Jauns Izpārdošana
2019 Jaunu bērnu peldēšanas gredzenu Piepūšamās boja Apli Zīdaiņu Peldošās Bērniem caurules Baseinu peldēt Peldvietu rotaļlietas Piederumi Dropshipping Skatīt lielāku

2019 Jaunu bērnu peldēšanas gredzenu Piepūšamās boja Apli Zīdaiņu Peldošās Bērniem caurules Baseinu peldēt Peldvietu rotaļlietas Piederumi Dropshipping

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.33

-29%

€17.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

Relaksējoša Bērnu Piepūšamās Apli Dubultā Plostam Peldēt Peldēšanas Aplis Bērniem Peldēt Baseinā Peldēšanās Piederumus, ar Dāvanām, Rotaļlietām

Nosaukums: B1017 Bērnu Peldēšanas Gredzens Materiāls: Eco-Friendly PVC Svars: 0.5 kg Paketi, Ieskaitot: 1 x Peldēšana Gredzens; 1 x Piepūšanas; 1 x Remonta Komplekts; 1x Bezmaksas dāvanu.Kāpēc izvēlēties mūsu Piepūšamās Ūdens Matracis?Ar Rūpnīcas Tieši cenu.Produktu ar CE & EN71 &SG Sertifikāti.lieluma tiesības liels jautri jebkura izmēra pooleasy, lai noslaucīt nosaka, uzpūst/deflāciju, un storegreat baseins puses, un pludmales daysWarm padomi:Inflācija nav pārmērīga, 90% var būt!Sargājiet to no asus /Uguns.Vecums:S&L 0-3years vecs,zemāk 16kg.XL 3-6years 16-23kg.

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet, lai sec un mēģiniet vēlreiz.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs nosūtīt preces ar 3-7 dienas, tas ir atkarīgs no sastāva situāciju.

3. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

4.Lielākā daļa valstu ir bezmaksas piegāde pa EMS, UPS,DHL, Fedex vai Īpaša gaisa līnijas dažās valstīs( Ziemeļamerikā, Eiropā, Austrālijā un Āzijā).Dažas valstis,mums ir nepieciešams, maksu par papildu kuģniecības izmaksas,lūdzu, apstipriniet ar pārdevēju, pirms veicat maksājumu.Attiecībā uz vietējās paražas maksa,tas maksā pircējam,ja jūs vēlaties, lai izvairītos no nodokļu maksas, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma ,mēs izvēlēties īpašu kuģošanas ceļu bāzi par savu prasību.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk nekā 7days, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po.

"

Tagi: baseinu piederumi, fuente, vannas rotaļlietas, pērlīšu murano, atbalsta float tube, drrsses bērniem, massag, swimava piepūšamo baseinu, pro fitnesa stīpu, zivis peldēt, AMUMIU.

Datu lapa

Veids Bērnu caurules,baseins piepūšamās boja
Sertifikācija SGS CE EN71 ISO
Brīdinājums nav asu postenis
Tēma Sporta
Iepakojuma Lielums 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)
Zīmola Nosaukums JIAINF
Produkta Svars 0,5 KG
Produkta iepakojums pp soma ar dāvanu kastē
Modeļa Numurs Relaksējoša Bērnu B1003/B1027/Apakšpunkta B1020 Pozīciju
Par 3-36 mēnešiem bērna
Ainas, Ko Izmanto Peldēšanās,ūdens spēlēt,jūrmala,Baseins spēles
Modelis nē kājstarpes siksna,ar kājstarpes siksnu,ar siksnu kājstarpes un gaisa balonu
krāsa Dzeltena,Zaļa
Produkta materiāla Eco-friendly 0.3 mm pvc
Vecums Dzimšanas~24 Mēneši

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2019 Jaunu bērnu peldēšanas gredzenu Piepūšamās boja Apli Zīdaiņu Peldošās Bērniem caurules Baseinu peldēt Peldvietu rotaļlietas Piederumi Dropshipping

2019 Jaunu bērnu peldēšanas gredzenu Piepūšamās boja Apli Zīdaiņu Peldošās Bērniem caurules Baseinu peldēt Peldvietu rotaļlietas Piederumi Dropshipping

Saistītie Produkti: