Jauns Izpārdošana
Viegli Uzstādīt LED Strip Gaismas Iela Dārza Dekori SMD 2835 Lentes Terases Saules Powered Bezmaksas Samazināt Āra Ūdensnecaurlaidīga Elastīga Zālienu Skatīt lielāku

Viegli Uzstādīt LED Strip Gaismas Iela Dārza Dekori SMD 2835 Lentes Terases Saules Powered Bezmaksas Samazināt Āra Ūdensnecaurlaidīga Elastīga Zālienu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.64

-18%

€11.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

Saules Powered: Nav nepieciešams akumulatoru nomaiņa, automātiski izslēgta, lai absorbētu saules gaismu dienas laikā, un ieslēgt naktī.

IP65 Waterproof: Ūdensnecaurlaidīgs funkcija ļauj saules gaismu, lai izturētu skarbos laika apstākļos un nodrošina ilgāku kalpošanas laiku ikdienas lietošanai.Piemērots āra lietošanai.

Bezmaksas Samazināt: Jūs varat samazināt izmēru, jums ir nepieciešams, nav jāuztraucas par theeffect pēc cuting.

Plaša Pieteikumi: Piemērots āra ainavu apgaismojums, dārza dizains, pagalmu, dārzu dekorēšana.

Gaismas DIODE: High brightness 2835 LED padara spilgtāku gaismas.

Specifikācijas:

Vienuma Tips: LED Strip Gaismas

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Melna

Gaismas Krāsa: Daudzkrāsains, Silti Balta

IP Novērtējums: IP65

LED Biezumu Modelis: 2835

Ieejas Spriegums: 3 V

LED Biezumu Daudzums: 30pcs/m

Jauda: 2W

Akumulators: 1200mA Uzlādējams Akumulators(iebūvēts)

Izmērs: Aptuveni 1m/39.37 collu, 3m/118.11 collu, 5m/196.85 collas

Komplektā Ietilpst:

1Pc x LED Strip Gaismas

1Pc x Saules Panelis

1Set x Instalēt Piederumi

1Pc x Lietošanas pamācību

Piezīmes:

Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

3. Lūdzu, pilnībā uzlādējiet ierīci ar saules gaismu, pirms pirmās lietošanas.

4. Ja nav pietiekami daudz saules gaismas 3 mēnešiem, akumulators var darboties pilnīgi līdzena, un samazinās akumulatora darbības laiku, tāpēc, lūdzu, uzlādes laikā.Kad tas pilnībā uzlādēts, atbloķētu ierīci un apgaismojuma sistēma.

Pretējā gadījumā tas nedarbosies vairs.

5. Ja nav pietiekami daudz saules gaismas, especial Ziemeļu valstīm.tas var būt vajadzīgs ilgāks laiks, lai pilnībā uzlādētu ierīci.Tas ir ļoti normāli, saules produktu.

ATSAUKSMES

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes ir 5 zvaigznes .Un 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Mēs, protams, dot savu pozitīvo atgriezenisko saiti.

2. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

KUĢNIECĪBAS 1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 3-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu, Ignorējot to, cik daudz dienas apstrādes saglabājas. 2. Nav limitied Secībā/Vērtība mūsu veikalā.Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde visā pasaulē par jebkuru daudzumu un jebkuru vērtību 3. APO/FPO/DAI Kuģniecības Mēs atvainojamies, ka P. O. Kastes un militāro adreses (APO, FPO) nevar piegādāt.

REFOUND UN APMAIŅA

Mums ir QA komanda, lai pārbaudītu jūsu pasūtītās preces, darbojas pareizi, pirms tie tiek iepakots un nosūtīts uz jums.Bet jums ir nepieciešams, lai apstiprinātu savu kleitu izmērs rūpīgi pirms pirkšanas (izmērs novērtēs parādīt zem katras vienības).Atten: mēs nevaram pieņemt apmaiņai vai atsakoties pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir nosūtīts.Šāda informācija ir nepieciešama, ja jūs atspoguļotu problemātiskās: ----Pasūtījuma skaits ----Attēlu/video bojātu krelles.

Ja jums ir jautājumi par atgriešanās politiku, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!

MŪSU GARANTIJU, Ja neesat 100% apmierināts ar kvalitāti, savu pirkumu, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.Pieprasījuma: 1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma. 2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā. 3. Atpakaļ nosūtīšanas nodeva, ko maksā pircējs.

Tagi: led zigbee, led saules lentes, led neona saules, rgb zigbee, wifi jaudas sloksnes mi, viegli dārza kopšanas, saules lentes, led lentes wifi, univercial jaudas sloksnes, viegli dārza taimeris.

Datu lapa

LED Čipu Modeli SMD2835
LED Chip Zīmols Citi
Elektroenerģijas Patēriņš (W/m) Citi
Lentes tipa Wifi
Godu Dārzs
Ūdensizturīgs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija ce
Vidējais Laiks (stundas) Citi
Led Numurs/M 30
Zīmola Nosaukums Woopower
Barošanas Avots Saules
Specifikācijas (gaismas krelles / m) Citi
Spriegums Other

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Viegli Uzstādīt LED Strip Gaismas Iela Dārza Dekori SMD 2835 Lentes Terases Saules Powered Bezmaksas Samazināt Āra Ūdensnecaurlaidīga Elastīga Zālienu

Viegli Uzstādīt LED Strip Gaismas Iela Dārza Dekori SMD 2835 Lentes Terases Saules Powered Bezmaksas Samazināt Āra Ūdensnecaurlaidīga Elastīga Zālienu

Saistītie Produkti: