Jauns Izpārdošana
Modual Apavu Plaukts Viegla Uzstādīšana DIY Plastmasas Uzglabāšanas kamera Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba Skapis Organizators Kurpju Plaukts ar Durvīm Skatīt lielāku

Modual Apavu Plaukts Viegla Uzstādīšana DIY Plastmasas Uzglabāšanas kamera Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba Skapis Organizators Kurpju Plaukts ar Durvīm

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€24.01

-14%

€28.24

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šis produkts var tikt nosūtīts pa vienu paku, izņemot attālos rajonos.

Uzņēmuma displejs

Zhejiang Jianli Plastmasas Technology Co., Ltd, kas Atrodas pasaules slavenais starptautisko preču tirgus, Yiwu, Zhejiang Province, kas tika dibināta 2006. gadā. Šobrīd, tas ir vairāk nekā 350 darbinieku, vairāk kā 20000 kvadrātmetru ražošanas darbnīcas, un ir ideāls ražošanas vadības sistēmas.Rūpnīcas ir pagājis Eiropas un Amerikas rūpnīcas pārbaudes standartiem un produkta testēšanas standartiem.Šobrīd mēneša vidējā jauda ir 100 tvertnes.

Uzņēmums specializējas ražošanas, sadzīves, virtuves un kancelejas preces, produktus, tostarp: DIY plastmasas uzglabāšanas kamera, WPC, kumode, PP mat, 3D krāsošana, PP valdes, kurpju kārbas, mapes, iepakojums no plastmasas kastē, utt.Pamatā Plastmasas loksnes un drukāšanas produktiem, ir izpētes un attīstības, projektēšanas, ražošanas, pēc pārstrādes, tirdzniecības integrācija rūpniecības un tirdzniecības uzņēmumi.Uzņēmuma produkcija galvenokārt tiek pārdoti Eiropā, Amerikā, Tuvajos Austrumos, Krievijā, Japānā un dienvidkorejā, Ķīnā un citos tirgos, un ir noslēgusi ilgtermiņa sadarbības attiecības ar ārvalstu liela mēroga lielveikalu, importa izplatītājus, iekšzemes un ārvalstu e-komercijas, iekšzemes tirdzniecības uzņēmumus un citus kanāls klientiem.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; mums ir izdarīts, lai tirgus attīstību, lai labāk apmierinātu tirgus pieprasījumu, mēs aicinām draugus no visas dzīves sazināties un apspriest dažādas pārdošanas un sadarbības veidiem.Zhejiang Jianli patiesi sola jums, ka caur centienus visiem darbiniekiem, mēs nodrošinām jūs ar labāko kvalitātes produktus un pakalpojumus;!

Par piegādi, un pēcpārdošanas

1. Izņemot attālos rajonos, noklusējuma piegādes express ir Shentong un Baishi (Dzjansu un Zhejiang un tās apkārtējo teritoriju, citi fashentong), un attālos rajonos (Qinghai, Ningxia, Ķīna, Iekšējā Mongolija, Ķīna, Tibeta) sūtīt ar pasta pakalpojuma.

2. Izņemot brīvdienas, parasto piegādi var veikt visu gadu.Sakarā ar lielu daudzumu piegādes laikā aktivitātes periodu, piegādes laiks var aizkavēties.Ja nepieciešams, lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu par steidzamu ārstēšanu.

3.Kā sveķu uzglabāšanas kabineta mūsu uzņēmums ir liels objekts, lūdzu pārbaudiet uzmanīgi, pirms saņemšanas.Ja iepakojuma kaste ir nopietni bojāts, ir tieši noraidīts un nosūtīts uz klientu apkalpošanas ārstēšanai.Ja izolācijas materiāls tiek atrasts bojāts vai pazaudēts pēc tam, kad saņem, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu, lai to nosūtītu bez maksas.

4. Mūsu uzņēmums preču nomaiņu 15 dienu laikā (klients nesīs atpakaļ kravu un mūsu sabiedrība būs jābūt atkal piegāde, kravu pārvadājumiem).Ja jūs vēlaties, lai atgrieztu preces kompensāciju īpašos apstākļos, aicinām sazināties ar klientu servisu, lai izskaidrotu iemeslu dēļ, pirms pieteikties atgriešanās.

Tagi: ngff wwan, spuldzes vīnogulāju, organizators par diy, pludmales krēsls, sauļošanās krēslu, kartona uzglabāšana, boyu akvārijs, apk, ķivere, guļamistaba furnitur, wardrob.

Datu lapa

Atvilktņu Skaits 1
Materiāls Plastmasas
Salocīta No
Izcelsme LU(Izcelsmes valsts)
izcelsmes vieta LU(Izcelsmes valsts)
Uzstādīšanas metode Autonomie
Izskats Mūsdienu
Stils Retro Nostalģija / Vecās mēbeles
Īpaša Izmantošana Apavu Plaukts
Vispārēju Lietošanu Mājas Mēbeles
Modeļa Numurs NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Modual Apavu Plaukts Viegla Uzstādīšana DIY Plastmasas Uzglabāšanas kamera Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba Skapis Organizators Kurpju Plaukts ar Durvīm

Modual Apavu Plaukts Viegla Uzstādīšana DIY Plastmasas Uzglabāšanas kamera Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba Skapis Organizators Kurpju Plaukts ar Durvīm

Saistītie Produkti: