Jauns Izpārdošana
G-Spot Vibrācijas Spēcīgu Burvju Nūjiņu AV Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietei Klitora Stimulators Seksa Rotaļlietu Veikals Pieaugušajiem Dildo Sievieti Skatīt lielāku

G-Spot Vibrācijas Spēcīgu Burvju Nūjiņu AV Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietei Klitora Stimulators Seksa Rotaļlietu Veikals Pieaugušajiem Dildo Sievieti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.72

-51%

€5.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Pirmais

1.Par Paketi

aixiASIA, lai aizsargātu jūsu privātumu,mēs apsolām, sūtīt savu produktu noslēpums nosacījumu,iepakojuma melns plastmasas maiss bez bildes un vārdi par seksa vārdus.

2.Par Produktu

Visi produkti ir 100% pavisam jaunu, darbīgu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas.

Visi produkti ir izgatavoti no Medicīnas klases materiāls, 100% drošību, nekaitīgi organismam, (Tas ir normāli, ka var saost vieglu smaržu, kad pirmo reizi atverat, jo produkts bija slēgtā iepakojumā mēnešiem.Lūdzu, notīriet to un nosusiniet to, protams, smaka pazudīs ātri.)

Akumulators ir testa ziņojums: BKAS un UN38.3

Produktu sertifikācija; CE sertifikācija, ROHS sertifikācija

Spriegums; 3.7 V

Akumulatora kapacitāte; 300mAh

Vibrācijas biežums;7speed

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, Lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes.

Ja jums ir kādas problēmas vai jautājuma par savu darījumu lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba diena.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti sūtīt e-pasta ziņojumu vai sūdzību, lai mūsu menedžeri.

Ko līdz, ja atbilst preci

Lūdzu, izmantojiet produkts saskaņā ar produkta rokasgrāmatu pirmkārt, ja jūs joprojām nevarat lietot to, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, lūdzu, neatveriet strīdu, būs, mēs uzskatām, communiocation ir daudz labāk, nekā strīdu.

Par Darba Laiks

Jo laika starpība, būs kavēšanās sakari, bet ziņas tiks atbildi vienas darba dienas beigām.lūdzu, esiet pacietīgi.

Par Atsauksmes

Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.jūsu atbalsts mums ir ļoti svarīgi, Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5-Zvaigžņu atsauksmes.

Konfidencialitāte Garantēta:

Jūsu privātums ir ļoti svarīgi, lai mums.Standarta nosaukums uz iepakojuma ir "rotaļlietas"(citas prasības, lūdzu, nosūtiet mums ziņu), un ar mūsu diskrēta iepakojuma, jūs varat iepirkties ar pārliecību, ka tikai persona, kas zina, kas ir iekšā iepakojuma ir jums!

Tagi: dildo, manējā seksa rotaļlietas, olo big dildo, sexshop sievietēm, seksa rotaļlieta, anālais, vibrat, dzimums, anālais plug, dildo strapon.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Seksuāli Divdomīgs No
Modeļa Numurs Anālā Prostatas Masāža Plug Silikona Anālais Prostatas Stimulators Butt Plug
Izmērs Sexshop Strap On Peineili Sex Delay Spray for Men Male External Use

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

G-Spot Vibrācijas Spēcīgu Burvju Nūjiņu AV Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietei Klitora Stimulators Seksa Rotaļlietu Veikals Pieaugušajiem Dildo Sievieti

G-Spot Vibrācijas Spēcīgu Burvju Nūjiņu AV Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietei Klitora Stimulators Seksa Rotaļlietu Veikals Pieaugušajiem Dildo Sievieti

Saistītie Produkti: