Jauns Izpārdošana
Atzarošanas Šķēres Potēšanas Rīku Lauksaimniecības Šķērveida Augļu Koku Dārzs Griešanas Pruners Mājsaimniecības Dārza Drošu Piederumi Skatīt lielāku

Atzarošanas Šķēres Potēšanas Rīku Lauksaimniecības Šķērveida Augļu Koku Dārzs Griešanas Pruners Mājsaimniecības Dārza Drošu Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.74

-24%

€4.98

Kopīgot

Vairāk informācijas

Spānijas pircēju uzmanību: ja jūsu adrese ietver šādus pasta kods lūdzu, nelietojiet izvēlēties spānijas noliktavā.Tā zip kods sākas ar 51 /52/ 07 /35 /38. Aizjūras noliktavām nevar tikt sniegts.Citādi mēs nosūtīsim lai no Ķīnas noliktavā.

Motīvs:

Augsts izdzīvošanas ātrums: griezumi perfekti, sazinieties kambijs, lai lielākā mērā, un ievērojami uzlabotu izdzīvošanas rādītājs.

Viegli mācīties un darboties: jebkura zaļā potēšanas puses, var izmantot rīku, pāris minūšu laikā bez virzības profesionāli.

Super laika ietaupījums: sagriež, savieno, kaklasaiti un pilnīgu potēšana.Jums nav, lai izmantotu nazi nokasīt pašā nogāzes abās filiālēs, kā jūs izmantot, lai vecās, laikietilpīga veidā.

Tas ir piemērots potēšanas augļu koku zarus ar diametru no 5 līdz 12 mm;

Specifikācija:

Izmērs: 215x50mm/8.46x1.97"

Augstas kvalitātes materiāls: 65 augsta oglekļa tērauda asu griešanas asmens un pavasarī, augstas izturības ABS plastmasas rokturi

Lietošanas metode:

1. solis: saglabājiet potēti sastāva potēšanas rīku, nospiediet rokturi, lai samazinātu, un atkārtojiet šo darbību, lai samazinātu stumbra donoru.Pārliecinieties, lai izgriezt groove uzglabāšanas grīdas.

2. solis: slaidu donora cilmes uz groove no potcelma tāpēc, ka nodaļa ir tik tuvu, cik vien iespējams.Ja izmērs izejvielas un donora augu ir dažādas, tās tikai mača pusē.

3. solis: lieciet dezinfekcijas materiālu par valdes un savienot to ar līmlenti.Dezinfekcijai materiālu var novērst un laika apstākļu nosacījumiem.

4. solis: izmantojiet atzarošanas šķēres, lai nogrieztu zarus augu.

Solis 5: beigas "V & U & Ω" blade potēšanas rīks, un asmens var samazināt!

Piezīme:

Sargāt no bērniem.Nelietojiet uz sausas vai vecs masīvkoka.

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

6 X Asmeņi

1 X Šķēres

1 X Skrūvgriezi

1 X Uzgriežņu Atslēga

2 X Potzaru Lentes

1 X Box

Piliens Kuģniecība

Mēs varam piedāvāt piliens kuģniecības pakalpojumu

1.Tur ir ne tikai akciju, lai izpildītu rīkojumus par dienu

2. Do masveida CSV piliens kuģniecība

3.ASV, AU, CA, UK piegāde ir ātri

4. Ātra piegāde 48 stundu laikā

5 .Nē rēķins vai saņemts iekļauts(ja jūs vēlaties, mēs varam sniegt)

Dārgie draugi, ja jūs vēlaties piliens kuģniecības, lūdzu, sazinieties ar mums!

Tagi: dārza pruner, potzaru lentes, dārza šķēru bahco, roku dārza instrumenti, filiāle atzarošanas rīki, augu potēšana, apvalks atzarošanas šķēres, balkonu dārza instruments, kalēja lakta, ant farm.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums alloet
Funkcija 5 Potēšana
Modeļa Numurs Koku Šķēres
Līdzeklis 1 sekator ogrodowy
Funkcija 3 sekator ogrodowy
Sertifikācija NAV
Apgriešanas Rīks Tips Citi
Apdares Nav Pārklājumu
Pruner Tips LAKTA
Iezīme Pretslīdes Rokturis
4. funkciju tesoura de poda
Iezīme 2 sekator darīt szczepienia
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Stikla šķiedra

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Atzarošanas Šķēres Potēšanas Rīku Lauksaimniecības Šķērveida Augļu Koku Dārzs Griešanas Pruners Mājsaimniecības Dārza Drošu Piederumi

Atzarošanas Šķēres Potēšanas Rīku Lauksaimniecības Šķērveida Augļu Koku Dārzs Griešanas Pruners Mājsaimniecības Dārza Drošu Piederumi

Saistītie Produkti: