Jauns Izpārdošana
13*22 cm liels, lillā krāsains 3D ziedu izšuvumi plāksteris ar karstā kausējuma līmi uz muguras apģērbu dekorēšana DIY Skatīt lielāku

13*22 cm liels, lillā krāsains 3D ziedu izšuvumi plāksteris ar karstā kausējuma līmi uz muguras apģērbu dekorēšana DIY

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.24

-26%

€7.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

Tēma:Ķīniešu Stilā Sērija

Komplekts Tips:Cross Stitch

Modeļa Tips:Karikatūra

Lietošana:Apģērbi/Aksesuāri

* Produktu Informācija *

Šis plāksteris ir 3D ziedu izšuvumi ar karstā kausējuma līmi uz muguras, kas var būt gan izlīdzināt un šūts uz apģērbu.Tas ir lēts un ātrs veids, kā izgreznot savu apģērbu vai aksesuāru.

Izmērs ir par 13*22 cm.

Tas ir multi-krāsu.Šo saiti pārdod lillā zieda ar zaļām lapām.Ja jums ir vajadzīgas citas krāsas, lūdzu, skatīt citas saites.

* Preces Šovs *

Lūdzu, nopirkt citas krāsas, citas saites

* Īss Ievads par Darījuma Procesā *

1. Atvērt kontu

Lūdzu atstājiet jūsu detalizētu informāciju, ieskaitot pilnu nosaukumu (vārds + otrais vārds + uzvārds) , adrese, kontakta metodes, utt.

2. Vieta jūsu pasūtījumu

Ja jūs atrast visus vienumus, kas jums patīk, jūs varat pasūtīt pie manis.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, cenu, vai kuģniecības pirms vai pēc pasūtījuma, lūdzu, sazinieties ar mani, atstājot man īsziņas.

3. Apmaksāt savu pasūtījumu

Lūdzu, sekojiet instrukcijām uz mājas lapā par apmaksas veidu.

4. Sūtījumu

Dažādas kuģniecības metodes ir dažādas cenas un ātrumu.Kad, noformējot pasūtījumu, jūs varat izvēlēties veidu, kā kuģošanas mājas lapā.Gatavojoties piegāde sāksies saskaņā ar jūsu vēlmēm pēc jūsu pasūtījuma.Jūsu pasūtījums tiks nosūtīts pēc iespējas ātrāk, parasti 3 dienu laikā, vai arī tā.Tiklīdz objekts tiek izvesti, to ir grūti kontrolēt.Tātad, jūs labāk ir labas zināšanas par savu ātrumu pirms pasūtījuma.

5. Piegādes un Atsauksmes

Ja jums saņemt savu pasūtījumu, lūdzu, apstiprināt, ka saņemta.Ja jums ir apmierināti ar produktiem, pozitīva atgriezeniskā saite ir ļoti gaidīti un novērtēti.Ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani.

Lai iegūtu detalizētu informāciju, lūdzu, skatiet Palīdzības Centra no www.winwithwow.lv pie www.winwithwow.lv/help/home.html

* Īss Ievads par to, Piegāde *

1. Ķīnas Ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus:

Tā ir ekonomika, globālās gaisa pasta pakalpojumu, ko piedāvā China Post, kas paredzēti, lai kuģis ar precēm pasūtījuma summa ir jaunāki par 7 dolāriem un viegls zem 2kg.Izpētes laikā darbības periodā, to var tikai kuģa precēm līdz 25 taustiņu valstis kā Brazīlija, Spānija, Ukraina, ASV, utt.Parasti tā ilgst aptuveni 16 līdz 35 dienas precēm, kas piegādātas kopā ar izņēmumiem īpašos gadījumos, kā brīvdienas, politikas korekciju, attālos apgabalos, utt.

Jo tā nav reģistrēta, tas ir grūti, lai izsekotu atrašanās vietu.

Tas ir lētākais, bet lēnākais veids, piegāde.

2. Ķīnas Ziņu Reģistrēta Gaisa Pasts:

Tā ir ekonomika, globālās gaisa pasta pakalpojumu, ko piedāvā China Post, kas paredzēti, lai kuģis viegls preces zem 2kg.Parasti tā ilgst aptuveni 16 līdz 35 dienas precēm, kas piegādātas kopā ar izņēmumiem īpašos gadījumos, kā brīvdienas, politikas korekciju, attālos apgabalos, utt.

Tāpēc, ka tā ir reģistrēta, tās vietā var izsekot.

Ja jums ir daudz laika, un don\ \ `t vēlaties maksāt pārāk daudz kravas, šī ir laba izvēle.

3. EPacket:

Tā ir ekonomika express serviss, ko piedāvā China Pasta Express & Loģistika, kas paredzēti, lai kuģis vieglus izstrādājumus ārzemēs.Pakalpojuma tagad attiecas tikai uz asv, un ir paplašināta, lai vairāk valstīm un reģioniem.Tas parasti aizņem apmēram 5-15 dienu laikā preces tiks piegādātas.

Ja jūs esat no Amerikas ar daudz laika, un don\ \ `t vēlaties maksāt pārāk daudz kravas, tas ir labākā izvēle.

4. EMS:

Starptautiskā Express Mail Service (EMS) ir sūtījumu piegādes pakalpojumus, ko piedāvā Ķīnas Pasta Express & Loģistika (CPEL) un citiem pasta operatoriem pasaulē.EMS sniedz steidzami vēstules, dokumentus, banku rēķinus, paraugiem un precēm no citām valstīm, Taivāna, Honkonga un Makao ar strauji ātrumu un augstu uzticamību.Tas parasti ilgst aptuveni 3 līdz 5 dienām, lai produkts tiktu piegādāts.

Ja jums ir steidzami, un ir iespēja maksāt vairāk, šī ir laba izvēle.

5. Īpaša Līnija-YW:

Kā nosaukums norāda, tā ir izstrādāta, lai kuģis preces uz konkrētām valstīm, kā latīņamerikas valstis, Krievija, Indonēzija, ko Pekina YANWEN Loģistikas Co.,Ltd, lielākais specializēto loģistikas uzņēmums Ķīnā.Parasti tā ilgst aptuveni 16 līdz 35 dienas precēm, kas piegādātas kopā ar izņēmumiem īpašos gadījumos, kā brīvdienas, politikas korekciju, attālos apgabalos, utt.

Ja jums ir no latīņamerikas valstīm, Krievijas, Indonēzijas un ne steigā, šī ir laba izvēle.

Pekinas YANWEN Loģistikas Co.,Sia ir arī daudzi citi loģistikas produkti, kas aptver plašu valstīs un reģionos.

6. Tirdzniecības express pasta pakalpojumiem, piemēram, DHL, UPS, TNT, FedEx, utt.

Viņi ir ātri, bet dārgi.Tas parasti ilgst aptuveni 3 līdz 5 dienām, lai produkts tiktu piegādāts.

Ja jums ir steidzami, un ir iespēja maksāt vairāk, tie ir laba izvēle.

Sponsorēti Produktiem, Kas Jums Var Būt Interesē Sludinājumu

Sponsorēti Produkti ir reklāmas produktiem, ko pārdod ar tirgotājiem par .com.Mēs esam izvēlējušies bestselleru preces šajā kategorijā tikai par jums!

Tagi: plāksteris braukt, aizmugurē uzšūtas, jaka plāksteris punk, svelme plāksteris, lēti atpakaļ plāksteri, veste attiecībā uz motociklu, indijā top, spīd tumsā plāksteris, ziedu organza, 3d organza.

Datu lapa

Iezīme 3D,Roku darbs,Eco-Friendly
Cross stitch auduma ct numurs 11CT
Izšūšanas Metode Double-side Izšūšana
Produkta Tips Plāksteri
Instrumenti Tips Citi
Audums Kokvilnas
Technics Dzija Krāsota Izšūti
Šūšanas Iekārtu Šūšanas Instrumenti
Izmērs 13x22cm
Veida Gatavās Preces
Stils Dzelzs-Par Pastorālo
Modeļa Numurs Ziedu 3d

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

13*22 cm liels, lillā krāsains 3D ziedu izšuvumi plāksteris ar karstā kausējuma līmi uz muguras apģērbu dekorēšana DIY

13*22 cm liels, lillā krāsains 3D ziedu izšuvumi plāksteris ar karstā kausējuma līmi uz muguras apģērbu dekorēšana DIY

Saistītie Produkti: