Jauns Izpārdošana
Nerūsējošā tērauda auto gaismas turētāju, LED gaismas, Montāžas kronšteins Motora Pārsega lampas turētājs klipus 4x4 offroad gaismas instalēt skava 2gab Skatīt lielāku

Nerūsējošā tērauda auto gaismas turētāju, LED gaismas, Montāžas kronšteins Motora Pārsega lampas turētājs klipus 4x4 offroad gaismas instalēt skava 2gab

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.78

-24%

€4.98

Kopīgot

Vairāk informācijas

nerūsējošā tērauda auto gaismas turētāju, LED gaismas, Montāžas kronšteins Motora Pārsega lampas turētājs klipus 4x4 offroad gaismas instalēt skava 2gab

Specifikācija:

Nosaukums: Mount Stiprinājuma Skava Turētājs

Materiāls: Nerūsējošais Meatal

Krāsa: Skaida

Motīvs:

1.Vienkārša Uzstādīšana:uzstādīt bez urbšanas.Lampas var sasniegt 60 ° horizontālā regulēšana un 180 ° vertikālā regulēšana.Bloki atbilst priekšā, aizmugurē, pa kreisi un pa labi no transportlīdzekļa.

2.Neslīdoša Dizains:veidota ar anti-slīdēšanas zobus un gumijas paklāji,tāpēc led gaismas josla var būt stingri nostiprināts bez skrāpējumiem automašīnas.

3.Izturīgs:Izgatavots no 304 nerūsējošā tērauda, izcila veiktspēja, tostarp pretkorozijas un pretrūsas.augstas kvalitātes garantijas, ka tās var izmantot, slikti laika apstākļi, tostarp lietainas dienas un vētras.

4.Plaša Applacition:Saderīga ar lielāko LED, HID, halogēna prožektori/miglas lukturi/tālās gaismas vai gaismas bāri,dienas gaitas lukturi utt.

Pakete ietver:

2× Stiprinājums Stiprinājuma Skava Turētājs

1.Mēs pieņemam T/T,Paypal,Western Union,L/C,utt...gadījumā pieņemam visus apmaksas metodes ir drošas un uz ko attiecas www.winwithwow.lv Pakalpojumu Ķīla.

2.Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā spēlē jūsu pasūtījuma.

3.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība. 4.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms solīšanas vai pērk, paldies.

1.Pasaules Kuģniecības, lūdzu, Lūdzu, ievēroju, ka tur būs $20 par papildu kuģniecības izmaksas, ja jūsu jomās ir attālā rajonā.

2.Paketē tiks nosūtīti robežās 3-7 dienu laikā.

3.Pārliecinieties, ka jums sniegt pareizo piegādes adrese un telefons .Visi vienumi tiks nosūtīti piegādes adresi, ko norādījāt.

4 .Ja jūs vēlaties mainīt piegādes adrese, pls, atstāt piezīmi par Ziņu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var būt ilgāks, ja preces pārbauda muitas. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Jūs varat arī saņemt izsekošanas informāciju no oficiālā mājas lapa. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums Asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!Pārdevējs kuģniecības metode ietver šādas metodes: 1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3.Liecības Rokasgrāmata: 1).Fotogrāfijas sadalīti sīpoli Jums būs nepieciešama, lai uzņemt skaidras fotogrāfijas un rakstiet mums.Fotogrāfijas jāiekļauj spuldze ar ieslēgšanas un izslēgšanas. 2).Video sadalīti spuldzes Ja fotogrāfijas nav, var pierādīt, LED lampas ir ar defektiem, video ir nepieciešama.Lūdzu, pievienojiet spuldzes ar 12V strāvas adapteri un parādīt mums, video, ka jums ir izveidots savienojums spuldzes pareizi ar strāvas vadiem.Paldies. 4. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, tas ir ok, lai atgrieztos asv 15 dienu laikā.Mēs jums pilnu kompensāciju, lai jūs pēc tam saņemt atpakaļ paku, bet jums ir maksāt kuģniecības maksas. 5.Ja vairāk nekā 60 dienas nav saņēmusi jūsu pakete, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu sūtījumu aizsardzību.Vai mēs pārbaudīsim, vai jūs varat saņemt paketi, Ja ne, mēs par pilnu kompensāciju, lai jūs.Atzīmēja: Mākslīgi bojāts nav iekļauta atgriešanās politiku.

1. 1 gads ražotāja ierobežota garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mums nav salabot vai nomainīt vienumi, kuriem ir beidzies garantijas laiks.

3. Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

1.Lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigžņu atsauksmes, saņemot paku.

2.Ja jums ir jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atbildēsim jums, ne pirmo reizi.Lūdzu, neatveriet strīdu.

3.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atbildēsim jums, ne pirmo reizi.Lūdzu, neatveriet strīdu.

Tagi: lada niva 4x4 režģa, creadvent led, lampas led, apvidus, led beigām bar, l led apgaismojums, led, led pod, noliktavā, bārs led offroad.

Datu lapa

Staru Leņķis Vietas
Nosaukums Neslīdoša Skava turētājs led darba gaismas josla
Ingress Protection IP67
Veids Gaismas Josla
Garums 20INCH
Jauda 120w
krāsa Skaida
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Rindas Dual Rindas
Krāsu Temperatūra 6000K
Zīmola Nosaukums OVOVS
Grāds 180 grādu
Izmērs 53mm
Preces nosaukums Stiprinājums stiprinājuma skava turētājs
Forma Taisni
Pozīcija Puses
darba temperatūra No -40 līdz +80 grādu
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Nerūsējošā tērauda auto gaismas turētāju, LED gaismas, Montāžas kronšteins Motora Pārsega lampas turētājs klipus 4x4 offroad gaismas instalēt skava 2gab

Nerūsējošā tērauda auto gaismas turētāju, LED gaismas, Montāžas kronšteins Motora Pārsega lampas turētājs klipus 4x4 offroad gaismas instalēt skava 2gab

Saistītie Produkti: