Jauns Izpārdošana
Smart Tests Pildspalvu bezkontakta Sprieguma Testeris Daudzfunkcionālā Elektroenerģijas Testa Pildspalva ar LED Lukturīti Svilpe Signālu Elektriķis Skatīt lielāku

Smart Tests Pildspalvu bezkontakta Sprieguma Testeris Daudzfunkcionālā Elektroenerģijas Testa Pildspalva ar LED Lukturīti Svilpe Signālu Elektriķis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.53

-18%

€4.31

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Intelligent Identifikācija: Spriežot pēc izturību sprieguma signālu, spēcīga sprieguma ir live wire, un ir vāja spriegums ir nulles līnijas.Null līnija: Lēni svilpe skaņas, zaļā gaisma ir vienmēr, signāllampiņa sāk mirgot lēnāk.Dzīvot stieples: Uz svilpe skan strauji, ka sarkanā gaisma ir vienmēr, un signāla indikators ātri mirgo.

2、Augsto Tehnoloģiju: SMT virsmas montāžas tehnoloģijas procesu: samazināt ietekmi nekontrolējamas cilvēku faktori, kas uz produkta kvalitāti, nodrošinātu uzticamu savākšanas kvalitāti un stabilu sniegumu.

3、Jaudīga Veiktspēja: ABS materiāla, ar pildspalvu, struktūra, spēcīgs un anti-kritums.Automātiski izslēdzas, enerģijas taupīšanas un elektroenerģijas taupīšanas.Ja testa pildspalvu ekspluatē 5 minūšu laikā un bez sprieguma signālu ir noteikta, tā automātiski izslēdzas.

4、Ar Lukturīti: Kad nakts stāvokli vai stūrī gaisma nav pietiekami, autonoma apgaismojuma funkciju var ieslēgt, lai atvieglotu apkope un remonts.

5、Plašs Pielietojums: pildspalvu var pārbaudīt pārtraukumpunktu, pasākums ar nulles līniju un dzīvot stieples, un tā izmanto lielisku TSV sensoru, kas uzlabo drošību, veiktspēju par 99%.

Specifikācija:

Nosaukums: Smart Testa Pildspalvu

Elektriskā pildspalva padoms: PC materiāla

Materiāls: ABS materiāla, + FR-4 stikla šķiedras materiāla

Izmērs: apmēram 155 * 23 * 26mm/6.10*0.91*1.02 jo

Produkta svars: apmēram 40 g (ieskaitot akumulatoru)

AC sprieguma diapazons: apmēram 12-1000 V, (S taustiņu apgaismojums ir ieslēgts), par 48-1000 V, (S taustiņu apgaismojums ir izslēgts)

Frekvence: 50Hz / 60Hz

Trauksmes režīmā: skaņas un gaismas signālu

Lukturītis: balta, LED apgaismojums

Automātiskās izslēgšanas funkcija

Zems akumulatora uzlādes indikācija

TSV jutīgums: automātiski izvēlas 3 vidēja jutība (augsta, vidēja, zema)

Lietošanas temperatūra: 0-40 grādu

Uzglabāšanas temperatūra: -10-50 grādiem

Augstums:

Jauda: 2 * 1,5 V AAA baterijas

Iepakojuma Saraksts:

1 * Smart Testa Pildspalvu

Tagi: cop spole testeris, mazo firewire, elektriķis rīks, led black gaismas testeris, pašreizējā testeris, led tests, elektriķis pildspalvu, kontaktligzdu testeri digitālie, led testeris, loģika testeris.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija FCC
Zīmola Nosaukums VAHIGCY
Modeļa Numurs 30

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Smart Tests Pildspalvu bezkontakta Sprieguma Testeris Daudzfunkcionālā Elektroenerģijas Testa Pildspalva ar LED Lukturīti Svilpe Signālu Elektriķis

Smart Tests Pildspalvu bezkontakta Sprieguma Testeris Daudzfunkcionālā Elektroenerģijas Testa Pildspalva ar LED Lukturīti Svilpe Signālu Elektriķis

Saistītie Produkti: