpārdošana
B9x45mm laboratorijas Magnētiskais Maisītājs Maisītājs Maisa Bāri PTFE Maisot Stienis ,10 gabalu Skatīt lielāku

B9x45mm laboratorijas Magnētiskais Maisītājs Maisītājs Maisa Bāri PTFE Maisot Stienis ,10 gabalu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

9x45mm Astoņstūra Formas Maisa ar Magnētisko Joslu, Lab PTFE Maisot, Bāri ar Pivot Gredzenu Paciņu 10pcs Magnētisko maisa bāri (dažreiz sauc maisot, bāri, vērpes stieņi, vai blusas) tiek izmantoti, lai iemaisa šķidru vai šķīdums, bioloģijas, ķīmijas, medicīnas un pētniecības laboratorijas lietojumprogrammas.Uz maisa bar iekšpusē tiek ievietots konteiners ar šķidrumu vai risinājumu, kas sēž uz magnētisko maisītāju (ko sauc arī par magnētisko maisītāju), kas ir laboratorijas ierīces, kas rada rotējošu magnētisko lauku, izmantojot rotējošo magnētu vai vairāku stacionāro elektromagnēti.Rotējošo magnētisko lauku, izraisa bārs, lai spin, kas piespiež šķidrumu vai risinājums.Maisot bāriem tiek piedāvātas dažādos izmēros un formās, un tie ir pārklāts ar materiālu, piemēram, stikla vai plastmasas, lai novērstu piesārņojumu šķidruma vai risinājumu, lai samazinātu berzi un nodrošinātu izturību pret ķīmiskajām vielām, pret nodilumu un siltumu.Bārā var būt pagrieziena gredzenu vai pagrieziena punktu, lai līdz minimumam samazinātu saskari ar konteineru, samazina berzi un uzlabotu tās rotācijas.Izmērs un forma konteineru un apjoms, un viskozitāte šķidruma vai risinājums jāmaisa noteikt, kas maisa bar formas, lieluma un korpusu derēs īpašai pielietošanai. 1. Izmērs: 9 X 45 mm ( diametrs x garums) 2. Daudzums: 10pcs 3. Shap: Cilindrs ar Pivot Gredzens 4. Materiāls: PTFE 5. Motīvs: koroziju 6. Iepakojums:Labas iepakojumu, lai izvairītos no bojājumiem, 7.Piezīme:Ilgtermiņa piegādes, laipni vairumtirdzniecības 8.Pilnīgi jauns, ļoti tīrs, drošs, baudīt pērkot 1. Mēs kuģis 2 dienu laikā 2. Mēs kuģis visu apgabalu visā pasaulē, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa ,ePacket,un Ķīna EMS un ect ar sekošanas numuru . 3. Mēs rūpīgi iepakoti, lai izvairītos no bojājumiem ,Mēs apsolām, lai jūs varētu saņemt perfektu preces. 4. Mēs palīdzēsim jums izsekot loģistikas informāciju , ja tā ir par ierasties, mēs jums atgādināt.Ja tas ir lēns, mēs jums atgādināt, loģistikas uzņēmums, lai kuģis nedaudz ātrāk

Plašāku Un Labāku Pakalpojumu, Ja jums nepieciešams cits izmērs vai forma, lūdzu, sazinieties ar mani , vai clik šo saiti, lai meklēšana:

---Mans Veikals saite---

Tagi: magnatic maisot, bārs, iestatiet bitu rīki, bārs, maisītāju, teflona maisītāju bārs, neodīma maisa bārs, asins veltnis, bārs teflona, laboratorijas maisītājs, spinbar magnētisko maisītāju bāri, putu stienis.

Datu lapa

Materiāls PTFE)
Veids Astoņstūra
Modeļa Numurs B9*45
Vienību skaits 10pcs
Zīmola Nosaukums UZTICĪGS
Izmērs (Diametrs x Garums) 9x45 mm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

B9x45mm laboratorijas Magnētiskais Maisītājs Maisītājs Maisa Bāri PTFE Maisot Stienis ,10 gabalu

B9x45mm laboratorijas Magnētiskais Maisītājs Maisītājs Maisa Bāri PTFE Maisot Stienis ,10 gabalu

Saistītie Produkti: