Jauns Izpārdošana
Turmalīna Self-apkures Magnētiskā Terapija Josta Vidukļa Atbalsts Pleciem Vest Veste Silts Muguras Sāpes Ārstēšana Skatīt lielāku

Turmalīna Self-apkures Magnētiskā Terapija Josta Vidukļa Atbalsts Pleciem Vest Veste Silts Muguras Sāpes Ārstēšana

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.26

-28%

€21.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas: 1. veicina asins mikrocirkulāciju, veicina vielmaiņu 2. profilakse plecu slimību, nostiprināt plecu aprūpe 3. stimulē akupunktūras punkti, un skaidri meridiāniem 4. lai veicinātu miegu, uzlabo miega kvalitāti 5. karstā cauterization pleciem, palielināt summu, elkoņa sviedri, mazināt nogurumu un sāpes, 6. atvieglotu darba spiedienu, novērš darba nogurumu un spriedzi Padomi: 1. grūtniecēm, bērniem un bērniem ar smadzeņu slimību un asiņošana vai asiņošana tendence bija aizliegta. 2. augsta temperatūra, temperatūras jušanas traucējumi, un valkāt daļas bojātas ādas invalīdiem 3. ķermenis ir aprīkots ar elektrokardiostimulatoru un citu elektronisko iekārtu vai virsbūves metāla stenti ir invalīds, individuālas alerģijas piesardzīgi 4. akūta mīksto audu traumas, lūdzu, izmantojiet pēc 24 stundām 5. Aizliegums ilgtermiņa ūdens burbuļu mazgāšanas, neizmantojiet mazgāšanas līdzekļu, balinātāju, ziepes 6. nav magnētisko produktiem un minerālu sazināties, lai novērstu magnetizācija Kā Mazgāt? 1. skalošanas ūdens temperatūra ir zem 40grādiem pēc Celsija, maiga, ne dzelzs, ne hlora balināšanu 2. ne augstu temperatūru cepšanas 3. tīrīšanas laikā nedrīkst būt pārāk garš, to var izmantot, lai pievienot nedaudz ūdeni vai noslaukiet maigi mazgāšanas līdzekļi (15 minūtes vai mazāk mazgāšana), 4. tumši saglabāšanaPreces apraksts Izmēri: M L XL Krāsa: Melna Materiāls: self-apkures turmalīna audums,kokvilnas,magnēti Funkcija: self-apkures Piezīme: jaunu produktu sniegs pie mazliet nepatīkamu smaku.Veste ar Turmalīna - revitalizing produkts Ķīniešu medicīna, pamatojoties uz turmalīna.

Tagi: alex un ani, jostas, vestes, sāpes, atpakaļ siltāks, kakla siltāks par bērnu, ķermeņa magnēts, emersongear, uz leju veste sievietēm, elektriskā sēdekļu drošības jostas, siltuma pleca.

Datu lapa

Ietekme self-apkures
magnētiskā terapija atpakaļ stāja, diski
Vienuma Tips Bikšturi & Atbalsta
Zīmola Nosaukums Hopeforth
Izmērs M, L, XL
krāsa melns
Poza Diski Lencēm poza
Postural Atpakaļ bikšturi, lai skolioze
Materiāls Gumijas sūkli, Veselības magnēts, Turmalīna
Funkcijas Self-apkure, Pielāgoties dažādām sporta
Posteņa Nosaukums Self - apkures Veste
Modeļa Numurs FM051-123
Turmalīna veste Plecu Turmalīna automātiskā apkures veste

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Turmalīna Self-apkures Magnētiskā Terapija Josta Vidukļa Atbalsts Pleciem Vest Veste Silts Muguras Sāpes Ārstēšana

Turmalīna Self-apkures Magnētiskā Terapija Josta Vidukļa Atbalsts Pleciem Vest Veste Silts Muguras Sāpes Ārstēšana

Saistītie Produkti: