Jauns Izpārdošana
Meitenes Chunky Kaklarota 2020 Skatīt lielāku

Meitenes Chunky Kaklarota 2020 " Jaunā Ierašanās Karstā Baltās Rozes Ziedu košļājamās gumijas Pērļu krelles Kaklarota Bērni Puse uzposties

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jaunas Ielidošanas Boutique Lielu baltu Rožu Ziedu Kaklarota Baby Meitenes Princese Chunky Pērle košļājamās gumijas Kaklarota, Lai Saģērbt

Sūtījumu

Bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu

1. Nelielu daudzumu, piegāde ar kurjeru, piemēram, DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS utt.tas aizņem 5 līdz 7 dienas, no Ķīnas līdz jūsu valstī.Ja pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu vai Honkongā Post, Gaisa Pastu, tas aizņem 7~20days.

2. Vidēja daudzuma, ar piegādi pa gaisu, tas ilgst 7 dienas, no Ķīnas līdz jūsu valstī.

3. Liels daudzums, piegāde pa jūru ir arī pieņemams, tas prasīs 30 darba dienas.

Maksājuma

-Darījuma, vadošais trešo personu tiešsaistes maksājumu platforma no Kyocera Grupas.

Atsauksmes un Strīdu

Jums vajadzētu atrast kaut ko padarīt jūs nelaimīgs, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mani, pirms aiziešanas negatīvās/neitrālās atsauksmes vai darba strīdu.Mēs jums atrisināt problēmu, draudzīgs un ātri.Sazinieties ar mums būs labākais veids, kā atrisināt problēmu.Mēs novērtējam jūsu iepirkšanās pieredzi, mēs vienmēr cenšamies darīt labāk.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu darījumu, mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt pozitīvu atsauksmi.

Paldies par sapratni un sadarbību.

Pakalpojums 100% Garantiju

Ja jūs neesat laimīgs, es neesmu laimīgs!Jūsu sastisfication ir mūsu laime!Tikai e-pastu man, ja neesat apmierināts ar kādu no maniem produktus Mēs ar iespējamo, lai atrisinātu visas problēmas jums.

100% Kompensāciju 100% Kredītu 100% Nomaiņa 100% Maiņas.

Nav laika ierobežojumu, Nav Joks.

Sūtījumu: veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 48 stundu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Ja jūsu pasūtījuma summa pārsniedz $100, mēs piedāvājam bezmaksas fedEx vai UPS, kas ieradīsies 7 darba dienu laikā.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevu, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.Kuģniecības izmaksas nav jāiekļauj visus importa nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Tagi: ogu košļājamās gumijas krelles, kristiešu pērļu kaklarota, materiālu vasaras kleitas, chunky kurpes, platforma sneaker, chuncky košļājamās gumijas kaklarota, sezona vasaras kleitas, ziedu necklac, krāsa pearl, chunky pērlīšu kaklarota bērniem.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ķēdes Tips Popkorns Ķēdes
Sods vai Modes Modes
Veids Chokers Kaklarotas
Kaklarota Tips Chokers Kaklarotas
Dzimums meitenēm / Bērniem / Bērniem / Princess
Kulons Izmērs NAV
Vienuma Tips Kaklarotas
Zīmola Nosaukums ZHURONG
Materiāls Sveķu
Izmantošana Svētku dāvanas \ Apģērbu aksesuāri
Garums 45cm
Stils Modes
krāsa Balts
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Metālu Tips cinka Sakausējums
Pērlīšu izmērs 20mm
Vienuma Tips kaklarotas 2015
Modeļa Numurs 015Q55

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Meitenes Chunky Kaklarota 2020

Meitenes Chunky Kaklarota 2020 " Jaunā Ierašanās Karstā Baltās Rozes Ziedu košļājamās gumijas Pērļu krelles Kaklarota Bērni Puse uzposties

Saistītie Produkti: