Jauns Izpārdošana
Svb 13 Smart Skatīties w56 sākotnējā 44mm Sērija 6 Bluetooth Zvanu Smartwatch iwo13 ios Android PK svb 12 pro w26 w46 Max Skatīties Skatīt lielāku

Svb 13 Smart Skatīties w56 sākotnējā 44mm Sērija 6 Bluetooth Zvanu Smartwatch iwo13 ios Android PK svb 12 pro w26 w46 Max Skatīties

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€54.68

-17%

€65.88

Kopīgot

Vairāk informācijas

Atbalstītās valodas : angļu, Ķīniešu, Vācija, spāņu, itāļu, franču, portugāļu, krievu,indonēziešu valodā Indonēzija,čehijas,arābu,poļu, grieķu, rumāņu, somu, ungāru, ebreju, holandiešu, turku, korejiešu, Japāņu, Taizemiešu, Vjetnamiešu. ************************************** Citas rezerves siksnas: Nk silikona siksnas, noklikšķiniet uz šīs saites: Neilona siksnas, noklikšķiniet uz šīs saites: ************************************** Konfigurācija: Platforma: MTK2502C Produkta Modelēšana: Smart Skatīties atsauces lielumu, visu mašīnu: Galds diametrs 44mm: 44*38*10.7 mm Iepakojuma izmērs: 141*141*51mm Mašīna svars: 50g Gadījumā: Alumīnija sakausējuma Siksna: TPDIV materiālu oriģinālā siksna, visi augļi oriģinālas siksnas var aizstāt pēc Uzlādes bāze: bezvadu atsevišķi uzlādes bāzes, kas ir Videi draudzīgi produkti: CE atzīts kvalificētu Krāsa: dziļa ierocis, sudraba, rožu zelta Atmiņa: 256M+64MB Galvenais ekrāns: 1.75 HD IPS, 320*385 Touch screen: 2.5 D fox virsmas capacitive pilna pielāgots touch ekrānu, Bluetooth push: SMS, WeChat, QQ un jaunumicitu klienta informāciju un citu sakaru laikā, lai atgādinātu Akumulatora noņemšanas: nav atbalstījusi Par Bluetooth savienojumu:

noklikšķiniet šeit,Skatīt video

↓↓↓

====================================

Ņemiet vērā,:Izlasīt pirms Pirkšanas!!!

1. 100% oriģināls, svb 13 smart skatīties;arī w56,ir 50 skatīties sejas

2. Ja jūs vēl nezināt iwo13 lūdzu, sazinieties ar mani, lai redzētu vairāk bildes;

3. iwo13 ir divas pogas, viena kārta, un viens kvadrātveida.Ja jūs vēlaties, lai ieslēgtos, lūdzu, nospiediet kvadrātveida pogu, tas tiks spēku, pēc dažām sekundēm.(Lūdzu, maksas pirms lietošanas);

4. Mēs atbalstām vairumtirdzniecības & dropshipping, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, lai iegūtu sīkāku informāciju, paldies.

====================================

Dāvanas!!!!

Pirmkārt, pievienot šo produktu uz "grozs" un "vēlmju sarakstu"; Saņemt bezmaksas dāvanas!!!

Jaunāko versiju svb 13 2020. gadā, tās pulkstenim ir atjaunināta.Ir 50 skatīties sejas.Ja jūs pagrieziet apaļas pogas, jūs varat pielāgot skatīties sejas .

Bluetooth 4.0 savienojumu : Pēc uzstādīšanas, ieslēgt Bluetooth mobilais un M Active App, apstipriniet paziņojumu, atrašanās vieta, visas atļaujas ir ieslēgts, pieskarieties Ierīcei Pievieno Ierīces, meklēt "Watch6_LE" ierīces un piesitiet savienot.Dažām Android telefoniem ir nepieciešams ieslēgt GPS, lai izveidotu savienojumu.

Bluetooth 3.0 pieslēgums: Pie watch pusē Bluetooth-meklēšana Bluetooth-izvēlieties ieslēgt Bluetooth, pieskarieties jūsu mobilais nosaukumu sarakstā, apstipriniet savienojuma pēc jūsu mobilais beigām.Tad jums ir panākumi saistīti;

Tikai tad, kad Bluetooth 3.0 & 4.0 gan savienots skatīties var ar īpašām vajadzībām pilnīgu izpildi, slaidu uz leju skatīties jūs redzēsiet Bluetooth ikona, zaļā krāsa augstākajā nozīmē, Bluetooth 3.0 savienojums ir izveidots, Zilā krāsa apakšā ir Bluetooth 4.0 ir izveidots savienojums.

Kā noteikt paziņojums : uz tālruņa Uzstādījumi-App Vadība, atrast "M Aktīvs"-atļaujas Vadību, savukārt uz visu atļaut.

Savā Paziņojumi - atrast "M Aktīvs", Savukārt visiem uz atļaut.Uz "M Aktīvs"- "Pieteikums" push", izvēlieties visu atļaut.

Tālruni, pārliecinieties, ka jūs ļautu jūsu Progr, piemēram, WhatsApp, Facebook, e-Pasta paziņojumu atļauts, var virzīt uz tālruni paziņojumu centru.

==============

Ņemiet vērā,:

1.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem nodokļiem vai nodevām.

2.Sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu un apgaismojums, tā, iespējams, ir dažas krāsu atšķirība no reālās postenis.Bet mēs garantējam, ka stils ir tāds pats kā attēlu, kas parāda.paldies un lūdzu, lūdzu, saprast.

3.Mēs vienmēr domāju, ka vienkārša komunikācija ir labākais, nevis strīds, vai kaut kas tamlīdzīgs, vai ne?Mēs lolot un novērtēt katru mūsu klientu.Ir jauka diena. ^ _ ^

4.Kad jūs pērkat šo produktu, mums jāpiekrīt, ka jūs pieņemat iepriekš minēto informāciju.

5.Mēs esam rūpnīcas, Ja jums nepieciešams cits produkts, vai ir nepieciešams iegādāties lielu skaitu produktu,lūdzu, sazinieties ar mums( ar trademanager vai rakstīt e-pastu ).Piedāvāsim jums labāko cenu.

=================================

Q&A

1. Ir skatīties oriģinālu A**** skatīties?

Nē, tas nav oriģināls, tikai dizains ir ļoti līdzīgs, bet skatīties als o ir cilvēks y līdzīgas funkcijas, un cenas ir daudz lētākas.

2. Vai tas ir kameras?

Nē, tā nav kamera, bet tas var tālvadības kameru uz jūsu tālruni, lai uzņemtu fotogrāfijas.

3. Ir ūdensizturīgs skatīties?

Tas ir IP32 ūdens pierādījums, lai ikdienas dzīvē izmantot, bet jūs nevar valkāt to, peldoties baseinā vai dušā, un arī jūs nevarat ievietot to ūdenī.

4.Kas ir funkcija apaļā riteņu poga?

Apaļā riteņu poga darbojas kā back pogu, kad jūs nospiediet to.Jūs varat darīt to pašu funkciju, izmantojot slīd no kreisās uz labo uz ekrāna.Tas var ritināt, bet neviena funkcija.NAV uzvilkt to.Ja tas tiek vilkts ārā ar sevi, mēs nenesam atbildību, lai mainītu vai prasību.

-------------------------------

Sūtījumu:

* 1. Preces tiks nosūtītas laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

* 2.Ar www.winwithwow.lv standarta kuģniecības ierašanās laiks ir no 15 līdz 60 dienām (Brazīlija 60-90 dienas).Ja prece nav jānonāk 39 dienu laikā, lūdzu, paziņojiet mums.Ja jums nav saņemt preču 60 dienas (Brazīlija 90 dienām), mēs 100% kompensāciju jūsu maksājumu.

Tagi: smartwatch, svb, svb w46, vīrieši smart skatīties, smart skatīties tactico v3, smartwatch w26, hs6620d smart skatīties, svb 13 pro series 5, w46, smartwatch w56.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums abay
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Displeja Izmērs 1.75 HD IPS
Sistēma NAV
Ekrāna Forma Kvadrātveida
SIM Karte Pieejama No
Ūdensizturīgs Pakāpe Dzīve Ūdensizturīgs
Funkcijas Kalkulatori
Gadījumā, Ja Materiāls SAKAUSĒJUMA
Mehānisms No
Stils Sporta
Tīkla Režīms NAV
Atpakaļskata Kamera NAV
GPS No
Grupa Noņemams
Pārvietošanās Veids Elektroniskā
Saderība Visi Saderīgie
Sertifikācija CE
Veids Uz Rokas
Operatīvā ATMIŅA <128 MB
CPU Modeli MTK2502C
Noņemams Akumulators No
APP Lejupielāde Pieejama No
Akumulatora kapacitāte 300-450mAh
PROCESORU Ražotājs Mediatek
Valodas Indonēzijas
Band Materiāls Silikagēls
Rezolūcija 320*385
Vairāki Zvani
ROM <128 MB
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Svb 13 Smart Skatīties w56 sākotnējā 44mm Sērija 6 Bluetooth Zvanu Smartwatch iwo13 ios Android PK svb 12 pro w26 w46 Max Skatīties

Svb 13 Smart Skatīties w56 sākotnējā 44mm Sērija 6 Bluetooth Zvanu Smartwatch iwo13 ios Android PK svb 12 pro w26 w46 Max Skatīties

Saistītie Produkti: