Jauns Izpārdošana
Lekt Metru Bērniem Kleitas Meitenēm Drēbes 2019 Vasaras Puse Princese Kleita Toddler Meitene Kleita Vestidos Bērnu Apģērbs Skatīt lielāku

Lekt Metru Bērniem Kleitas Meitenēm Drēbes 2019 Vasaras Puse Princese Kleita Toddler Meitene Kleita Vestidos Bērnu Apģērbs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.34

-29%

€4.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lekt Metru Bērniem Kleitas Meitenēm Drēbes 2019 Vasaras Puse Princese Kleita Toddler Meitene Kleita Vestidos Bērnu Apģērbs

Izmērs Frāze

Garums(cm)

Krūtīs*2(cm)

Bērni MUMS Izmēra

2T

46

27

2T

3T

49

27

3T

4T

52

31

4T

5T

57

31

5T

6T

60

32

6T

7T

65

33

7T

1.Tāpēc, ka dažādas mērīšanas metodes, Pls ļauj 2-3 cm kļūdas.

2.Krāsu apģērbtu var atšķirties ar oriģinālām primāro gaismas effection.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

A. Mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Mēs parasti kuģis ar China Post Air Mail.Ja vēlaties, lai citas izteikt kā: TNT, FEDEX, DHL, EMS utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments.

B. Lūdzu atstāt mums ziņu, lai informētu mūs, izmēri un krāsas jūs vēlaties, mēs nosūtīt preces ar savu informāciju, vai mēs nosūtīsim izlases veidā.

C. Lūdzu, sūtiet pilnīgu pareizo adresi un tālruņa numuru, un mēs būsim gatavi aprēķināt kuģniecības izmaksas jums.Jauktas krāsas un modeļi ir gan atzinīgi novērtēja mūsu veikalā.Mēs darīsim kombinētās piegāde par jums.

D. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtītu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

A. pircējam jāsniedz pierādījumi par problēmu objektus.

B. Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko kuģniecības maksas.

C.Pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

A. Jūsu apmierinātība ir mūsu ta rget!Piešķirot negatīvu vai neitrālu atsauksmes ir ļoti nopietna attieksme un mēs pārliecināmies, ka mēs VARAM atrisināt jūsu problēmu, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs patiesi ceram, ka jums patīk mūsu objektus un baudīt mūsu pakalpojumu.Mēs ar nepacietību gaidīsim jūsu POS ITIVE ATSAUKSMES.

B. Ja tas ir Pievienots produktu attēlus, atstājot mums pozitīvu feeback uzvarēs par brīvu jauki dāvanu ar savu nākamo pasūtījumu!THANK U ĻOTI DAUDZ!

Tagi: kleita sievietei, ze meitene apģērbs, kleita, materiālu vasaras kleitas, alvas kleitas, drrsses bērniem, kleita meitene, augu zīda kleita, sieviešu drēbes, bērnu kleita.

Datu lapa

Modelis Tips Dzīvnieku
Apkakle Apkalpes Kakla
kleita meitenēm,princese kleita,tutu kleita bērnu kleitas,bērnu kleitas meitenēm
Apdare Appliques
Modeļa Numurs GDS460
Stils Gudrs
meitene princese kleita,vestidos, drēbes fille meiteņu vasaras kleita,bērnu apģērbu
Iebūvēts Krūšturis No
Siluets A-LĪNIJAS
Materiāls Kokvilnas
bērni puse kleitas,svētku kleitas meitenēm kleitas meitenēm 6 gadus izšūšana
meitene puse kleita,unicorn kleita elsa kleitas,bērnu kleitu,meiteņu kleitas 2018
Piedurknes Garums(cm) Īss
Dzimums Meitenes
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Nodaļas Nosaukums Bērni
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
meitenes apģērbu,bērnu meitene apģērbs meitenes kleitu,puķu meitene kleitas,kleita meitene
Kleitas Garums Pusgarās
Piedurknes Stils Regulāri

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Lekt Metru Bērniem Kleitas Meitenēm Drēbes 2019 Vasaras Puse Princese Kleita Toddler Meitene Kleita Vestidos Bērnu Apģērbs

Lekt Metru Bērniem Kleitas Meitenēm Drēbes 2019 Vasaras Puse Princese Kleita Toddler Meitene Kleita Vestidos Bērnu Apģērbs

Saistītie Produkti: