Jauns Izpārdošana
Augstas Jaudas Keramikas Kārtridžs sildītājs 3D printeri, 12/24V 60W Skatīt lielāku

Augstas Jaudas Keramikas Kārtridžs sildītājs 3D printeri, 12/24V 60W

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.05

-5%

€6.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

Testēts un kvalificēti Ķīna, liela jauda, keramikas sildītājs kasetnes sniedz daudz labāku sniegumu nekā trausla un vāja tolerance emaljas rezistori.Hotends siltumu ātri un hit augstāko temperatūru.

Ātri atbrīvot savienotāji nodrošina viegli & ātri piekļūt karstā beigām apkopes un novērš nepieciešamību ievilkšana atpakaļ uz vadības panelis.Gofrētu spailes vadības padome sniedz uzlabotas savienojamības un uzticamību.

Savietojams ar lielāko karstā beidzas RepRap, Prusa Mendel, Rostoka, Delta, un citām 3D printeri, tostarp e3d vulkāns un mūsu pašu Wayland un Vulcan komplekti.

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem.Nerūsējošā tērauda ķermeņa Garums: 20mm, Diametrs: 6mm, Svina, kas izgatavoti no silikona izolācijas augstas temperatūras stieples kopējais garums: 1000m

Pie 60W šis ir viens no spēcīgākajiem sildītāju tirgū, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu strāvas padeve ir vajadzīgās spējas, lai tiktu galā ar pieaugošo slodzi.Varbūt jūs arī vēlaties, lai pievienotu FET valdes jūsu karstā beigām, shēmas, lai aizsargātu jūsu kontroles padomē.

Tagi: ntc thermistor, hotend vadu, sildītājs 40 w 3d, 3d printeri siltuma grupu, 3d printeri thermistor, 3d printeri uzgalis m6, 24v 60w sildītājs 3d, prusa i3 thermistor, sildītājs hotend, 12v siltuma gulta.

Datu lapa

Ražotāja Garantija NAV
Zīmola Nosaukums Funssor
stāvoklis Jauns
Lai Fit 3D Printeri E3D V6 Prusa
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
MPN HEATER60W24V
Veids kārtridžu sildītājs
EAN Neattiecas
Vienuma Tips kārtridžu sildītājs
Saderīgs Modelis Par Prusa i3

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Augstas Jaudas Keramikas Kārtridžs sildītājs 3D printeri, 12/24V 60W

Augstas Jaudas Keramikas Kārtridžs sildītājs 3D printeri, 12/24V 60W

Saistītie Produkti: