Jauns Izpārdošana
1pc Auto Bremžu Cilindra Virzuļa Atdalītājs Atiestatīšanas Līdzeklis Bremžu Kluču Korekcija Nomaiņa Noņemšanas Rīks Skatīt lielāku

1pc Auto Bremžu Cilindra Virzuļa Atdalītājs Atiestatīšanas Līdzeklis Bremžu Kluču Korekcija Nomaiņa Noņemšanas Rīks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.33

-6%

€14.33

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme: ja klients izvēlas zemu cenu "SF kravas maksāt" klasifikācijas, klientam ir jāmaksā kravu pārvadājumus uz SF, CIF nav nekāda sakara ar pārdevēju!!!

Produkta Nosaukums: Sprūdrats ātri bremžu gaisa sūkņa virzuļa atgriešanas instruments

Iezīmes: Salīdzinājumā ar tradicionālajām bremžu virzuļa atgriešanās līdzeklis, mūsu produkts ir ērtāk un ātri, īpaši piemērota četru virzuļu un sešu virzuļu suportu.

Tehniskie parametri Sprūds suportu virzuļa rīku komplekts: sprūdrats suportiem ar 2 GAB., tērauda plāksnes (4-5 / 8 "L x 2-3 / 8" H) par viena pāra, vai četru virzuļu suportiem.

instrukcijas: & nbsp; šie spilventiņi no 1-1/2", lai 2-5/8", push virzuļu suports aizmugurējais atstāt pietiekami daudz vietas, lai instalētu jaunas bremžu uzlikas.Ar sprūdu ir izstrādāta tā, ka pat visgrūtākos bremzes darbu var izdarīt ātrāk. 2PC 7"X 2-3/8" tērauda plāksne pievienots adapteris ir iekļauti arī.Šīs pieaugošās plates var padarīt lielāku garums svārstās efektīvāku izskatīšanu lielākiem suportiem.Piemērots vairumam lielo kravas automobiļiem un komerciāliem transportlīdzekļiem ar četru virzuļu suportiem.Papildus plate ir tieši adsorbcija uz vienības un nosaka atbilstošu pozīciju ar magnētu.Viegli uzstādīt, viegli izjaukt.

Iepakojuma saraksts: 1 x bremžu sub-sūkņa regulators, 2 x tērauda plāksnes.snbsp;

Pielietojums : piemērots vairumam lielo kravas automobiļiem un komerciāliem transportlīdzekļiem ar četru virzuļu suportiem.Papildus plāksnes ir tieši adsorbcija uz vienības un fiksētu pareizu pozīciju magnēts.Viegli uzstādīt, viegli izjaukt.

Tagi: rokas instrumentu, auto prese, autool noplūdes detektors, bremžu kluču rīks, bremžu suportu rīks, bremžu suportu hydraul, auto sacensības, rampas, bremžu virzuļa atpakaļ, komplekti auto instrumenti, automašīnas apturēšana rīks.

Datu lapa

Modelis 3-026C 3-026A
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1pc Auto Bremžu Cilindra Virzuļa Atdalītājs Atiestatīšanas Līdzeklis Bremžu Kluču Korekcija Nomaiņa Noņemšanas Rīks

1pc Auto Bremžu Cilindra Virzuļa Atdalītājs Atiestatīšanas Līdzeklis Bremžu Kluču Korekcija Nomaiņa Noņemšanas Rīks

Saistītie Produkti: