Jauns Izpārdošana
Skava Bišu & Krelles Toddler Naudas Mehānisko Prasmes Rotaļu Montessori Rotaļlietas R50 Skatīt lielāku

Skava Bišu & Krelles Toddler Naudas Mehānisko Prasmes Rotaļu Montessori Rotaļlietas R50

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.43

-49%

€22.85

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、5 in 1 Unikālu Apguve: mācību rotaļlieta komplektā ietilpst 5 spēles.Zvejas spēle var izmantot bērnu naudas mehānisko prasmes.Bišu un pērlīšu krāsu saskaņošanas spēle var apmācīt rokās-par spēju un pacietības mācīt krāsu atzīšanu un pamata matemātiskās koncepcijas maziem bērniem.Klipu bišu/ klipu pērlīšu spēles var izmantot jūsu bērna saķeri un koncentrāciju.

2、Roku-acu koordināciju: Skaisti, spilgti, dinamiskas krāsas un cute dzīvnieku formas ir paredzētas bagātināt bērnu spējas mācību krāsas - veicina sensoro stimulāciju un smadzeņu attīstību.Katru bišu atbilst stropu, bērni var izmantot pinceti ir viegli satvert bišu spārni ar viņu veids, kā padarīt pašu krāsu, bites, atgriezās tajā pašā stropu.labi noapaļota attīstības praksē, izmantojot mehānisko prasmes, veicina bērna sensoro stimulāciju.

3、Augstas Kvalitātes Izglītības Rotaļlieta: Ar toddler rotaļlietas ir izgatavotas no dabīga koka un krāsotas ar netoksiskas ūdens bāzes krāsas.Visi mūsu mācību rotaļlietas ir netoksiskas, BPA Free, radīt Brīvu, ftalāts Bezmaksas.Tas ir maņu rotaļlietu autisma bērniem, zēns, meitene toddler.Virsmas pirmsskolas rotaļlieta ir labi pulētas, un apaļām malām un izturīga materiāla nodrošinās drošību rotaļlieta mūsu 3 4 5+ gadus vecs bērns.

4、lieliska dāvana bērniem: koka atbilstošo spēli, ieskaitot šūnveida, 7 bites/2*krāsu bļodas/28*krāsu pērlītes (4 vienu krāsu)/1*pincetes/1*irbulīši.Šī izsmalcinātu elektriskās rotaļlietas būs lieliska dzimšanas dienas dāvana zēniem un meitenēm vecumā no 3, 4, un 5 gadus veci.

5、100% Apmierinātības Garantija: Par Montessori rotaļlietas ir paredzētas bagātinot hands-on un screenless spēļu pieredzi.Jūsu bērna drošību un jūsu apmierinātību ir mūsu veikšanu.Visi mūsu koka rotaļlieta ir 12 mēnešu garantija.Jebkuru jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā

Funkcijas:

1. Vecāku-bērnu mijiedarbība: Vecāki ir labākie skolotāji bērniem.Šīs rotaļlietas aicinām jūs spēlēt ar jūsu bērniem.Ne tikai ļaujiet bērniem pilnībā baudīt fun spēle, bet arī palielināt saskarsmi ar bērniem, ļaujot tiem augt un mācīties.spēle.

2. Mācīties, spēlējot: Skaisti, spilgti, spilgtas krāsas un cute dzīvnieku formas ir izstrādātas, lai veicinātu bērnu spēju, lai uzzinātu, krāsas-veicināt sensoro stimulāciju un smadzeņu attīstību.Lielas interaktīvas rotaļlietas.Bērni var spēlēt atjautības mīklas ar vecākiem vai draugiem, iekštelpu vai āra aktivitātēm

3. Gluda grope dizains: Šie krāsains formas ir izgatavota no 100% koka.Tas ir labi izgatavotas, nav toksisks, gluda virsma, un ir noapaļota mala dizains bez asuma, nav jāuztraucas, ka gruveši būs ievainots jūsu bērna mazo rokās, droši, lai izmantotu.

4. 5-in-1 koka izglītojošas rotaļlietas: krāsu piemeklēšanas spēlē ar bitēm un krelles var palīdzēt bērniem uzlabot domāšanas loģiku un veicinātu atzīšanu krāsas un formas.

Specifikācija:

Nosaukums: Bišu Stropu atbilstošo Spēli Krāsa Klasifikācija Rotaļlietas

Funkcijas: veicina pirkstu muskulatūras/uzlabotu krāsu atzīšana/stimulē iztēli

Krāsa virsma: ūdens bāzes krāsas (indīgi)

Piemērota vecumu: vairāk nekā 3 gadus vecs

Materiāls: 100% koks

Produkta izmērs: apmēram 23 x 17 x 4.5 cm/9.05*6.69*1.77 jo

Svars: aptuveni 522g

Iepakojuma Saraksts:

1 Iestatiet Rotaļlietas

Piezīme:

1. Nedod rotaļlietas, lai bērniem, kas jaunāki par mērķa vecuma.

2. Ļaujiet bērniem spēlēt uzraudzībā viņu vecāki.

3. Esi uzmanīgs, nav piemērots bērniem, 3 gadus veca un zemāk.

Tagi: eva puses, montessori, f56 mat, plīša, naudas mehānisko, bišu plīša, attīstības izglītības rotaļlietas, mideer puzzle, gudrība kaste, naudas mehānisko instrumentu komplekts.

Datu lapa

Sertifikācija Eiropā sertificēts (CE)
Vecums 8~13 Gadi
Modeļa Numurs montessori rotaļlietas
Tēma Dzīvnieki & Dabu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Brīdinājums Neēd

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Skava Bišu & Krelles Toddler Naudas Mehānisko Prasmes Rotaļu Montessori Rotaļlietas R50

Skava Bišu & Krelles Toddler Naudas Mehānisko Prasmes Rotaļu Montessori Rotaļlietas R50

Saistītie Produkti: