Jauns Izpārdošana
Jaunu pārdošanas Akrila Rhinestone ķēdes SS12 Sudraba nagiem ķēdes, 12 Krāsas 10yards Apģērba bezmaksas piegāde Skatīt lielāku

Jaunu pārdošanas Akrila Rhinestone ķēdes SS12 Sudraba nagiem ķēdes, 12 Krāsas 10yards Apģērba bezmaksas piegāde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.53

-9%

€7.25

Kopīgot

Vairāk informācijas

Posteņa nosaukums: Akrila Rhinestone Ķēdes Materiāls:Akrils Krāsa: 12 Krāsa: Process līmi Izmantot: DIY,Apģērbs,somas,kurpes, izmērs:SS12(3,0 MM) Iepakojuma: SS12(3,0 mm) 10yards SS16(4.0 mm) 10yards SS28(6.0 mm) 5yards Rādīt: Pakas parasti tiek nosūtīti 2 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas un tiek nosūtīti . 1. IEPAKOJUMĀ KUĢA, LAI Lielākā daļa valstu visā pasaulē(Ja jūs nevarat izvēlieties piegādes valsti, tas nozīmē, ka mēs varam ne kuģa, lai jūsu vietā). 2.ASV Pircējs, Paka būs kuģis ar china post.Parasti ilgst 7-10 Darba dienas uz ASV. 3.Par Citām Valstīm Pircējs, Paka būs Kuģis ar Aviopasta sūtījumu no ķīnas, parasti ilgst 20-40 darba dienu laikā visā pasaulē.Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde visā pasaulē.Kastes ir liela izmēra, un jūsu preces ir labi aizsargāti. - Deklarācijas par apmaiņa ir atļauta un ir jāsāk ar to pircēju 30 dienu laikā pēc to saņemšanas.Pilnu Viena Gada Ierobežota Garantija no dienas, kad sākotnējās iegādes.Pircējiem jābūt sazinieties ar mums, lai nosūtītu bojātos elementus atpakaļ uz apmaiņu garantijas laikā. - Mūsu garantija neattiecas uz produktiem, kas ir fiziski bojāts vai arī ka nav normālas darbības apstākļos, kas izriet no nepareizas lietošanas vai nepareizas uzstādīšanas pircēja/lietotāja puses. - Ja jūs vēlētos, lai atgrieztu savu produktu (- iem) par remontu / nomaiņu / kompensāciju, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pārstāvjiem, izmantojot e-pastu lai pilnvarotu RMA numuru.Jūsu atgriezta prece(s) netiks izpildīti bez pabeigts RMA. - Par visu atpakaļ produktiem, klientiem, IR jāsazinās ar mums, lai atgriežas adresi.Produkti būtu atpakaļ ar oriģinālo iepakojumu un jāatdod jaunā stāvoklī, ar visiem aksesuāriem un iepakojuma. - Ja jums nepieciešama atgriešanās, lūdzu pārbaudiet divreiz, lai apstiprinātu preci, kas nav darba un, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pārstāvi, dariet mums to zināmu sīku problēmu un sūti mums dažas bildes apstiprinājums.Pēc tam saņemsiet unikālu adresi atgriešanās. - Visus NE-Pārdevējs atgriež Kļūdas par kompensāciju, kas ir pakļauti 20% atkārtoti turēšanas maksu un pircējam būtu jāmaksā par atgriešanās kuģniecības maksa. (E. g.jūs cēla nepareizu izmēru vai nepareizi postenis).Ja atgriešanās ir saistīts ar kļūdām, pircējiem, piemēram, nepareizi iegādāties, nav nepieciešama baterijas, kas pēc darījuma vai cita mākslīgā zaudējumiem, P&P būs jāatskaita, bet atmaksu.Atsauksmes: -Ja jums ir neapmierināti jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, nebaidieties, ātri atstāt negatīvās/neitrālās atsauksmes.Mēs strādājam, lai pārliecinieties, ka katrs klients 100% apmierināts un atrisināt jebkuru problēmu un vienmēr atstāj pozitīvu atgriezenisko saiti, lai visiem mūsu klientiem. -Ja esat apmierināts ar preci, jūs saņēma,lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 punktus DSR.

Tagi: ķēdes strass, zaļā rhinestone kausa ķēdes, veļa rhinestones, cystal rhinestone kausa ķēdes, uzvalks rhinestones, rhineston, ss8, spīguļi, rhinestones kausa ķēdes, zīmola rotaslietas, b rhinestones.

Datu lapa

Izmērs SS12/SS16/SS28
Materiāls Acryl
Rhinestones Tips Brīvs Rhinestones
Zīmola Nosaukums TENGJIAN
Izmantošana Somas
Produkta Tips Rhinestones
Technics Līme-Par
Modeļa Numurs 3mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma KĀRTA
Stils flatback

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu pārdošanas Akrila Rhinestone ķēdes SS12 Sudraba nagiem ķēdes, 12 Krāsas 10yards Apģērba bezmaksas piegāde

Jaunu pārdošanas Akrila Rhinestone ķēdes SS12 Sudraba nagiem ķēdes, 12 Krāsas 10yards Apģērba bezmaksas piegāde

Saistītie Produkti: