Jauns Izpārdošana
Drošības Bēša Šūpoles Guļamtīkls Krēslu Kokvilnas Virves Neto Bohemia Stila Pušķi Pakaramais Portatīvo Istabu Iekštelpu Dārzs Karājas Gulta Skatīt lielāku

Drošības Bēša Šūpoles Guļamtīkls Krēslu Kokvilnas Virves Neto Bohemia Stila Pušķi Pakaramais Portatīvo Istabu Iekštelpu Dārzs Karājas Gulta

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.69

-37%

€10.79

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Šo adīšanas krēsls ir izgatavoti no 100% tīras kokvilnas virve un dimanta adīšanas modelis tradicionālo Maya stils, kas nodrošina to, ka tā ir mīļākie ar visu ģimeni.

2. Plaša, plašs un ērts - tas apturēta šūpoles sēdeklis ir pietiekami daudz vietas, lai atpūsties un stiept.Tas ir 75 cm gara, 39 collas plata un 47 collas liels.Mīksts un biezs kokvilnas virve var turēt 300 mārciņām, padarot to par siltu sēdekli bērniem un pieaugušajiem jebkurā diennakts laikā.

3. Daudzfunkcionāls un Daudzfunkcionāls - Tas āra vai iekštelpu guļamtīkls šūpoles krēsls ir aprīkots ar apaļas top, un to var apturēt gandrīz jebkurā laikā un vietā!Tikai atrast filiāle, sijām vai guļamtīkls kronšteinu un pabeigtu iestatīšanu pāris sekundes, lai sēdēt un atpūsties vai baudīt nap.Šis krēsls ir ideāli piemērots pagalmiem, pagalmiem vai pludmales.

4. Tostarp skaisto koka bāra - tas Maiju guļamtīkls krēsls ir aprīkots ar skaistu laku bārs, lai palīdzētu pakārt guļamtīkls.Ciets koks ar gludu, tumšu apdari papildina vienkāršā izskatu, adīti kokvilnas virve.

5. Uzticams un izturīgs - augstas kvalitātes konstrukcija nodrošina, ka šīs guļamtīkls nav saplēst vai salauzt, jo ikdienas lietošanai.

Apraksts:

1. Atrod mierinājumu caur modes guļamtīkls šūpoles - viegli Pārvietot jebkurā brīdī un jebkurā vietā, balkons, grīdas, pagalmā, iespēja izmantot dienesta viesnīcas un citi objekti;

2. Piemērots staigājām un snuggling komfortablu attīšanai lasot grāmatas, žurnālus jeb tabletēm - Klausoties skaņu lietus, crickets, putnu vai baudot klusu stargazing naktīm;

3. Portatīvie - Jebkura lounge;

4. Iekštelpu/āra lietošanai - Radīt modes āra atpūtas zonu vai taustiņu apdare - Āra aktivitātes starp diviem kokiem jūsu mīļākie ēnas zālienu, saules istabā, vai arī verandā;

5. Dizaina specifikācijas - izgatavota no stingra tīras kokvilnas virve - Mašīna mazgājams - Piemērots visu vecumu.

Specifikācijas:

Izmērs: 130*100cm/51.18*39.37"

Materiāls: Kokvilnas virve, neto

Nesošo: 150 kg

Piezīmes:

1. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

2. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

1 X Guļamtīkls (bez Nūjām vai Virves)

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.Bojātas preces, IR jāziņo un atgriezās ar oriģinālo iepakojumu, ja tas ir iespējams.Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem! [relateproductdetail/]

Tagi: 1 kakla guļamtīkls, nometnes šūpoles krēsls, g202, guļamtīkls pakārt, loveseat, preces dārza krēsli, lēti dārza šūpoles krēsls, mimoza karājas olu krēsls, pegless, stokke dārza krēsls.

Datu lapa

raksts Tīru Krāsu
Izmērs Single-person
Veids Guļamtīkls
Modeļa Numurs Šūpuļtīkli
Vecuma Grupa Pieaugušie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Bohēmija

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Drošības Bēša Šūpoles Guļamtīkls Krēslu Kokvilnas Virves Neto Bohemia Stila Pušķi Pakaramais Portatīvo Istabu Iekštelpu Dārzs Karājas Gulta

Drošības Bēša Šūpoles Guļamtīkls Krēslu Kokvilnas Virves Neto Bohemia Stila Pušķi Pakaramais Portatīvo Istabu Iekštelpu Dārzs Karājas Gulta

Saistītie Produkti: