Jauns Izpārdošana
2020. Gada Pavasara Sieviešu Jakas Retro Rhombus Žakarda Adīt Džemperis Mētelis V-Veida Kakla Rudens Ziemas Sieviešu Jaciņa Adīta Sieviešu Mēteļi Skatīt lielāku

2020. Gada Pavasara Sieviešu Jakas Retro Rhombus Žakarda Adīt Džemperis Mētelis V-Veida Kakla Rudens Ziemas Sieviešu Jaciņa Adīta Sieviešu Mēteļi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€24.09

-30%

€34.42

Kopīgot

Vairāk informācijas

džemperi kleita saiti

Izmēri

Padomi:Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem.

Izmēru var būt 2-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Lūdzu, ņemiet vērā, kad jūs pasākums.PS:1cm=0.39 collas, 1inch=2.54 cm

Nelielas krāsu atšķiras var pastāvēt, pateicoties gaismas/ekrāna , paldies par jūsu saprast.Izmērs Ilguma Krūtis Piedurknēm Vienību cm cm cm cm cm cm S 58 22.8 98 38.6 55 21.7 M 59 23.2 100 39.4 56 22.0 L 60 23.6 102 40.2 57 22.4

Produkta Parādīt

Nekustamā attēlus

Pakalpojums

Q&A

1. Kā izsekot savu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

2. Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Par Kuģošanas

1. Mēs kuģis no preces ePacket(ļoti ieteicams), Ķīna Post, un www.winwithwow.lv Standarta kuģniecības parasti.Āzijas, Eiropas un Ziemeļamerikas, Okeānija, tas būs apmēram 15-30 dienām, kas parasti, lai Dienvidamerikā, tas būs apmēram 25-50 dienas.

2. ePacket pieder Ķīna Post, bet ātrums ir ātrāks, mēs iesakām, ja jūsu valstī ir pieejama ePacket.

3. Attiecībā uz pircējiem no krievijas, lūdzu, uzrakstiet savu vārdu un uzvārdu(piemēram:Borovkova Alina Andreevna), citādi post office nedrīkst piegādāt preces jums.

Par atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet savu pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu , 5 zvaigžņu detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.

2. Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu .

Mēs garantējam, mēs 100% atrisināt jebkuru problēmu.Mēs uzskatām, ka komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmas.

Tagi: jaka, rhombus džemperis, argyl džemperis, žakarda pulovers, žakarda džemperis sievietēm, savirmot džemperis sievietēm, lielā adīšanas adatas, žakarda džemperis, nyler adāmadatas, zila trikotāža.

Datu lapa

Stils Ikdienas
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Apģērba Garums Regulāri
Materiāls Viskoze
Biezums STANDARTA
Apkakle O-Veida Kakla
Modelis Tips Argyle
Piedurknes Stils Regulāri
Materiāla Sastāvs Kas Attiecas Dzijas
Apdare NAV
Zīmola Nosaukums SONDR
Slēgšanas Tips NAV
Modeļa Numurs DW954-2

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2020. Gada Pavasara Sieviešu Jakas Retro Rhombus Žakarda Adīt Džemperis Mētelis V-Veida Kakla Rudens Ziemas Sieviešu Jaciņa Adīta Sieviešu Mēteļi

2020. Gada Pavasara Sieviešu Jakas Retro Rhombus Žakarda Adīt Džemperis Mētelis V-Veida Kakla Rudens Ziemas Sieviešu Jaciņa Adīta Sieviešu Mēteļi

Saistītie Produkti: