Jauns Izpārdošana
Rttooas MIYUKI Aproce Sieviešu turku Ļauno Aci Pulseras Mujer Moda Skatīt lielāku

Rttooas MIYUKI Aproce Sieviešu turku Ļauno Aci Pulseras Mujer Moda "Eiropa 2020" Joyeria Aproces Femme Rotaslietas Nerūsējošā Tērauda Krelles

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.47

-35%

€8.43

Kopīgot

Vairāk informācijas

mums ir vairumtirdzniecības atlaide sniegt lielu pasūtījumu,ja jūs vēlaties, vairumtirdzniecības un pielāgošanu,lūdzu, sazinieties ar mums . 1. Augstas kvalitātes --Mums ir profesionāla komanda, profesionālu dizaineru.Lai nodrošinātu kvalitatīvu, elektrogalvanizācijas.

2. Milzīga dažādu stilu -- Ar vairāk nekā 3000 preces noliktavā, Jums ir vairāk iespēju, nekā jūs nekad nevar iedomāties.Kas ir vairāk, mēs atjaunināt ar vairāk nekā 50 jaunas ielidošanas dienā!

3. Pieņemamu cenu - mēs, ir būtne, kas piedāvā jaunākās modes gandrīz piecu gadu garumā, mēs vienmēr sekot līdzi jaunākajām modes tendencēm, bet, pats svarīgākais, padarot cenas tik zemas, cik mēs varam.

4. Bezmaksas piegāde visā pasaulē - Jā, jūs neticēsiet, ka jums patiks, bezmaksas piegāde visā pasaulē, tas nav joks, bet absolūtu patiesību.

5. Nē-jautājums kompensāciju un atgriezt -- Kaut kas nav kārtībā izsniedz kvalitātes un bojājumus, var tikt atgriezts, vai atgriezta.Saņemtu sīkāku informāciju.

Rttooas Rotaslietas : Mīlu tevi pirmā skatiena, vēl otrajā. "Rttooas" rotaslietas, padara tevi perfektu un izcilu,Vislabāk izvēlēties Labāko, ko jūs .Rttooas Zīmola orihinated no "Radīja sieviešu elegants un eacellent dzīvi" .Mūsu mērķis ir : visas rotaslietas ir viņu pašu garīgo , piemēram, elegance ,luksusa ,modes ,classiic un tā tālāk, viņi pievienot spīdums par jūsu skaistumu .

Rttooas arī nozīmē vispusīgu un silts pakalpojuma dzīvē , mēs dos jums labāko kalpotu , visi mūsu darbinieks laipni un priecīgi, mēs vienmēr centīsimies mūsu labāko, lai atrisināt jebkuru jautājumu, kas ir jums .

Tagi: šarmu ļauno aci, husqvarna 345 daļas, zila acs, auto segums renault fluence, uzmanību vīzija, zila ļauno aci, ļaunā acs kulons, 18659 turētājs, par lada x ray, 10 aa bateriju turētājs.

Datu lapa

Iestatīšanas Veids NAV
Dzimums SIEVIETES
Metālu Tips cinka Sakausējums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Rokassprādze Tīrā Svara par 10g
Aproce Ražošanas Metodi, Roku Darbs Austs Produkti
Saderība Visi Saderīgie
Vienuma Tips Rokassprādzes
Aproces Veids Šarmu Aproces
Funkcijas Garastāvoklis Tracker
Skavu Veids Mežģīnes-Up
Ķēdes Tips Virves, Ķēdes
Stils Moderns
Zīmola Nosaukums Rttooas
Materiāls Stikla
Sods vai Modes Modes
aproces garums 18.5
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Rttooas MIYUKI Aproce Sieviešu turku Ļauno Aci Pulseras Mujer Moda

Rttooas MIYUKI Aproce Sieviešu turku Ļauno Aci Pulseras Mujer Moda "Eiropa 2020" Joyeria Aproces Femme Rotaslietas Nerūsējošā Tērauda Krelles

Saistītie Produkti: