Jauns Izpārdošana
NMSafety 12 Pāri, Mehānika, Darba Cimdi Elpot Ūdensizturīgs Nitrila Pārklājumu Neilons Drošības Dārzu Būvniecība Cimdi. Skatīt lielāku

NMSafety 12 Pāri, Mehānika, Darba Cimdi Elpot Ūdensizturīgs Nitrila Pārklājumu Neilons Drošības Dārzu Būvniecība Cimdi.

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.05

-14%

€14.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

sākt

sākt

1. NMSafety Nozares Cimdu Ar 13 Rādītājs Bezšuvju Adīti Neilona Nitrila Pārklājumu Darba Cimdi. 2. Automobiļu montāža un remonts montāža un naftas rūpniecībā. 3. Super mīksta un Elastīga.Ideāls darbam mazām sastāvdaļām un veikt precizitātes darbi Pielietojums: Ražošana, Naftas rūpniecība; Automobiļu montāža; Uzturlīdzekļi; Gardending Ļoti ērti valkāt ar augstu elastību 13 Rādītājs neilona (100%) cimdi ar nitrila pārklājumu plaukstas. 4. Sertifikācija: EN388 4121. 5. Iepakojumā: 12 pāri / maisiņā.

a).Mēs strādājam, un gudri, lai izpildītu jūsu prasības.Bet, ja jums ir kādas problēmas, kad saņemt sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pa ziņai, vai Tirdzniecības Vadītājs.Mēs saņemt atpakaļ uz jums 24 stundu laikā un strādāt ar jums, līdz jūs esat apmierināti.Lūdzu, neatveriet strīdu, pirms sazināties ar mums.b).Ja piegādi, lūdzu pārbaudiet jūsu sūtījumu, pirms to parakstīja.Ja jūs atrast, ka zemes gabals ir unnormal, var atteikties parakstīt.a).Pasūtījumiem tiks nosūtīts ietvaros pārstrādei dienu laikā pēc apmaksas pārbaudes.Lai aizsargātu gan pircējiem un pārdevējiem, var paiet 24 stundas, www.winwithwow.lv, lai pārbaudītu maksājuma.b).Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.c).Bezmaksas Piegāde tikai Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket, "ITELLA".Piegādes laiks 30-60 dienas.Ja jūs vēlaties izmantot komerciāliem express, mēs jums varam palīdzēt, vismaz 40-50% no kravu pārvadājumiem.a).Atgriezies preces, IR JĀBŪT to sākotnējā stāvoklī.b).Pircējs maksā atgriešanās piegāde.c).Ja atgriešanās ir tāpēc, ka mūsu kļūdu, mēs piedāvājam pastmarkas atlīdzināšanu, tikai uz standarta pastu.Un tā jāapstiprina ar klientu apkalpošanas pirms atgriešanās. a).Kad esat apmierināts ar savu pirkumu, mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums POZITĪVAS ATSAUKSMES.Tāpat mēs atstās pozitīvas atsauksmes par jums.b).Ja kādu iemeslu dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs saņemt atpakaļ uz jums 24 stundu laikā, darba ar jums, līdz jūs esat apmierināti.LŪDZU, neatstājiet mūs, 1, 2, 3-zvaigžņu Detalizētu Vērtējumi tāpēc, ka tie ir vienāda ar negatīvo atgriezenisko saiti.

Tagi: ub c kabeli, maskēšanas zvejas cimdu, melns nitril, zelta cimdi nitril, nitryl cimdi mehāniķiem, aoson ekrāns, cimdu nitril, threeor lateksa cimdi, 1090mhz, cimdi lateksa.

Datu lapa

Izmērs 7/S,8/M,9/L,10/XL
Cimdu Adīšanas 13 Rādītājs
Klasifikācijas Darba Cimdi
Cimdi Pārklājuma Materiāls Pelēku Nitrila
Materiāls Nitrila
Cimdi Starplikas Materiāls Balta Neilona
Zīmola Nosaukums nmsafety
Cimdi Sertifikāts EN388 4121
Modeļa Numurs NY1350-LG/12
izcelsmes vieta Jiangxi, Ķīna (Mainland)
Cimdi Piemērošanu Naftas rūpniecība,Automobiļu montāža

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

NMSafety 12 Pāri, Mehānika, Darba Cimdi Elpot Ūdensizturīgs Nitrila Pārklājumu Neilons Drošības Dārzu Būvniecība Cimdi.

NMSafety 12 Pāri, Mehānika, Darba Cimdi Elpot Ūdensizturīgs Nitrila Pārklājumu Neilons Drošības Dārzu Būvniecība Cimdi.

Saistītie Produkti: