Jauns Izpārdošana
4k USB 2.0, HDMI Video Grabber Ierakstīt Lodziņā PS4 Spēle DVD Videokamera HD Kameras Uzņemšanas Ieraksta Tiešraidi Skatīt lielāku

4k USB 2.0, HDMI Video Grabber Ierakstīt Lodziņā PS4 Spēle DVD Videokamera HD Kameras Uzņemšanas Ieraksta Tiešraidi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.03

-31%

€8.74

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksta Pamatā ir liela ātruma USB 2.0 tehnoloģiju, jūs varat uzņemt augstas izšķirtspējas HDMI video signāla signālu kanāls.Spēli capture karte ir piemērota ierīces ar HDMI izeju, piemēram, ierīcēm, par PS4, Xbox vienu, Wii U un Slēdzi.Funkcijas *.Tā var iegūt vienu kanālu HD HDMI video signāli *.Uzņemšanas izšķirtspēju līdz 1080P/30Hz, ievadi izšķirtspēju līdz 4K/30H *.Atbalsta 8/10/12bit deep color *.Supportaudio formāts L-PCM *.Atbalsta UAC&UVC *.Tas ir savienojams ar Windows 7,UZ Windows8,UZ Windows8.1,PAR Windows10 vai jaunāka, Linux OS, Mac OS operētājsistēmām. *.tas ir saderīgs ar USB 2.0 (40MB/s caurlaidspēju max). *.Ar labu attēla kvalitāti, RGB krāsu diapazons 0-255, aizņemtu mazāk laika. *.Atbalsta lielākā daļa iegāde, programmatūra, piemēram, VLC、OBS 、Amcap, utt Savienojuma darbības: 1: Pievienojiet UHD signāla avots un HDMI ieejas portu USB kartes iegādi ar vienu HDMI, line 2: Pievienojiet USB male USB iegādes kartes USB portam datorā 3: Vākšanas ekspluatācijas darbības (OBS): atvērtā programmatūra - pievienot jaunu avotu - izvēlieties "video uztveršanas ierīces" - lai uzstādītu ekrāna izmēri - izvēlieties, "studio " režīmā" (dubultā logā) - noklikšķiniet uz "sākt ierakstīšanu, kas" Iepakojums satur HDMI, USB 2.0 Video Capture Karte * 1

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Nelietojiet CENTRMEZGLĀ vai USB pagarinājuma kabelis un pārveidotājs.

3. Zemas datora konfigurācijas radīs ierakstīšanas ekrāna mirgo nejauši vai melns.

4. Šī ir parasta parādība, kas ir ierakstīšanas ekrāna un sākotnējais ekrāns nav sinhronizēti.

Lūdzu, ņemiet vērā:

Šo preci ir plug and play, bet tas joprojām ir nepieciešams, video uztveršanas programmatūra capture video, kā PotPlayer vai Amcap .

Piemērs: Amcap

Jautājums 1:Vai video uztveršanas ierīces ir nepieciešams ārējais barošanas avots?Answer1:Tas nav nepieciešams ārējais barošanas avots.2. jautājums:Vai uzņemto video kavējas?Atbilde 2:Tas ir grūti atrast atlikta problēma.3. jautājums:Kāpēc video nav 1080p?

Answer3:Lūdzu, pielāgojiet priekšējo ierīci uz 1080p.

Par samaksu:

1. Pieņemam apmaksu ar Kredītkarti, Bankas Pārskaitījumu un citu Maksājumu, kas www.winwithwow.lv atbalsta.

2. Maksājums ir jāveic saskaņā 19 dienu laikā no izsoles slēgšanas, ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles slēgšanas, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

3. Lūdzu, norādiet jūsu īpašo pieprasījumu(iepakojumu, vērtību deklarācija, utt), ja jūs veicat maksājumu, vai sūtīt īsziņu, lai ar mums.

Par sūtījumu:

1. Visas preces tiek piegādāti visā pasaulē, cik drīz vien iespējams, un, ja jums ir īpašas kuģniecības prasību, lūdzu, pastāstiet mums, pirms nosūtīšanas.

2. Visiem zemes gabaliem, kas nosūtīti pa parasto pastu(www.winwithwow.lv standard shipping,KN pastu,ePacket) ir ierobežots svara robežās, 2KG,mēs jums izvēlēties piemērotu veidā nosūtīt.Ja jūsu sūtījums liekā svara, mēs organizēt savu paku pa 2 gabaliem.

3. Klienti no krievijas federācijas,relatīvās politika jūsu valstī,lūdzu, lūdzu, uzrakstiet savu vārdu, uzvārdu,pilnu adresi,lai mēs varētu sniegt labāku pakalpojumu sniegšanu, par jums,paldies jums tik daudz!

Pēc pārdošanas:

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka iepakojumā saņemtie ir labā stāvokli, pirms jūs paraksta to.

Mēs atsakāmies visas domstarpības, kas pircējam bez jebkāda sazināties ar mums.Ja jums ir jebkādas problēmas ar precēm vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums jebkurā laikā bez vilcināšanās vietā atstājot atsauksmes vai atverot strīdu, un mēs jums atrisināt to asap.

2. Mūsu pakalpojumu mērķis ir panākt, lai katrs klients būtu labs iepirkšanās pieredzi.

3. Lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, & 5 zvaigžņu pārskats, kas dos labāk attīstīt iespēja mūsu veikalā.Labas atsauksmes tiks atgriezta jums.

4. Ieteikumi ir apsveicami.

Tagi: web cam straumēšanas, webcam live streaming, 30 video capture karte, ati video karte, veb video capture karte, kameras web streaming, kodolsintēzes tv, wifi uztvērējs, lan tīkla, bluetooth mediju riteni, tālvadības pults, straumēšanas video uztveršanas kartes.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums wiistar
Ieejas HDMI
Funkcijas hdmi video capture karte
Izejas USB
Modeļa Numurs Video un TV Uztvērēja Kartes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

4k USB 2.0, HDMI Video Grabber Ierakstīt Lodziņā PS4 Spēle DVD Videokamera HD Kameras Uzņemšanas Ieraksta Tiešraidi

4k USB 2.0, HDMI Video Grabber Ierakstīt Lodziņā PS4 Spēle DVD Videokamera HD Kameras Uzņemšanas Ieraksta Tiešraidi

Saistītie Produkti: