Jauns Izpārdošana
4gab Saliekams balsta Rāmis pašbloķējoši Viru Galda Kāju Piederumi Un Gussets - Nolokāmi Kāju Locīšanas Workbench Locīšanas De Skatīt lielāku

4gab Saliekams balsta Rāmis pašbloķējoši Viru Galda Kāju Piederumi Un Gussets - Nolokāmi Kāju Locīšanas Workbench Locīšanas De

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.69

-26%

€22.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

LIELAS IDEJAS nelielām TELPĀM - atbalsta stiprinājums ir ideāls, ja ierobežojumi un/vai elastības telpā ir kritiski svarīga, piemēram, virtuve, veļas telpa, mazumtirdzniecības/pārtikas veikali, RV, laivu, noliktavu, rūpniecības, garāžas, tehniskās apkopes uzglabāšana, biroja/dzīvojamās uzglabāšana).Tos piemēro, lai galda kājas vai virsmas nolokāmi kājas DIY galda vai gultas, locīšanas workbench projektu, pārsegu uz leju, galda pagarinājums utt.

VIEGLI SALOCĪT UN SELF-LOCK -Par pievienoto drošību, šie iekavās iezīme pavasara-aktivizēta "pozitīvā lock", kas nodrošina stabilitāti, slēdzenes atvērtā stāvoklī(*Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas nebloķējas, ciešā stāvoklī).Kad galds vai darba virsma netiek izmantotas, vienkārši nospiediet aizvaru un nolaist uz leju, lai vairāk telpas.

IEKRAUŠANAS LIKME-225kg(500 £ pc.)/pāra.Šīs slodzes robeža ir paredzēts izmantot kā vispārējas vadlīnijas tikai, un nav garantijas,-izteiktas vai netiešas.Šie iekavās darbojas labāk, ja to piemēro uz mēbeļu kājām vai šaurs un vienkāršu darba virsmas.Plašāka atstarpe bez atbalsta kāju samazinās slodzi.Faktiskās izmantošanas nosacījumi dēļ parasti zemāka slodze nekā laboratorijas apstākļos.

FIZISKIE PARAMETRI Izmērs: skatīt bildes.Materiāls: dzelzs.Krāsa: melna.Svars: 0.2 kg(0.4 lbs)/pāri.Max Slodze: apm. 225kg(500 £ pc.)/pāra.

Kad jūs ievadiet mājas, biroja, vai pat garāžā, ja uzņēmumā valda, jūs vienkārši justies labāk.atbalsta stiprinājums ir ideāls, ja ierobežojumi un/vai elastības telpā ir kritisks, piemērot to uz DIY mājās tabula, locīšanas starpsienu rāmis, salokāmās durvis, vai jebkur, kas prasa, lai var salocīt, ja neizmanto.

Pavasaris-aktivizēta bloķēšana nodrošina stabilitāti, slēdzenes atvērto pozīciju.Krokām viegli, kad to neizmanto.Lai atbloķētu, vienkārši nospiediet aizvaru un nolaist uz leju.

Uzmanību

Vides Apsvērumi:

Vide: Pārmērīgu mitrumu, sāļu vai citu ķīmisko vielu var koroziju finiša uzbrukumu, metāla vai plastmasas detaļām.

Stiprinājums: Nepietiekama vai nepareiza stiprinājumi var izraisīt iekavās velkot brīvs un izraisa dae.

Saskaņošana: Nepareiza turētājs saskaņošana, var radīt iekārtas, kas ir efektīva un nekaitīga.

Pakete Ietver:

4* Salokāms balsta rāmis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: kāpnes alumīnija viru, vintage kāju dzelži, galda workbench, viru viru, antīko kāju dzelži, kāju pistoli, roku viru, viru zīme, ekstrudēta alumīnija viru, dekoru sūnu.

Datu lapa

Materiāls Dzelzs
Modeļa Numurs Salokāma balsta rāmis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

4gab Saliekams balsta Rāmis pašbloķējoši Viru Galda Kāju Piederumi Un Gussets - Nolokāmi Kāju Locīšanas Workbench Locīšanas De

4gab Saliekams balsta Rāmis pašbloķējoši Viru Galda Kāju Piederumi Un Gussets - Nolokāmi Kāju Locīšanas Workbench Locīšanas De

Saistītie Produkti: