Jauns Izpārdošana
4-20 ma 0-10v RS485 Mērīšanas Eļļa, Ūdens, Šķidruma Līmeņa Sensors SS Transmitter100m Dziļi Arī Ar 200 m Kabeli Skatīt lielāku

4-20 ma 0-10v RS485 Mērīšanas Eļļa, Ūdens, Šķidruma Līmeņa Sensors SS Transmitter100m Dziļi Arī Ar 200 m Kabeli

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

4-20 ma 0-10v RS485 Mērīšanas Eļļa, Ūdens, Šķidruma Līmeņa Sensors SS Transmitter100m Dziļi Arī Ar 200 m Kabeli

Produkta apraksts

HDL300 sērijas ūdens līmeņa raidītājs spiediena jūtīgu core pieņem augstas veiktspējas silīcija piezoresistive spiediena uzpildes kodols.Iekšējā ASIC pārvērš sensors millivolt signālu par standarta sprieguma, strāvas vai frekvences signālu, kas var būt tieši saistīti ar datora interfeisa karti, kontroles instruments, inteliģents instruments vai PLC.Strāvas izejas režīmu var izmantot par attāluma pārraides.Tā ir neliela tilpuma, vieglas, visas nerūsējošā tērauda blīvējuma struktūru un var strādāt korozīvā vidē.Produkts ir viegli uzstādīt un ir augsta anti-vibrācijas un anti-ietekmes sniegumu.To plaši izmanto procesu vadības, aviācijas, kosmosa, autobūves, medicīnas iekārtas, HVAC un citās jomās.

Produkta funkcijas

· 304 vai 316L nerūsējošā tērauda apvalks · Lāzera etiķešu drukāšana · Augstas Precizitātes ,Izolācijas plates · Microamplifier, izejas spriegumu, strāvu un RS485 signāli · Spēcīga anti-traucējumus un ilgtermiņa stabilitāti · Dažādot formas un struktūra · Garantijas periods: 24 mēneši

Produkta informācija

Zemūdens līmeņa sensors

Mūsu pakalpojumi

1.Mēs garantējam jums zemākās cenas pie mums, salīdzinot ar jebkuru jūsu konkurētspējīgām cenām no citiem apjoma. 2.Mēs garantējam jums jebkuras kvalitātes jautājumu no mums būs kompensācija jums tūlīt vai aizstāt ar jaunu un kvalificētu produktiem. 3.OEM, samierināties ar zemāku daudzumu, izmēģinājumu, lai 4.Ātra piegāde. 24 stundas Ar Atlaidi Kurjeru, Gaisa sūtījums 5.Satur dažādas rūpniecības kontroles izstrādājumi, piemēram, signāla izolatorus, spiedienu un šķidruma līmeņa sensori, temperatūras, strāvas, sprieguma, frekvences un citi raidītāji.Visi produkti ir noliktavā (izņemot speciālās pielāgošana). 6.Mēs varam atbalstīt jūs 24 stundām tiešsaistes pakalpojumu, izmantojot Kyocera, e-pasts, skype, ko'sapp, facebook utt. 7.Ilgtermiņa garantija.Spiediena un līmeņa raidītāji ir 2 gadi.Citi mūsu veikalā ir ar 5 gadu garantiju!!

Pieteikumi

Uzņēmuma informācija

Huadian specializējas Augsto tehnoloģiju R&D, ir vērsta uz selfdeveloping, ražošanu un pārdošanu ar mērījumiem un kontroli produktiem, spiediena, temperatūras, šķidruma līmeņa un plūsmas.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: vai jums Ir tirdzniecības uzņēmums, vai ražotājs ?

A: Mēs esam ražotājs, apņēmusies, kas ražo augsto precizitāti, stabilitāti ilgtermiņā, izmaksu efektīvu spiediena līmeni/ temperatūras mērīšanas instrumenti.

Q: Kāda ir jūsu kvalitātes kontroles sistēma?

A: Visi mūsu produkti ir pabeigts ar temperatūras kompensāciju un 48 stundas novecošanu testa pirms nosūtīšanas.Un visi mūsu produkti tiks pilnībā pirmspārbaudes, ko QC departamentos, pirms nosūtīšanas uz jums .Mums ir sertifikācijas ISO,CE mēs varētu sūtīt uz sertificēšanas pārbaudi par mūsu kompāniju, lai jums.

Q: Kāda ir garantija jūsu produktu?

A: 2 gadi līmeņa raidītājs un spiediena raidītājs sērijas citi ir 5 gadu laikā no nosūtīšanas datuma nav,-mākslīgām zaudējumiem.

Q: Kāda ir jūsu piegādes metodi?

A: Mazie pasūtījumi tiek piegādāti ar DHL, FedEx, TNT, UPS , EMS.Lieliem pasūtījumiem ir ieteicams sūtīt pa jūru.

Q: vai jūs nodrošināt paraugu ?

A: Jā,mēs esam materiālu krājumus, lai palīdzētu jums, lai iegūtu paraugus, kā ātri, kā mēs varam.

Q: Cik ilgi būs jums sniegt man atbildi?

A: Mēs varam jūs atbalstīt 24 stundām tiešsaistes pakalpojumu, izmantojot e-pastu, skype, ko'sapp, facebook u. c 1 stundas laikā.

Iepakojums un piegāde

Tagi: 4 20ma spiediena sensors, 0 10v reostats, dziļi sūknis, automātiskā līmeņa, līmenis ūdens, rs485 temperatūras kontrole, digitālā ūdens tvertnes līmeņa indikators, kapro līmenis, sullen, mini pir sensors.

Datu lapa

Mērīšanas Metode Nogrima zondes apakšā šķidruma
Reakcijas Laiks ≤50MS
Sertifikāti ISO9001, CE, RoHs, FCC
Strāvas Padeve 12-28VDC
Izejas Signāls 4-20ma,1-5V,0-10V,RS485
Modeļa Numurs HDL300
Mērīšanas vidēja Nav korozīvs šķidrums
Materiāls 304 zondes ,Core 316 diaphram ,shell 304 , gumijas vads
Korpusa aizsardzība ip68
Garantijas laiks 2 Gadi
Precizitāte 0.1%F. S,0.2%F. S,0.5%
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Pārslodzes spiediens 300%F. S
darba temperatūra -40~85℃
Linearitāte 0.03%
Mērījumu Diapazons 1-500m

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

4-20 ma 0-10v RS485 Mērīšanas Eļļa, Ūdens, Šķidruma Līmeņa Sensors SS Transmitter100m Dziļi Arī Ar 200 m Kabeli

4-20 ma 0-10v RS485 Mērīšanas Eļļa, Ūdens, Šķidruma Līmeņa Sensors SS Transmitter100m Dziļi Arī Ar 200 m Kabeli

Saistītie Produkti: