Jauns Izpārdošana
Retro Bēniņu sienas lampas sarkanā zaļā dzelzs art deco sienas apgaismes armatūru guļamistaba restorāns eju krogs, kafejnīca Laternu sconce e14 spuldzes Skatīt lielāku

Retro Bēniņu sienas lampas sarkanā zaļā dzelzs art deco sienas apgaismes armatūru guļamistaba restorāns eju krogs, kafejnīca Laternu sconce e14 spuldzes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.97

-25%

€25.30

Kopīgot

Vairāk informācijas

Eiropas Klasiskā Metāla Sienas Lampa, Materiāls: Metāls+ Stikls, Kristāls

Gaismas Avots: E14 Led Spuldzes (nav komplektā)

Krāsa: Sarkana vai Gaiši Zaļš

Spriegums: 110V vai 220V

Maksājumi

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Iepakojuma&Sūtījums

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite , tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Garantijas un atgriešanās politiku, Mēs vienmēr piemērojot sevi, lai labāk mūsu pakalpojumus mūsu vērtē klientiem.Pēc ir daži jautājumi mūsu Garantijas un Atgriešanās Politiku:

1. Šo preci ir VISI PAVISAM JAUNU un oriģinālā rūpnīcas kastē un pildījums, visiem produktiem ir pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.

2. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

3. Parasti mēs nodrošinām 1 gadu garantija par patērētāju, lai mūsu LED lukturiem.Ja led gaismas, kas tika sadalīti divos gados, jo kvalitātes jautājumus, mēs salabot par brīvu. (Izņemot priekšmetus, bojāta vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

4. Pirms preču atgriešanu, lūdzu, kontakti mums vispirms apspriest jautājumus, kas jums ir.Tikmēr, lūdzu, pastāstiet mums, ko defekts ir, lai novērstu nepareizu izmantošanu. 90% no laika mēs spējam atrisināt problēmas, sniedzot tehnisko atbalstu, bez jums, kam sūtīt kaut ko atpakaļ.

5. Ja ir negrozāma, defekti ar ierīcēm, jūs varat atgriezties atpakaļ uz asv remontam vai nomaiņai, saskaņā ar mūsu divpadsmit mēnešu garantija.

6. Parasti, mēs iesakām jums atgriezties bojātu preču, nosūtot tos pa Pastu un EMS, nevis, izmantojot kurjerus, piemēram, DHL, UPS, FEDEX, TNT.Parasti tas prasīs 7-15 dienu laikā, lai atgrieztu preces, lai ar mums pa Pastu vai EMS.

7. Atgriešanās kuģniecības maksa ir atbildīgas no pircēja.

Muitas Nodoklis,/Nodokli

Tas ir pircēja atbildība, lai samaksātu par savu ievedmuitas nodokļiem, muitas nodokļiem, kad preces nonāk pie pasūtījuma galamērķi.Ja tarifs ir jāmaksā pirms pircējs saņem savu pasūtījumu, pircējs maksā pārdevējam nav jāmaksā muitas nodoklis,/nodokli, un pārdevējs nav kompensācijas par muitas nodokli/nodokli. * Ja tu nepiekrīti, ka pēc objektus, lūdzu, nav vieta pasūtījumu

Tagi: lampade sienas guļamistabā, sconce baltas sienas, attēls sienas lampas, sienas sānu gaismas, spuldzes e14 led, lampas laternas, bezmaksas piegāde guļamistabai galda lampa, art deco plakāts, dekoru bēniņi, vienkāršas sienas sconce.

Datu lapa

Pamatnes Tips E14
Izmantošana Ikdienas Apgaismojums
Appplication viesistaba guļamistaba ēdamistaba foajē mācību telpa
Korpusa Materiāls Dzelzs
Technics Krāsotas
Zīmola Nosaukums DMAIKAOTIN
Funkcijas sienas gaismas lampas armatūra
Slēdža Tips nav slēdzis
Sertifikācija ce
Pieteikums Ēdamistaba
Garantijas laiks 2 Gadi
Skaits gaismas avotiem 2
Ir Regulējamas, No
Vienuma Tips iekštelpu sienas gaismas ķermenis
Ir Spuldzes Iekļauts No
krāsa melns
Barošanas Avots AC
Apgaismojuma Jomā 1-3square metri
Iezīme Dzelzs svece sienas lampas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Instalācijas Veids Pie Sienas Piestiprinātās
Modeļa Numurs 01
Gaismas Avots LED Spuldzes
Ēnā Virzienā up
Stils retro
Ēnā Tips Shadeless
Spriegums 110v, 220v
Materiāls metāla , kristāla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Retro Bēniņu sienas lampas sarkanā zaļā dzelzs art deco sienas apgaismes armatūru guļamistaba restorāns eju krogs, kafejnīca Laternu sconce e14 spuldzes

Retro Bēniņu sienas lampas sarkanā zaļā dzelzs art deco sienas apgaismes armatūru guļamistaba restorāns eju krogs, kafejnīca Laternu sconce e14 spuldzes

Saistītie Produkti: