Jauns Izpārdošana
6. Paaudzes Klēpjdatoru TV/LCD/LED Testa Rīks LCD Panelis Testeri Atbalsta 7 - 84 Skatīt lielāku

6. Paaudzes Klēpjdatoru TV/LCD/LED Testa Rīks LCD Panelis Testeri Atbalsta 7 - 84" w/ LVDS Interfeisa Kabeļi & Inverters Bezmaksas Piegāde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€43.57

-26%

€58.88

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme: T.-60. GADOS tika modernizētas!Tagad tas ir sarkanā versijā.Un piebilda, 4K programmu.Bet, ja jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu 4K ekrāna.Lūdzu, iegādāties 4K konversijas valdes saites. 4K konversijas valde: https://www.winwithwow.lv/item/33034020090.html?spm=2114.12010612.8148356.7.853c629fR8NOUE Lietošanas Instrukcijas Īpašs Atgādinājums: 1. Lūdzu nepievienojiet ierīces, vispirms pievienojiet to, un pēc tam varu par to.Pretējā gadījumā tas var sadedzināt ierīci vai ekrāna.Degšanas ierīces maksas noteiktu izmaksas.Ekrāna sprieguma saskarne ir pilnībā aizsargāts, bet, ja ekrāna spriegums ir noregulēts nepareizi, Lai sadedzinātu ekrāna, kas ir, ja tas ir 3.3 V un 5V ekrāns, ekrāna spriegums ir koriģētas uz 12V, ekrāns būs tieši dedzināt, lūdzu, pārliecinieties, lai pievērsiet uzmanību, lai tas draugs, ir vēl viena īpaša atgādinājums, Lūdzu, izmantojiet 12V-19V 4A vai 5A barošanas strāvas padevei.Nepārsniedz 19V.Citādi, ekrāns būs sadedzināt. 2. Lūdzu izmantojiet standarta LVDS ekrāna līnijas vispārējā kuģa vai universālā valde.Nelietojiet ekrāna līnijas sākotnējā kuģa.Citādi, aprīkojuma vai ekrāns būs izdegusi un aprīkojuma ražotājs, ne sadedzināt.Jo, pat ja to pašu modeli, ekrāna, tāfeles, ko ražo dažādi ražotāji, nav tas pats, tas arī nosaka interfeiss definīcija no vadītāja kuģa ekrāna līniju nav tas pats, tā līnija, lai no ekrāna līniju nav tas pats, piemēram, to pašu 32. Haier un Hisense LCD TV, pats ekrāns, bet valde nav tas pats, kas nosaka definīcija ekrāna interfeiss šie divi zīmoli ir ne vienmēr ir vienāda, tātad divas ekrāna līnijas ir ne universāls, ne standarta LVDS ekrāna līniju, tas ir jāpievērš uzmanība.

1. Produkta Pārskats T.-60. gados universālā LVDS ekrāna testeri, kas ir integrēti ar līdz 100 veidu ekrāna parametri, iebūvēta rūpnīcā-līmeņa profesionālo testu ekrāns, ideāli īssavienojumu aizsardzība dizains, ir visvairāk atbalstītais ekrāna tirgū, lielākā daļa ir saderīga, vienkāršākā darbība universālā testeri atbalsta gandrīz 5.6-84-collu 95% LVDS ekrāniem un var atbalstīt vertikālo ekrāna izšķirtspēja testi kopējo neliela izmēra LVDS saskarnes, piemēram, Google pirmās paaudzes ekrāna 800x1280. 1. Atbalsta LVDS interfeiss horizontālā ekrāna izšķirtspēja un vertikālo ekrāna izšķirtspēja ekrāna, maksimālā atbalsta 2048x1536 izšķirtspēja, dual channel 8 bitu (24 biti); 2. iebūvēts LCD ekrāns LED apgaismojums nemainīgu pašreizējo avots, noklusējuma pastāvīga strāva ir 120mA, adaptīvā palielināt, maksimālais padeves spriegums ir 30V, atbalstu LED + / LED - pozitīvo un negatīvo īsslēguma aizsardzības trauksmes, 30V pārsprieguma aizsardzību.Noklusējuma pašreizējo pielāgojas ekrāna izmērs (5.6 collas - 17.3 collas); 3. iebūvēts dažādas rūpnīcas līmeņa profesionālās LCD ekrāns atklāšanas ekrāns, ļoti ērts, lai atklātu dažāda veida sliktiem LCD ekrāna; 4. iekšējā integrācija dažādas izšķirtspējas programmas, saskaņā ar ekrāna izšķirtspēju, lai izgaismotu LCD tests; 5. Testeri izejas saskarne ir īsslēguma aizsardzību.Katrs interfeiss atbilst īssavienojumu kodu.Tad, kad īstermiņa circuited, svilpe tiks signālu, strāvas indikators mirgo, un ciparu caurule būs displejs, kas interfeiss ir īssavienojums. 6. ekrāna parametru atlase digitālā caurule displejs automātiski atcerēsies, atbalsta digitālo caurules vienu ciparu un desmit ātrie iestatījumi; 7. Izskats izmērs: 155mm X 105mm X 22mm, oksidācijas procesu, no alumīnija sakausējuma korpuss; 8. ieejas jauda: 12V-19V ieeja (strāvas lielumu var izvēlēties atkarībā no kopējā enerģijas patēriņa ekrāna), izvēlieties 12V / 3A-4A, zem 27 collas, 32 collu TV ekrāns, barošanas izvēlieties 19V/2A vai vairāk ieguldījumu.TV ekrānos vairāk nekā 32 collas, barošanas avotu 12V-19V/2A-5A var izvēlēties.(12V 5A pilna strāva var arī būt, ka valstī, lai jauno versiju interfeisa aizsardzības chip, tur ir sprieguma kritums caur saskarni aizsardzības kodols, 12V barošanas vērā par 10V disks ekrāna sprieguma ārā, 19V uz 12V disks ekrāna sprieguma ārā, parasti 12V disks ekrāna spriegums virs 9.5 V var normāli strādāt, lūdzu, neuztraucieties par to).

Pašreizējā ekrāna mērinstrumentu tirgū ir no maza līdz lielam, piemēram, 56 kodu, vēlāk viens tikai nepieciešams pielāgot 5 desmit cipari var pielāgot 6 vai nav, bet pašreizējā ekrānā mērīšanas ierīci tirgū, ir jāpielāgo, no 56 līdz 56 un 56 reizes. 5. Jaunu LCD ekrānu mērinstrumentu nāk ar LED pastiprinātājs valde, kas ir pastāvīgi pašreizējā valde, izejas spriegums ir līdz 35V, 120MA pašreizējo, un pašreizējā ekrāna mērinstrumentu tirgū nav pastāvīga strāva valde, kas ir pastiprinātājs valde. 6. Jaunu LCD ekrānu mērinstrumentu LVDS ekrāna tiešsaistes saskarni, kas ir profesionālās kartes slots, kurā var ielikt un izņemt vairākas reizes, lai novērstu lieces adatas, bet pašlaik nav ekrāna mērinstrumentu tirgū, tikai dubultā rinda 30 adatām. 7. Jaunu LCD ekrānu mērinstrumentu pieņem pilns interfeiss ķēdes īssavienojumu aizsardzība, atvērt jaunu-era LCD ekrāna aizsardzību, ne tikai ekrānslīnijas īsslēguma aizsardzība, augsta sprieguma valdes, palielināt valdes un citu interfeisu, īsslēguma būs arī aizsargāt, dažādās vietās īsslēguma ātru citu kodu , laikmets aizsardzība ir pilnībā atvērtas, un pašlaik ekrāna detektori tirgū ir tikai ekrāns līnijas aizsardzība, un nevar īsti nedeg ekrāna. 8. Jaunajam LCD ekrānam detektoru integrēts ekrāna parametri ir ātri noteikt un automātiski saglabāts.Unikālas Prasmes: (citi ekrāni nav pieejams) 1. Nekustamā 60 veidu ekrāna parametri, katra ekrāna parametri ir pārbaudīti, nevis kopējot vienu rezolūciju no trīs veidu un četru veidu 60 veidu vai vairāk. 2. Zemākās 640X480, augstāko izšķirtspēju 2048X1536, pat pārspēj jebkura esošā ekrāna testeri tirgū (augstāko izšķirtspēju 1920X1080 par kopējo ekrāna testeri), liekot pamatus testēšanas 4K ekrāniem nākotnē. 3. 14 veidu profesionāla ekrāna testa ekrāniem jaunu LCD ekrānu, testeri, un pašlaik ir tikai 8 testa ekrāni tirgū. 4. Jaunu LCD ekrānu mērinstrumentu koriģē rezolūciju kodu, kas ir viens cipars, un desmit cipari attiecīgi.Funkcija ir ne tikai to, kāds kods ir regulēt šo laiku.Kad jauda ir izslēgta un pēc tam ieslēgta, pēdējo kods ekrāna parametrs tiek automātiski atjaunota, un pašreizējā ekrānā ir tirgū.Instruments nav šo funkciju. 9. Jaunu LCD ekrānu monitors, kas atbalsta mūsu LVDS 4K adapteris valdes un LVDS, lai EDP adapteris valde. 10. Jaunu LCD ekrānu mērinstrumentu PCB plates izmanto militārās pakāpes plates dizains, kondensators izmanto cieto kondensators, strādā labi, ar pietiekami daudz materiālu, vairāk nekā jebkurš LCD ekrāns testeri tirgū. 11. Jaunajam LCD ekrānam detektoru var pielāgot izšķirtspēju kodu tieši varas-valsts, signāla avota mikroshēma tiek automātiski atiestatīts un citos koda tirgū ir nospiest slēdzi, ieslēgt un izslēgt, vēlreiz manuāli reset, lai parādītu testu.Attēls. 12. Jaunā ekrāna detektoru atbalsta kvadrātveida ekrāns, platformāta, un liela ekrāna.Ekrāna detektors tirgū nevar atbalstīt ekrāna.

Tagi: patvaļīgu funkciju ģenerators, radio stacijas, lampas led, telaio led panelis, testeri tv, digitālā osciloskopa rigol, din plc, spektra analizators, hp portatīvo datoru, skava apstākļu sakritība mērītājs.

Datu lapa

Displeja Izmērs 2.9 Collas & Saskaņā Ar
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs TD-XHFSQ5
Sertifikācija CE
Zīmola Nosaukums TKDMR
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

6. Paaudzes Klēpjdatoru TV/LCD/LED Testa Rīks LCD Panelis Testeri Atbalsta 7 - 84

6. Paaudzes Klēpjdatoru TV/LCD/LED Testa Rīks LCD Panelis Testeri Atbalsta 7 - 84" w/ LVDS Interfeisa Kabeļi & Inverters Bezmaksas Piegāde

Saistītie Produkti: