Jauns Izpārdošana
Portatīvo Salokāmo Pet telts Dog House Būris Suņu Kaķu Telti Sētiņa Kucēns Audzētava Viegli Darbību Astoņstūra Žogs Skatīt lielāku

Portatīvo Salokāmo Pet telts Dog House Būris Suņu Kaķu Telti Sētiņa Kucēns Audzētava Viegli Darbību Astoņstūra Žogs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.19

-23%

€17.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Saglabāt jūsu mājdzīvniekiem un droša gan telpās, gan ārā.

Izveido sekundēs, un tam nav nepieciešama montāža; krokām atpakaļ taisni tad, kad to neizmanto, lai viegli turēt un uzglabāt.

Ļoti viegls, tomēr ļoti stipra padara ceļošanu un mobilitāti, ļoti viegli.verot vaļā izmērs: 74*74*43cm

Divu durvju Unikāls Dizains: Rāvējslēdzēja augšpusē, lai viegli piekļūt, ir arī rāvējslēdzējs priekšā durvīm, lai jūsu pet var staigāt iekšā un ārā.

Mazgājams un Izturīgs Materiāls: Oxford auduma un viegli mazgāt, un jums nav jāuztraucas par kaut ko, netīrumiem pievienots.

Mēs izturamies pret mūsu mīluļiem kā cilvēkiem, jo mēs veidotu emocionālu saikni ar viņiem, un tas ir labākā Izvēle Produktiem, kas rada pet.Šo portatīvo sētiņa padara to viegli veikt jūsu pet ar jums, kur jums iet.

8-sided sieta paneļa dizains, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un ventilāciju.

Īpašas noņemamu sietu vāka dizains, lai nodrošinātu labāku ēnā un drošību.

2 double-rāvējslēdzējs durvis un auduma-burvju lentes turēt durvis atvērtas, lai jūsu mājdzīvniekiem piekļūt viegli.

Materiāls: oxford audums

Krāsa: Balta un kafijas / Zila un Melna

Paketē iekļauts

1 x Portable Suns, Kaķis Sētiņa

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Dropshipping

1) Mēs pieņemam dropshipping, mums ir liela pieredze dropshiping un nav likt jebkuru reklāmas un materiāli uz pasūtījuma.

2) Mēs pieņemam CSV failu (Excel Fails), lai risinātu lai beztaras pasūtījumiem.Jums vienkārši nepieciešams, lai maksā par vienu, lai par www.winwithwow.lv.Mēs ar jūsu pasūtījumu accoring uz excel failu.jūs varat nosūtīt mums CSV failu, kas visus kontaktus customerrsquos informāciju (Vārdu, e-Pasta, Pilna adrese etchellip) un pasūtījuma informāciju( krāsa, daudzums).Es jums piedāvāt kopējo cenu.Jums tikai nepieciešams ievietot vienu rīkojumu par www.winwithwow.lv, kad jūs maksājat par to.Mums būs slodze jūsu failu, mūsu sistēmā un apstrādes jūsu pasūtījumus accoding jūsu failu.

Pēc tam, kad mēs kuģis no pasūtījuma, es jums nosūtīsim atpakaļ uz CSV failu ar izsekošanas kodiem.

Tagi: suns sētiņa, gulta sunim, pet sētiņa, bagāžnieka suņu žogs telpās, littl pet shop, vienkārši kaķis būrī, vispārīgi trušu būris, nomirst žogs, būrī suns, pet telts.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Citi
Modeļa Numurs Portatīvo Suns, Kaķis Sētiņa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Portatīvo Salokāmo Pet telts Dog House Būris Suņu Kaķu Telti Sētiņa Kucēns Audzētava Viegli Darbību Astoņstūra Žogs

Portatīvo Salokāmo Pet telts Dog House Būris Suņu Kaķu Telti Sētiņa Kucēns Audzētava Viegli Darbību Astoņstūra Žogs

Saistītie Produkti: