Jauns Izpārdošana
Joga guļamtīkls auduma Joga, kas Peld Šūpoles Gaisa Vilkšanas Ierīci, Joga guļamtīkls uzstādīt Iekārtas Pilates ķermeņa veidošanā Skatīt lielāku

Joga guļamtīkls auduma Joga, kas Peld Šūpoles Gaisa Vilkšanas Ierīci, Joga guļamtīkls uzstādīt Iekārtas Pilates ķermeņa veidošanā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.52

-46%

€21.34

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Nosaukums: Anti-gravitācijas Joga Guļamtīkls

Apraksts:

1. Amats: Fitnesa aprīkojums

2. Audums: 210T Neilona, kas parasti zināmi kā izpletni auduma, nav stiept

3. Krāsas: 1# Tumši violeta jogas guļamtīkls,

2# Tianlan krāsu jogas guļamtīkls,

3# Bao zilā jogas guļamtīkls,

4# red jogas guļamtīkls,

5# sudraba pelēks jogas guļamtīkls,

6# apelsīnu jogas guļamtīkls,

7# melna jogas guļamtīkls ,

8# Fruit Zaļā Jogas Guļamtīkls,

9# Violeta Jogas Guļamtīkls,

10# Dzeltena Jogas Guļamtīkls,

11# Balts Jogas Guļamtīkls,

12# Tumši Zaļa Jogas Guļamtīkls,

13# Rozā Gamma Guļamtīkls

4. Izmērs: 250x150cm (rokas mērījums ir kļūdas)

Funkcija:

1.Vibrantly krāsainu un vieglu mirdzumu jogas studija kvalitātes gaisa šūpoles, trapeces veida uzstādīt skaisti izstrādāts no augstas izturības izpletni materiāla auduma.

2. Multi-cilpa alpīnists spēku margrietiņa ķēdes, kas raksturo dzelzs plaķēti kravnesību 200 lbs vienu karājās siksniņa nodrošina jūsu drošību uz kādu no mūsu aerial yoga šūpuļtīkli

3. Vai, izmantojot to, lai inversijas terapija mugurkaula dekompresijas vai ķermeņa augšdaļas spēku ēkā, piemēram, izmantojot to kā dip statīvam, universāls, gaisa joga linga ir pārliecināts, ka, lai stiprinātu savu veselību.

4.Veidi, kā Izmantot - Tas darbojas kā vingrinājums, šūpoles, joga, trapeces veida, inversijas trapeces veida, inversijas guļamtīkls šūpoles un gaisa šūpoles.Liels iesācējiem, vai pieredzējušiem dalībniekiem!

5.Jūs varat uzstādīt gaisa joga guļamtīkls iekštelpu, āra, izmantojot durvju mount bārs, durvju kārbu, kas pakļauti staru, koka zaram, griestu stiprinājums, ideāls praktizē aerial yoga jebkur.Lūdzu, ņemiet vērā, ka Montāžas piederumus, netiek iekļauti.

Uzstādīšanas soļi:

1 (Šo preci nav iekļauta karājas plāksne, paplašināšanu, jostas, utt., ja jums ir nepieciešams iegādāties papildus) Pirmo reizi instalēt āķis, fiksēts plāksni vai tērauda caurules, kas var nest svaru uz griestiem.Attālums starp diviem āķiem ir vēlams 50 cm līdz 80 cm.Montāžas āķi, u.c., jābūt perforēta griestiem, un piekaramo griestu nav piemērota uzstādīšanai (uzstādīšana jābūt uz noteiktu objektu, kas var izturēt svaru)

2 anti-gravitācijas joga šūpuļtīkli ir salocīts no 1,4 līdz 1,6 metriem.Ja gaismas top ir lielāks par 2.7, jums ir nepieciešams, lai pievienotu krizantēmu virve (papildu, ja nepieciešams)

3 līks alpīnisma āķi abos galos ir anti-gravitācijas joga guļamtīkls beigās krizantēmu virvi.

Piezīme:

1 atbalsta punkts, kas karājas jogas guļamtīkls jābūt stingrām, un karājas augstums vadītājs būtu jāaptur no zemes ne vairāk kā 15 CM, lai novērstu nejaušu kritienu un traumu.

2 pārbaudiet, vai joga guļamtīkls karājās āķis ir brīvs un krizantēmu virve ir pārmērīgi lietoti pirms lietošanas.

3 Izvairītos pogas vai asiem priekšmetiem, kas ir bojāti ar jogas guļamtīkls.

4 audumu šis produkts nav ugunsdrošs, lūdzu, ņemiet nost no uguns.

5 Pievērst uzmanību tīru un gludu zemes ap jogas guļamtīkls, izvairoties vietu, kur ir asu un cietu objektu, piemēram, grants un zariem.

8. Raksturojums: audums šo produktu pieņem jaunu videi draudzīgu tīrtoņa krāsu, un krāsu var būt ilgstoša spilgti un jaunu.Nekādu negatīvu ietekmi uz ķermeni; izgatavoti no augsta blīvuma neilona zīda.Runājot par krāsu noturību, var izturēt svaru līdz 200~300 kg. (Bet tas nav iespējams, meta asu priekšmetu); Šis produkts, ir piemērots iesācējiem, starpproduktiem un sekmīgiem studentiem, kas jogā.

iepakojuma saraksts:

Galvenais gulta*1

rokturis*6

metāla sprādze*4

auduma soma*1

OPP maisiņu*1

Tagi: gaisa stīpu, lidot joga, lido jogas malaizija, šūpoles, joga, gaisa zīda, soma guļamtīkls, guļamtīkls joga, maya joga, glober, pilat.

Datu lapa

Modeļa Numurs gaisa joga

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Joga guļamtīkls auduma Joga, kas Peld Šūpoles Gaisa Vilkšanas Ierīci, Joga guļamtīkls uzstādīt Iekārtas Pilates ķermeņa veidošanā

Joga guļamtīkls auduma Joga, kas Peld Šūpoles Gaisa Vilkšanas Ierīci, Joga guļamtīkls uzstādīt Iekārtas Pilates ķermeņa veidošanā

Saistītie Produkti: