Jauns Izpārdošana
Ūdensizturīgs Motociklu Sauļošanās Sēdekļa Vāku Novērstu Gozēties Sēdekļa Scooter Saule Pad Siltumizolācijas Spilvenu Aizsargātu Housse Moto Skatīt lielāku

Ūdensizturīgs Motociklu Sauļošanās Sēdekļa Vāku Novērstu Gozēties Sēdekļa Scooter Saule Pad Siltumizolācijas Spilvenu Aizsargātu Housse Moto

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.25

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Izgatavoti no augstas kvalitātes ādas, auduma, tas ir elastīgs, anti-pull, mīksts un ērts, izturīgs pret skrāpējumiem un nodiluma izturīgs, nav viegli kreka, nav viegli mizu, vecos un jaunos, ilgāks kalpošanas laiks.

2、Ātri drenāžas: ūdensizturīgs ādas virsmu, virsmas ir labs, lietus darbojas nevainojami, nav sūkties ūdens, un tas nav jāuztraucas par to, ka līst.To ir viegli tīrīt un tīrīt.

3、Auksti pierādījums & silts: biezā un tumšā dizaina, mīksts un ērts, aukstā un siltā, ērtāk ziemā.

4、Hook&loop & gumiju dizains: līmes ir uzņēmums un uzņēmums, demontāža un montāža ir ērti un ātri, bez uzstādīšanas instrumenti ir vajadzīgi, un demontāžu un montāžu ir vienkārša, ietaupot laiku un pūles.Augsti elastīgs zaudēt joslu, var efektīvi wrap original auto sēdekļa spilvena, lai novērstu krišanu, vairāk paklausīgs.

5、Piemērojamie modeļi: Piemērots vairumam motociklu elektriskās automašīnas sēdekļiem, piemērots pavasara, vasaras, rudens un ziemas.Priekšējā ādas ir ūdensizturīgs un valkājamas.Aizmugurē ir silts un auksts, kas var sniegt partneriem, ģimeni, draugiem un kolēģiem.Tā ir laba izvēle, kā dāvanu.

Parametrs:

Nosaukums: Motociklu Elektriskās Automašīnas Gaisa Spilvena Vāka

Materiāls: āda + silta samta

Krāsa: Melna

Svars: Apm.160g

Piemērojamo garums: Apm.75-84mm

Piemērojami platums: Apm.45-52mm

Noteikšanas metode: elastīgu gumiju + hook & loop

Piemērojamie modeļi: 99% motociklu, elektriskā automašīna

Īpašības: ūdensdrošs, auksts, skūta, nodiluma izturīgs

Piezīme: ir ieteicams ņemt izmēru jūsu auto sēdeklīti, kā standarta un pasākumus, ko tās saskaņā ar prasībām attēlu demonstrēšanas.

Produktu Saraksts:

Spilvena pārvalks *1

Tagi: velosipēdu segtu ūdensizturīgs, ateca sēdeklis, 12 collu motorollera, velosipēds segtu ūdensizturīgs, seat cordoba, vāks motorollera sēdeklis, motociklu locīšanas vāciņu, motociklu vāka attēlu, motociklu kāju pārsegs, vāks motorollera.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums vvcesidot
Materiāla Tips augstas kvalitātes ādas audums
Objekta Garumu 0.0cm
Funkcijas Ūdensizturīgs putekļus necaurlaidīgs Sunproof
pecial Funkcijas Motocikla Sēdekļa Vāku
Nosaukums Motociklu Elektriskās Automašīnas Gaisa Spilvena Vāka
Iezīme Izmantot ziemā pasargās jūsu gurni siltāks

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ūdensizturīgs Motociklu Sauļošanās Sēdekļa Vāku Novērstu Gozēties Sēdekļa Scooter Saule Pad Siltumizolācijas Spilvenu Aizsargātu Housse Moto

Ūdensizturīgs Motociklu Sauļošanās Sēdekļa Vāku Novērstu Gozēties Sēdekļa Scooter Saule Pad Siltumizolācijas Spilvenu Aizsargātu Housse Moto

Saistītie Produkti: